Здравейте. Благодаря ви на всички за хубавите думи към мене

..... и аз много искам да стигна пак това ниво на килограми и поне последната година съм се заинатила да правя нещо.
grigorovi написа:И все пак като си върнеш формата .........
Хахаха,
Иска, ако знаеш колко много го искам и аз това. А ти така си го написала, че нямам оправдания да не го направя, независимо, че зациклих последните 4 месеца.
Гледам, че и
Зори е много активна вече и наистина постовете ти,
Зоритка, са крайно надъхващи. Толкова, че бих се навила отново да пробвам да приемам пчелен прашец

.... а и да направя първия си плодово-оризов ден утре, примерно

:lol: :lol: . Ще ида да чета какво точно представляват тези дни и да видя ще ли го бъде утре.
mam4eto31 написа:Ей, сладури
Много ми липсвате, като изчезнете, действате ми като успокоително, голям кефффффф!
Мони, и аз така се чувствам....
Аз си купих миналата година степер - от прИмоциите в метро. Почти, почти не съм го използвала... защото се заинатих и дори в големите студове слизах да тичам в парка. А и степерът натоварва зверски прасците и капачките на коленете.... за останалото не знам. И наистина,
Зори, оглеждай ги хубаво кростренажорите. Като купувахме нашия степер, имаше кростренажори и до 200 лв в Метро, но бяха супер некадърни. Такива, с които според мен ще си докараш само травми. Аз съм се качвала на профи кростренажор във фитнесзалите на Спортдепо иииии........ това е уред!!!! Трябва движенията да са плавни, да няма натиск само в една зона, а да "кръстосва" и разпъва буквално тялото. За мен това е най-добрият уред що се отнася до моделиране на тялото. За отслабване - си оставам на теорията, че бягането и плуването са перфектни. Ако искате да метнем една темичка за тези неща в спортния подфорум - и без това му е много скучно там.
Тази сутрин се теглих - върнала съм към кило от последния детокс. Боже, ако задържа другото, ще съм герой на детоксикиращия труд!!!

Обаче ПМС-то ме лепна от вчера - болки в гърдите и кръста..... а трябва да ми дойде другата седмица към края. Дано мечешкият апетит ме подмине.

Хубавото е, че идва сезона на зелениите. В момента на пазара в Младост има прясна коприва, лопуш, див чесън иииииии..... всичко останало. Май е време да почна да си готвя такива нещица.
Ели, като говорим за среща, дали не можем да измъдрим нещо за другата събота - 2-април?!?! Да взема да пусна една темичка!?!?!