Цвети, и аз не мога да ти дам съвет. Идеята на нашия ДЕТОКС да е по пълнолуние е да се използва влиянието на луната. Това означава, че както тя действа на световните океани и предизвиква приливи и отливи, така влияе и върху човешкия организъм по отношение на извличане на течности. Т.е. по време на пълнолуние застоялите течности в организма на човек - лимфа, вода, токсини и т.н. се извеждат най-пълноценно. Поне аз така го разбирам.
Иначе за разтоварване според мен може да се ползва всеки един ден от месеца - стига човек да има нужда.
Калиа ни дава пример в това отношение - тя всяка седмица си прави по 1 воден ден:
Kalia написа: Всяка седмица поддържам "режима" с еднодневни водни гладувания.
Сигурна съм, че няма да ти откаже да ти обясни подробно режима си. Аз самата се опитвам да въвеждам в ежедневието си по 1 ден от седмицата само на сурова храна - честно казано много добре ми действа. С две думи - ако чувстваш нужда от пречистване, мисля че е редно да си го направиш.
Kalia написа:Здравейте,момичета,
в конкурса няма да участвам, но да се похваля и аз по случая с килограмите - от декември до сега съм паднала от 69 на 65 кг(височина-173 см).
...............................................................
Имам някои болежки, които се натрупаха напоследък и се надявам да ги изчистя, та така...
Калиа, страхотен резултат имаш откъм килограми.
И при твойта височина...... едва ли ти е необходимо повече. Надявам се да изчистиш болежките с "голямата седморка"
.