Ели,то и аз не обичам есента,натъжава ме някак,но за сметка на това цветовете на есенните листа са ми любими,барабар с емблематичното за мен зелено. От гардероба ми струят
оранжеви,
жълти,
тъмно червени,
кафяви,
зелени краски-носят ми някакъв вътрешен комфорт. За сметка на това ненавиждам червения цвят-онова гадно кармазъ,
ей такова.
Оф, да ви се похваля,днес Дарката има цели 2 шестици! И онзи ден има една-добре започваме годината!Не,че някога съм имала кой знае какви проблеми,но едната е доста изстрадана,защото имат нов учител по човек и общество-млад преподавател от горния курс,който няма никакъв опит с деца. И им говори сякаш на патагонски-нищичко не разбират,милите. На въпроса защо не им преподава класната,така както по всички останали предмети,тя отговори,че въпросния господин имал "дупка в норматива" и сега вземат от нейните часове,за да може да не го съкратят. В същото време има недостиг на учители за занималня и по тази причина имаме само платена такава,която някак си изобщо не е по нашия джоб.Отплеснах се малко,исках само да ви кажа колко се гордея с детенце!

Ехеее,ама се събрахме едни любителки на есенните цветове-гледам,че и на Цони са й любими!
Като заговорихме за цветове,имаше някакви тестове според цветовете,които харесваш,що за птица си (като характер),ама сега не ми се търси,някой друг път ако ми е минал мързела дотогава.