Мартенски детокс на вратата ни чука

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mam4eto31

Re: Мартенски детокс на вратата ни чука

Мнение от mam4eto31 »

Леле, Смехурко, една голяма :923 и за теб!!! Бравооооо!!!! Уникални сте всичките!!!!
Аз за 6 месеца мога да се похваля с твърди 5кг, а така си мечтая да станат повечко, дано след този детокс станат 6, така че стискайте палци, а знам, че стискате здраво за което :923
Айде, до скоро :940
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Седя си аз на компа, пред мене си съм наредила 1 ангинхийл, 1 грипхийл, 1 лимфомиозот и бутам в устата на дъщеря ми.... :D . Давам и трите, защото не знам кое точно провокира високата й Т и болките в главичката, но мисля, че все ще го уцеля с един от трите препарата :1062 :1062 . Загледах откъм север късче синьо небе и реших, че или сега ще почна прегледа на печата :221 , или никога няма да стане. И понеже аз не съм перфекциониска, но ако трябва да цитирам Оруел:

"Сякаш се бореше с някаква смазваща физическа задача, която имаше правото да отхвърли и въпреки това изпитваше невротичното желание да изпълни."

то ето как се чувствам, когато запланувам нещо и се колебая дали да се откажа от изпълнението му :lol: . Та ....
Смехурко написа:Днес ми е 3-ти ден. Преди обяд с малката бяхме на църква да благодарим на Бога, че операцията й мина успешно.....
Смехурко, това са много добри новини. Не разбрах от какво сте я операрали, но няма и значение. Важен е крайния резултат, който включва и ти, и тя да сте добре. :) :923
ellis_stoyanova написа:Момичета благодаря ви за силната подкрепа,която ни оказвате,Боби,Мари,въобще всички,които сте част от всичко това,а аз ще се постаря другия месец да не ви подведа :329 :923
Елисче, гледай си бременността. :971 и детето - има моменти, които са извън нашия контрол и не можем да се справяме блестящо навсякъде. Ако аз бях бременна, нямаше да мога да правя въобще детокс.
bobichan написа:Резултата е -2.8 кг! Това за мен е цяло чудо!!! И с този резултат паднах под 10 кг за сваляне след второто раждане. На следващия детокс трябва да видя 5-ата.
Бобка, звучиш адски оптимистично, а и резултатите го доказват! :329 А това за ананаса и док..... аз му обърнах много внимание, щото ми го каза в момент, в който ми се ядеше зверскиииииии :124 :622 и нямаше начин да не го запомня :221 . Обаче намирам твоето предложение:
bobichan написа:Пак като схемата при цитрусовите соково, но го правиш само от грейпфрут и ананас.
за суперадекватно, имайки предвид, че и двата плода: грейпфрутите и ананаса имат силно изразено свойство да топят мазнини. Единствено трябва да се разбере дали ананасът действа токсиноотчистващо, защото всъщност това е основното действие на детокса.
bobichan написа:Обаче Чери, няма да се съгляся с това за мамите депресантки (за изкуфели не съм на 100 % сигурна визирайки себе си :222 ). Мен ме "покани" в часът една приятекла, която не е женена и няма деца. Сега прави детокси и гаджето и. Аз на свой ред запалих още една две приятелки без деца! респективно още не са станали мами-депресанти :222
Права си, Боби, че май трябваше само мене си да визирам. Иначе имах предвид, че се надявам на мацките, които нямат деца, не са обвързани да не им е досадно, скучно и еднообразно...... :???: .
bobichan написа:Само да ти кажа, че аз "замествам" Мърмори (но не и ЗОРИ), когато я няма :221 :222 (ето ви го и следващия конкурс - Кой е по-по-най-досаден мърморко :955 :955 :955 )
Мисля, че при интерес сме готови да проведем едно кОнкурсче :D ...... на всякаква тема... кой е най-мърморлив, кой е най-поспалив, кой е най-досаден - смятам да печеля тук :1062 , кой е най-недосетлив....... :D
bobichan написа:
Sladka Debelanka написа:Цоп и аз при вас! Искате ли ме, а,а? Как сте напомпани с вода мамини сладки?
Естествено, че те искаме! Добре дошла.
За тези, които не знаят, това е победителката в конкурса Здравословно отслабване 2010.
Ето една, която не знае - Аз! :1136 , ама вече съм наясно! Добре дошла, СУИТИ или само СУ, може би :954 ! А снимките преди/след са трепач! Поздравявам те най-сърдечно за упорството и страхотните резултати..... ти си за пример отвсякъде. :) :923
Estir777 написа: Стартирам в този сладък форум,който по погрешка мислех за ник на дама от другия форум на д-ра(здравословното отслабване) и ме поправиха и ми дадоха координатите на този тука
Естир, трябва да ти кажа, че тук има една дама с такъв ник :222 . И си на точното място. :923
ellyto написа:Чери, Боби, благодаря, ще я поздравя. Има голяма вероятност тя да чете и сама да види постовете :) Със сигурност ще се зарадва :) - Дано да ги види, защото това е и нейна победа.... и нейн успех! :)

Чери случайно попаднах на клипчетата, които си качила в нета и да ти кажа, твоите дечица са големи сладурковци. Много ме изкефи клипчето с котарака в леглото на малката.
Ели, благодаря! Да са ми живи и зрави..... малко са палави, обаче като знам коя им е майката :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Котаракът всъщност е най-нахалния представител на семейство котки, който съществува.... при това дебел. И е женска :plezya se :plezya se . Ако ти остане време, можеш да й прочетеш визитката тук. :955 :955
Dari09 написа:Хайде и аз на отчет - за трите дни -2 кг. :1099 А ако се чудите защо съм толкова щастлива, то е защото с тях кантара ми показа 72кг- за последно ги видях веднага след изписването от болницата при раждането на Божидара.(А имаше наглостта - той - кантарът– лятото да покаже 86-87 :126 ). Или за 27 дни - през които 10 дневен житен режим и детокс - -8кг :1141 .Чакат ме едни има няма 15 -тина килограма, но и на тях ще им видя сметката рано или късно (надявам се първото :lol: ).
Тинче, споделям мнението ти - тия кантари напоследък много нахални ги правят :125 .... само клонят към осемдесетте, въобще не правят компромиси и не зачитат правото на една жена да се чувства слаба. :D :D СТрахотни резултати имаш, подплътени с голям хъс! Непременно ще имаш успех с тази настройка!
valrus написа:За другия месец съм повече от мотивирана.Сега от събота ще правя плодово–оризовия ден? тук. :923
Валче, и аз вече се наканих да ги почна плодово-оризовите. Точно събота обаче ще сме си във Филибарево :D :D и то на РД... та едва ли ще почна оттогава. Но пък почвам отсега с настройката, защото мен винаги това ме проваля.
Мари-Жоли написа: Не се коси, а и всички в твоето положение също да не го правят, защото от това самосъжаление полза никаква, а определено ВРЪЩАНЕ НАЗАД ИМА, знаеш го много добре!!!
Ето това е нещо като мото: ОТ САМОСЪЖАЛЕНИЕ ПОЛЗА НЯМА! НО ВРЪЩАНЕ НАЗАД ИМА! Мари, прегръщам те :1122 И искам да го издигна много високо това мото, даже нещо като лозунг да стане. Защото гледам нашата Фюти се вайка, че е пропуснала детокса, още някой се оплака, че сгафил и т.н. Хора, не го правете! Не съжалявайте за вече минали моменти. Защото нещата се случват само в настоящето и бъдещето. Затова се съсредоточете върху тях.... Аз не докарах докрай този детокс и не се кося по никакъв начин. Напротив! Правя си плановете как ще карам следващия и въобще как ще продължа с този метод, така че да не ми тежи и дотяга....

КРАЙ====THE END=====КОНЕЦ=======FINITO=======ЕNDE=======FIN
:123 :123 :123
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз днес успявам да удържа на това да си хапна в по-големи количества. Сега вече няма да се предавам пред някаква си болка и ще ходя редовно на спорт, белким до следвщаия детокс да запазя килцата толкова, колкото достигам след детокс. Дано само лакомята не ме завземе, че тогава става страшно :955 :955 Ям повече от всички взети заедно на масата :955 :955 То лесно се качват килограмите, ама после се трудя толкова усърдно във фитнеса и почти никакъв ефект. Моят човек ми вика ем то годинките, променят се нещата....ей кви годинки, кви 5 лв. ... та аз съм само на 25 и ако сега не мога да си върна старите кг и старата фигура, тооо не знам след бременност как ще бъде. Вярно, кг-тата не са много, но по-важното е че аз не се харесвам и знам точно колко трябва да съм за да се харесам. Ноо организмът ми прави сечено и не желае да се предаде без бой :1058

Боби, няма начин да си помисля, че сте мамаи-депресанти...даже ви се кефя, че се опитвате въпреки ангажиментите покрай децата, да обърнете внимание на себе си, че и на други хора във форума, като мен, а и да бъдете толкова полезни и духовити :) :326

Ауууу Чери каква визитка си направила :955 :955 Какво коте :955 :955 какъв характер :955 :955 Добре те командори, това малко същество. По-късно (като порасне госпожицата) ще ви накара сигурно и от апартамента да се изнесете :1069 :1069
След това, което прочетох и след всичките постове, не знам как да ти го кажа, ама точно скучна и еднообразна няма как да бъдеш :923
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Ей, Черитка, не се познаваме, но вече си ми голяма слабост :954
Даряваш ни с огромен позитивизъм с твойте постове и зареждаш невероятно, макар и виртуално!
Забравих да ти благодаря за ананасчето, така се зарадвах, че ще мога да го ръфкам, че чак чакам с нетърпение следващия детокс - юпиииии!!!
Утре във фитнесчето ме очакват 2 часа потене, та се надявам да не съм натежала много след захранването! Та утре ще се отчета, макар че се чувствам лека като перце днес, а вярата ми покрай вас така ми нарастна, че нямам думи, като наркотик сте тук, така че вече си вярвам, че ще успеяяяяяяяяяяяя и съм сигурна, че скоро ще полетя!
Чери, бързо оправяне на детенце, с тази твоя енергия бързо ще й помогнеш!!!
Айде, изчезвам да си спретна марулката
npopova

Мнение от npopova »

Здравейте момичета, аз не успях да се включва точно за пълнолунието но пък в неделя вече толкова ми беше тежко на стомаха че си казах ще го направя поне за 2 дена и без да е пълнолуние
и така от вчера съм на фрешче :mrgreen:
Днес ми е едно отпадналоа, чак всички мускулчета ме болят и сега пия кафе дано се освестя. Вчера освен 4-те и литра със сока, успях да изния макс 1 литър топла вода дали е малко :oops: Четок, че Док казва поне 2 ама направо ми се приповдига от тая топла вода а нямам никаквъ подходящ чай, само лайка имам.
Дано изкарам и днес и утре да се захранвам

На Всички ви голямо БРАВО!!! за добрите резултати :222
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Здравейте сладуранки! Как сте? Аз минавам да ви питам в какво съотношение се прави настойката от глухарче?
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Сладка дебеланке, настойката от корен от глухарче я купувам готова от билкова аптека. 3,30лв е 50мл.
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от grigorovi »

Привет!
Сладка, тази настойка, джоджена и мехурчестото ми разбиха целулита.
Опа, дойдоха гости!
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
mamadida

Мнение от mamadida »

Ето ме и мен :954

Отчет за Детокса не мога да дам тъй като едно планирах друго направих, с други думи само си приготвих Гиито един ден изкарах по предписанията и на втория вечерта провал. После реших в неделя да съм на класическата схема с цитруси и до обяд нямаше проблем, но после се изкуших и така провален детокс. Беше ме яд ама какво да се прави каквото съм си надробила това е. Продължаваме напред.
grigorovi написа:Привет!
Сладка, тази настойка, джоджена и мехурчестото ми разбиха целулита.
Опа, дойдоха гости!
Исе, много ме заинтригува за целулита. Аз от няколко месеца пия чая от джоджен и тези дни забелязах намаляване на окосмяването. За целулита не мога да предценя все още дали има ефект. Чудех се обаче колко време да го пия този чай. Би ли споделила ти колко време си го пила и кои от препоръките на Доктора за целулита си използвала.

Поздрави и целувки на Всички Ви и повече минусчета :329 :923
Sladka Debelanka

Мнение от Sladka Debelanka »

Исе, ти колко килограма си била? Гледам по снимките голяма разлика, но в цифри как е?
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Sladka Debelanka написа:Здравейте сладуранки! Как сте? Аз минавам да ви питам в какво съотношение се прави настойката от глухарче?
Настройката от глухарче съм я правила по рецепта на Зори. Вадя корени от глухарче, измивам ги хубаво с четка и напълвам един буркан. Доливам с ракия, докато се покрият корените и оставям на тъмно за 10 дни.
Лично аз имах най-голям ефект от джоджена - пих го 5 месеца, отначало пресен, а като свърши сушен от магазина. От него ми изчезнаха отоците, явно помага за изхвърляне на излишната вода. Проблема със запека изчезна след месец, а през това време ядях ленено семе по 1 с.л. на ден, обикновено в овесените ядки на закуска.
Заключено