Ей, здравейте....... И аз в новата тема! Есен - моят наистина любим сезон! Много цвят, много зрялост, много.... романтика! Ей затова го обичам!
http://lauragrace7.files.wordpress.com/ ... =500&h=375[/img]
Тази събота и неделя мина на голям тъгъдък! Напред-назад, тук-таме протести, съботната среща, на която три жени опукахме 3 бутилки Траминер на Търговище като Фюти изпи едва 2 чаши.....

Явно другите 13 сме изпили аз и Марчи щото бутилките бяха празни

. Ала имаше огромно настроение, много лафихме, много се смяхме... Ужасно много ми хареса тази среща, разтоварих се психически и финансово :lol: :lol: :lol: :1140 :1140 .
И всичкото това в пълен разрез със събуждането ми вчера сутринта - отпаднала, с наченки на главобол и гърло, от чиито болезнени дълбини излизаше стържещия ми глас! С две думи - разболях се :shock: :shock: . За отрицателно време..... Днес съм доста по-добре де, ама вчера.... И то точно в LIVE
Strong деня! Но го отбелязахме де.... в Борисовата, където се оказа, че беше денят на жълтия цвят :1140 Не знам дали си спомняте, но по принцип цветът на ЛийвСтронг движението е жълт! На естрадата в Борисовата някаква студентска организация беше направила уъркшоп - всички нейни представители бяха в жълти фланелки. Имаше и сбирка на национал-демократическа партия, чийто поддръжници бяха с фланелки в цвят ... жълто. А на прегледа на туристическата песен, участниците бяха облечени в жълто

. По-късно фенове на кандидата за президент Светльо Витков от Хиподил минаха и през естрадата (по същото време Светльо снимаше предизборен клип в Борисовата) и бяха облечени....... в оражево - почти в същата тоналност отново

. Хубаво беше! Добре се получи празника. Сдобих се с тибетска гъба и сега ще видя как да си я употребявам.
Сиренце написа:
Чери, чак тази вечер сколасахме да опитаме гроздовата ракия на баба Станка. Специални поздрави от пиещата част на нашето семейство за управителя на
винарска изба "Горнооряховска пукница" 
!
А останалата част изпраща поздрави на Коко и Бела и пита кога ще ни навестите пак. Надяваме се да е скоро

.
Цони, приемам комплиментите за Горнооряховската пукница и ще ги предам лично на главната майсторка - баба с Танка

, т.е. баба Станка - майка ми . Радвам си, че ви е харесала! С Момчил си обещахме, че ще се върнем в Черни Вит, защото страшно много ни хареса, а и вие с Цецо..... споменахте за много красиви места по Балкана на които да ни заведете

. Коко и Бела наред с нестихващия интерес към вашия Алекс, не спират да споменават 2 неща: голямата ябълка и Нешънъл джеографик... май ще се абонираме и ние

.
Засега е това от мене - по-късно пак ще се върна...
една песничка тогава! Ром по-по-пом, ром попо-пом........