Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
grigorovi
Аз пиша, пиша вече час

Re: Няма шега, няма измама-април е, детоксът наближава!

Мнение от grigorovi »

Ейййй, че ме хвана яд! Елито, ЗОри, хайде утре заедно да го направим. Аз определено трябва да се взема в ръце, но всеки път когато ми е напрегнато дори не поглеждам какво, пък камо ли колко слагам в устата си! Хайде утре дружно един плодово-оризов да му дръпнем, навити ли сте? Днешните ги изпуснахме, но нека поне утре има някой с мен.
Мерси за милите комплименти, но все още има какво да се желае от моето нежно тяло тип амфора :221 . Качила съм малко килца (които за един детокс са нищо, но пък по-добре по отрано да започна да влизам в час). На всичкото отгоре детокса съвпада с именния ден на мъжът ми, и на детенцето и е като семеен празник. За да е още по-гадно обаче самата сватба е на 15 май, а тогава е следващия детокс. Ей ме - кърък (акула ме напада - пада ми се свирка без топче - знаете вица). Та така. Време е.
ПРЕДИ [url=http://www.album.bg/grigorovi/images/22196409/][img]http://storage4.album.bg/551/iskra_grigorova_716c7_22196409.jpg[/img][/url]СЕГА[url=http://www.album.bg/grigorovi/images/29260631/][img]http://storage4.album.bg/a75/2012-03-09_18.35.19_d2479_29260631.jpg[/img][/url]
ellyto

Мнение от ellyto »

Колкото и да ми се иска, ще пропусна плодово-оризовия ден, само като си помисля за ориза колко ми беше безвкусен 2-та пъти в които се опитах да разтоваря и как накрая нищо не се получи и се наядох вечерта хубаво, май по-добре да пропусна. Обачеее мога активно да подкрепям духом всички тук :)
Аз миналата година пропуснах цяло лято детоксите щот то не бяха сватби, морета, не знам си кво и много ме беше яд, но от август насам нямам пропуск. Да се надяваме, че така ще се задържът нещата и ще мога активно всеки месец да си детоксвам. Гледах ги как се падат до края на годината детоксите за да видя дали се пада някъде да изпускам. Единия детокс обхваща рождения ми ден, но след него е деня на пълнолунието та и тогава ще се включа макар и за 1 ден :) За сега април месец още не знам как ще се наредят плановете, а оттова зависи дали 2 или 3 дена ще изкарам детокса. Ще направя макс усилия да изкарам и 3-те дни все пак.
mam4eto31

Мнение от mam4eto31 »

Здравейте, сладурки!
Ели, относно фитнеса - преди години, след първото дете от февруари до юни свалих 18кг без режими и по час тренировки 2 пъти седмично, сега ходя 1 година от миналия април и кг започнаха да падат след детоксите, които правя от октомври! Та от октомври до сега съм минус 8 кг, които не са много за тормоза който си причинявам! Тренирам два пъти седмично по 2 часа и половина, сега имам 40 мин пътека, но никога не тичам, инструктора ми каза, че няма смисъл, най-важното е сърцето да е спокойно и да не се натоварва, тогава се сваля, т.е. пулсът да е до 130, така че ходя с висок наклон до 10% и така 40 мин, после правя упражнения и 40 мин на един друг уред, който прилича на крос тренажора, но е варио - има едни гумени въжета и опъва при каране и на него на степен 15 - 25
Като кг наистина не свалям, но явно съм свалила доста от обиколките, влезнах в едни панталони, които ми ставаха при кг 67, а сега съм 74, така че ефектът си идва! Знам че трябва да зобравя кантара, но пусто не мога, така си мечтая да видя 6-цата на него! Аз направо съм се пристрастила към фитнеса, така отмарям психически и физически!
Айде, спорен следобед от мен
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Попадна ми едно заглавие на книга в нета.
Дали някой се е сблъсквал и реално с книгата ? Лични впечатления?
[img]http://www.kukuriak.com/wp-content/uplo ... _pic_m.jpg[/img] , ето и анотация за нея.

Една от много важните промени в мен, последните 5 месеца е, че започнах здраво да мисля какво всъщност ям. Чета етикетите на всяка храна, която купувам.
В началото беше детокса и постигането на все по-ниско тегло ,
а после дойде и стремежът да задържа всичко. И страхът да не си върна нито грам. Започнах да чета материали кое, как, защо.
Разделното хранене дойде толкова естествено, все пак е и заложено в основните препоръки на Док. ;) Допада ми, харесва ми! Не мисля ,че го спазвам на 100% , а и до колкото разбирам стандартите варират през годините. :1062 Но смея да твърдя, че усвоявам духа му.
Постепенно стигнах и до сайтовете за веган и суровоядство и все повече чета и там.
На този етап съм всеядна, нямам изключена група храни. Не съм сколнна да изпадам в крайности, но чета с интерес статии и материали , които ми попадат.
Основната ми цел е здравословен начин на хранене, според възможностите ми.
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Иска - утре съм на линия! Брой ме!
Златце,ти ако си фенка на оризовите дни,значи имаш много зад гърба си. Аз имам само 2 :oops: Кой би повярвал? И тези2са от последните 2 седмици :1062 :1062 :1062 Признат грях, половин грях!
Ели,опитай докато си ядеш ориза да гледаш някой много интересен филм.Аз бих гледала някои ужаси :1013 :1011 :1012 :1017 :1015 нещо такова.Като си загледан в нещо или четеш книга-не усещаш нито какво ядеш,нито колко.
Чева-браво! Според мен това е най-важно-да не ллишаваш организма от нещо. И аз съм всеядна,т.е по-скоро тревопасна,защото месото не ме впечатлява особено,което пък не означава,че бих отказала печено пиелнце например. Ама :423 ,да не разваляме дисциплината на оризките! :1062
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

Ха-ха, ама утре и аз ще говоря такива неща пред вас :1062
Ами аз ги започнах тези дни някъде след 6-7 детокс и всъщност оттогава започнах и да задържам килограми след детокс, че и свалям, затова съм им фенка :222 Голяма сила са, особено ако се спазват абсолютно стриктно. Аз разбира се от време на време се излагам и прегрешавам, ама... :1044
А, и никога досега не съм яла бял ориз "натюр". Само кафяв, после открих червения и черния - ми ям си ги с удоволствие без абсолютно нищо и си пийвам водицата, не са ми гадни, те като се варят се разнася много приятна миризма, все едно е нещо много вкусно. Пробвали ли сте?
Зори, сигурно не си имала нужда от разтоварващ ден, просто метаболизма ти се е повлиявал добре само от детоксите и си сваляла. Ама питай кака си - мъка, мъка...
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Чева,прочетох анонса към книгата-интересно звучи. Но подозирам,че от нея ще научим неща,които вече знаем. Oпределено хората имат нужда от една такава провокация. Аз се хващам за главата като мина покрай училището на дъщеря ми и видя масово затлъстели тийнейджърки,нацедени като бахур в дънки тип "пура", с висящи паласки над ръба им и пиърсинг на пъпа,който се скрива в гънката на поредния кат плът. Тези деца нямат ли родители? :124 Оф,сигурно звуча ужасно,но това е самата истина,децата не са виновни,че няма кой да ги научи. Тази книга е за родителите на първо място,после за момичетата. Защото ако няма кой да научи децата на добри хранителни навици ще попаднат в омаг'осания кръг на поредната диета. А знаем до какво води тя. Много се разпалих,извинете,но това е тема,към която не трябва да сме безразлични.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Абе вие срама нямате ли?!?! Бива ли бе, точно в най-работният ми ден да дойдете и да изпишете тонове постове и аз да не мога да ги прочета :328 :328 !?! Друг път чакам за ново постче като кактус дъжд в пустиня, сега валяло-валяло и аз не съм допрочела. Да ви кажа честно - тръгвам си от работа без да съм изчела всичко и ще ме гложи, ама не глада, а любопитството..... :1062 :1062 Ще наваксвам довечера.

А, оризарките - да си бягате в темичката, че :1058 :1058 ....... да не ме напрягате (както казва Жоро-бекъма) в тази :221 :221, щото аз не правя нищо, свързано с националната храна на китайския народ :955 :955 . Майтапя се, разбира се! Целуфки, муФки и джуФки от мене :329 :329 .
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Олеееее, Мецана яхна метлата....(как ли изглежда мечка върху метла :roll: :1044 ) Добре бе Меци, просто днеска бях на кеф...И реших да не съм зла. Виж какво хубаво ни тръгна раздумката тука,няма като пчелички да прелитаме от тема в тема...Пък ти в последно време много взе да работиш-не ти се отразява добре,притеснявам се за теб!
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

cchery, аз тъкмо додох, ся веднага ли да си тръгвам :222
Искам да питам тук - за Калкареа карбоника : на моята пише calcarea carbonica ostrearum ... туй ли е то или не? Да не пия нещо дето незнам за какво го пия? :1044
А ти, Зори, си си много добре, въобще не звучиш ужасно, ама верно има родители за ...
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Същото е Златце,съвсем същото-най-великото чудо за отслабване!
Заключено