Добро утро! Как сте, мацки, в този пролетен ден?!

Като се събудих тази сутрин, излязох на терасата и какво да видя?! Първо Черни връх е покрит с доста сняг! После въздухът над Младост беше кристален - все едно докаран от върховете на Рила и Пирин. Небето толкова наситено синьо, че ти се ще да си вземеш малко лазур вкъщи! Съвсем леки облаци, обагрени в нежно розово от подаващото се слънце.... просто красота!

И това е последният ден на ноември! Какво ли ни очаква през декември - сигурно температури за плаж

.
Ели, снимките от кухнята ви изглеждат доста обнадеждаващо..... направо да влезеш и с кеф да си готвиш там.

Ха дано по-бързо ви я сглобят, че да си я тестваш! А за това мисля, че те разбирам напълно:
ellyto написа:Утре ще ходя на акупресура или нещо подобно да видим дали ще ми мине кръста и дали ще има ефект и върху мигрената. Възможно е болките в кръста и болките в главата да са свързани, защото и двете се падат в ляво. Наскоро даже цялата лява страна на гръбнака така ми се беше схванала. Силно се надявам този човек да ми помогне, защото какво ли не пробвах и никаква файда до тук няма с кръста. А това ми пречи да спортувам определено. Може би го използвам и като извинение за д ане правя нищо по въпроса, но като ме боли кръста и никакви по-резки движения не мога да направя. Тичането също не ми се отразява добре. Аз нощно време като се въртя ме боли, та какво остава за спорт - немислимо ми е.
Защото май сама си направих една беля, от която първо ме боля корем - слабини и областта над тях до пъпа. Една такава шареща болка, която според мен идваше от кръста и се касаеше за прищипнат нерв. И когато това мина, се започна с болката в левия хълбок. И то болка, която се появява сутрин при събуждане, т.е. след спане - не мога да легна на лявата си страна, защото ме боли хълбока; не мога и надясно, защото пак ме боли. По корем - също невъзможно, т.к. тогава веднага ме "лепва" кръстът и можех само по гръб. След като се надигна от леглото, болка няма. Мога да се движа, да тичам, да правя упражнения - нищо не ме боли! Но легна ли за повече време или пък дори да седя повече време, и се подхваща. Мислих, мислих какво да е, и реших, че е или прищипан нерв, или настинал такъв. Защото само допреди 3-4 седмици, след като тичам сутрин в парка, сядах директно върху асвалта на алеите и за около 3-4 минутки се разтягах. Може да са само 4 минутки, но на студения асвалт като му тупнеш топло и потно дупе

:lol: иииии е много вероятно да съм простинала. Междудругото това винаги съм го правила, но ето точно сега след 2 години, стана проблемът! Така че не съм застрахована.
Та,
Ели, исках да ти пиша следното преди да "удавя" повествованието в думи

, че те разбирам колко е неприятно нещо да боли, да придърпва и да не се чувстваш комфортно. Наистина, аз не спирам да спортувам, но това не значи,че се чувствам добре и че правя нещо добро за себе си! А напоследък се появиха едни такива "задухи" - както си стоя/седя/лежа, трябва да си поемам начесто дъх през уста. Изчезват при физическо и психическо натоварване, и после пак се появяват. Държат ме седмица-две и затихват, след което пак се обаждат. Преди време бях питала личната и каза, че е на нервогенна основа - за проблем с дробовете можело да говорим, когато имам затруднения при издишването. Но въпреки това мога да кажа, че никак не ми е приятно това "задъхване"

. Ма ще се борим с него - какво да направя?!
И още нещо по повод това:
ellyto написа:Иначе утре много ми се иска да се навием с майка ми да отидем до Пловдив на коцнерт на Сухишвили - много яко ще бъде сигурна съм, ама пусто му до Пловдив да ходим, защото няма билети за днес в Сф, пък и нали денс има друг концерт. Вчера Тони вкара мухата да ходим до Пловдив, ама той самия не ще да пътува. Ходи разбери защо повдигна темата за концерт в Пловдив

Пита искаш ли да ходиш еди си къде и като кажеш да и се ентусиазираш и той вика, ама аз просто ей така си питам, на мен не ми се ходи. :128 :128 Понякога и за кино ми го върти този номер. Мъжка му работа :128 :128
Момчил еееее абсолютно същата тежка кирия - има проблем дори да го навия да излезем на ресторант, да не говорим за по-сериозни сбирки, или пък кино, театър. За концерти само за метъл-вариантите е лесен...... нищо друго!

Дано да стигнете днес до Пловдив - заслужава си този грузински балет! Току-що прочетох обаче, че няма да го бъде. Но за другия път, в който ще са в София, ще се присъединя и аз.
Бубка, я ни пусни някое фото на Чача

. Сигурно е пораснала страшно много! Водите ли се вече на две ръчички?!
Деситас, мъжете са мъже, защото се страхуват

. Хаха, майтапя се, но... по-често виждам мъже, които треперят пред зъболекарски кабинети, отколкото "нежния" пол. Ако Бела влиза с гръм и трясък в зъболекарския кабинет, сяда и няма грижи, то Коки би избягал още от коридора пред кабинета с гръм и трясък

. Браво на твоя Алекс в този случай - щом е толкова смел, а очевидно и вече пораснал. Кога е бил бебе и ти си чела книги за отглеждане на малки деца, кога го докара до литература за възмъжаването!!!

..... Не ми се мисли!