Защото като пробваш 2, ще знаеш за кое ниво си.vihrogonche написа:Защо ниво 2? Не съм ли за ниво 1?

Защото като пробваш 2, ще знаеш за кое ниво си.vihrogonche написа:Защо ниво 2? Не съм ли за ниво 1?
Чери, любопитна съм, би ли написала менюто си за един ден според програмата ? Интересно ми е на какво се набляга и кое е желателно да се избягва според Румиcchery написа:Аз просто продължавам с режима, изработен ми от нея - сега го въртя за втори път и по аналогия съм и с нейните тренировки. Иначе аз също обичам разнообразието.
И на мен ми е интересно, АниБъни написа:Чери, любопитна съм, би ли написала менюто си за един ден според програмата ? Интересно ми е на какво се набляга и кое е желателно да се избягва според Румиcchery написа:Аз просто продължавам с режима, изработен ми от нея - сега го въртя за втори път и по аналогия съм и с нейните тренировки. Иначе аз също обичам разнообразието.
Момичета, и аз бих искала да споделя, но изрично съм предупредена от Руми да не го правя. Ще измисля начин обаче как да стане елегантно и без да засягам никого.vihrogonche написа:И на мен ми е интересно, АниБъни написа:Чери, любопитна съм, би ли написала менюто си за един ден според програмата ? Интересно ми е на какво се набляга и кое е желателно да се избягва според Румиcchery написа:Аз просто продължавам с режима, изработен ми от нея - сега го въртя за втори път и по аналогия съм и с нейните тренировки. Иначе аз също обичам разнообразието.Би ли споделила повече инфо, плийз?
Няма проблем, Чери, щом така стоят нещата, така да е. Все пак не е въпрос на живот и смъртcchery написа:Момичета, и аз бих искала да споделя, но изрично съм предупредена от Руми да не го правя.