Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Vicky-Picky

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от Vicky-Picky »

Ехеееей! Ето ме и мен :940
Така... захранвам успешно втори ден...
Вчера само на плодове и зеленчуци, а днес м/у тях хапвам сурови бадеми, но гледам да не прекалявам - 10-12 бр.
Да ви кажа честно, вчера сутринта ми дожаля за мен, викам си "Три дена глад, дай да се почерпя с 3 кивита на закуска" - КЪДЕ ТИ, БРАТЧЕ!!! Изядох едно и имах чувството, че ще се пръсна! :424 На обяд - салата (неовкусена) зеле и моркови - ами и от нея изядох 1/4 и я зарязах... вечерта, пак салата, и пак се надцених и не я изядох!
Днес се излагам с водата... и се чувствам гладна, но набивам ябълки...
Лошото е, че вчера и днес 00 липсва, но съм свалила едно кило още!

Я ме светнете нещо... чета аз наляво и надясно "димяща вода, та димяща вода" - какво й е толкова специалното на тази димяща (топла предполагам) вода? Вие само в такъв вид ли я пиете?

Утре се чудя какво да правя... хапва ми се вече нещо по-разнообразно и мисля дали да не направя захранването на Док 1-2 дена и после на 90-дневката от белтъчинен...

Да ви кажа честно, беше ми много леко през детокса, а сега пак се чувствам надута :1044

Целувки и пишете, гот ми е да ви чета! :923
felix

Мнение от felix »

При детокс пия билков чай и вода. Когато спра храната нямам перисталтика и редовно правя промивки. Така изчистването е по-пълно.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

мърморке, тъй вярно сър - чакам. :954

Vicky-Picky, ти захранване или преяждане си се опитала да направиш?! ;)
По - спокойно я карай, дори не бих си помислила за три кивита наведнъж,
след три дена така наречен глад.
Димящата вода е всяа една, която вдига дим.
Т.е.препоръчва се водата да се пие много топла (колкото можеш да понесеш), за да стимулира обмяната на веществата и да топи калории. :)

felix, за тученицата е писано тук.
Аз лично тази зима сефте прочетох за нея и не съм я яла, още.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

МолА Ви, кажете де я берете тази тученица :?:
Изтекоха ми очите по полянки и градини, де видя тревица, е не мога да я открия...Има ли я в момента? Да не й е още рано? Преди много години в съндъчето ми на балкона се беше пръкнало такова нещо, ама аз тогава незнаех, че се яде и е ценно /иначе оБожавам зелениите и аз/ и го изскубах и оттогава не съм виждала ...Надявам се да не спамя :222
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ql4e ZLAto написа:МолА Ви, кажете де я берете тази тученица :?:
Изтекоха ми очите по полянки и градини, де видя тревица, е не мога да я открия...Има ли я в момента? Да не й е още рано? Преди много години в съндъчето ми на балкона се беше пръкнало такова нещо, ама аз тогава незнаех, че се яде и е ценно /иначе оБожавам зелениите и аз/ и го изскубах и оттогава не съм виждала ...Надявам се да не спамя :222
Злато, не спамиш, спокич :954 :954 . Аз също не съм виждала още тученица. То по-скоро не съм се заглеждала за тученица. Ама дет` се вика до онзи ден сняг имаше, та.... как ли да я видим. Иначе тази трева е куча марка - расте с часове и то почти навсякъде, дори и между плочите на тротоарите, където фугите са се развалили и има почва. Мен ако питаш, идват хубави и много почивни дни - та ако се дигнете някъде извън града, ще намериш колкото си искаш тученица. Аз също ще правя това. Отделно викам да си направим едно колективно бране на глухарчета и да варим мед :1026 :D :D . Този, който направих миналата пролет дъщеря ми го обожава - май само тя си го изяде :lol: :lol: :lol: . И все ме моли да направя още. Ето рецептата!

Вики,
димяща вода е нормалната вода за пиене, ама подгряна до Т за чай..... просто пиеш вода. Аз летните детокси ги карам така - без чай, щото ми се повдига от него. Междудругото действа страхотно като апетитоподтискащо средство.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Е, супер е този мед от глухарче! :326
Много ме грабна идеята.
Ще видим дали и до изпълнение ще стигна някой ден. :lol:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:Е, супер е този мед от глухарче! :326
Много ме грабна идеята.
Ще видим дали и до изпълнение ще стигна някой ден. :lol:
Чева, не се чуди! И аз така много му мислех, даже първата доза набрани цветове от глухарче изгниха на терасата ми докато се наканя. Но втората - я направих. Аз варих извлека от цветовете с тръстиковата захар цяла нощ на 1 степен на котлона. На сутринта като погледнах тенджерата и се отчаях - беше си рядък сироп, никакъв мед. Но вечерта като се върнах от работа и се беше сгъстил точно като истински мед и не се захароса въобще през цялото време.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

И аз ползвам кафява тръстокова (мусковадо).
От една доза , колко готова количество ти стана ?
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа:И аз ползвам кафява тръстокова (мусковадо).
От една доза , колко готова количество ти стана ?
Уф, опасявах се някой да не ме пита точно това :lol: :lol: , що то не помня. Но бяха или 1 компотен, или 2 компотени буркана.

Vicky-Picky

Мнение от Vicky-Picky »

cchery-та, като спомена колективното бране на глухарчета, та се сетих - вие, другарки, правите ли събирания на живо? Ей така на, на лаф мо'абет и салатка? :827
Аватар
metsababa
Site Admin

Мнение от metsababa »

Vicky-Picky написа:cchery-та, като спомена колективното бране на глухарчета, та се сетих - вие, другарки, правите ли събирания на живо? Ей така на, на лаф мо'абет и салатка? :827
Правим я :lol: :lol: :lol: . Имаме вече няколко срещи. Само дето ни е трудна организацията...... ама е време вече! :1062 :1062
Заключено