Споко Мамче! Проблема е в нивелацията на кантара. Опитай да го оправиш и ще видиш,че всичко е наред! И на мен ми се е случвало. Успокой се!mam4eto31 написа:rumkas -дано да е така! Между другото едното гумено краченце е паднало, та не ми е невилиран кантарът! На обяд като се качих показа 77, направо полудявам като не знам какво се случва! Май ще трябва да се взима ново кантарче
![]()
Ама усмивката си ми е на лицето, наистина си се чувствам страхотно след този детокс, а принципно като съм в МЦ съм кошмарна, а сега само подскачам, пея и се смея![]()
Айде, целувам ви разхождащи се мецанки
Я виж ти какъв готин ник!?!Усмивка написа:Здравейте![]()
Аз съм малко нова ("малко нова" звучи като "малко бременна", само дето съм повече нова, отколкото бременна). Карам 90-дневната и принципно съм фенка на лунуванията. Правя детоксикацията сега уикенда, понеже през седмицата не успях. Та имам едно въпросчен-чин-чен-це - някой да е детоксикирал и да е карал 90-дневната? И как е съчетавал дните после - продължава от последния ден, който е бил на ред преди детокса или пропуска дните и какъвто ден си е на ред, независимо, че предишните дни е бил на плодове, а не по схемата?
Иначе детоксът ми минава добре, понеделник ще отчета (надявам се) някакви резултати![]()
Поздрави на всички и хубав уикенд
Ееее,откога ти гледам името сред новите членове на мецината къща и се чудех защо не пишеш. Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месотоnane написа:Здравейте момичета,
И аз най-сетне се престраших да пиша. Чета ви отскоро и много ви се радвам. В детокса съм нова, но с „опит”. Първия ми детокс беше преди повече от две години. После още един и на следващия месец разбрах, че съм бременна (много чакана и радостна вест). И след много дългата пауза ви открих и ме мотивирахте пак да започна. Направих успешен юнски детокс с 3 кг. надолу, но най вече се чувствам пречистена и ми е по-леко. Благодаря ви, че ви има! Желая успех на всички!![]()
![]()
Мърмори написа:Ееее,откога ти гледам името сред новите членове на мецината къща и се чудех защо не пишеш. Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месотоnane написа:Здравейте момичета,
И аз най-сетне се престраших да пиша. Чета ви отскоро и много ви се радвам. В детокса съм нова, но с „опит”. Първия ми детокс беше преди повече от две години. После още един и на следващия месец разбрах, че съм бременна (много чакана и радостна вест). И след много дългата пауза ви открих и ме мотивирахте пак да започна. Направих успешен юнски детокс с 3 кг. надолу, но най вече се чувствам пречистена и ми е по-леко. Благодаря ви, че ви има! Желая успех на всички!![]()
![]()
Както и да е! Страхотни новини около теб, да ви е живо и здраво детенцето! И страхотен резултат от детокса-много успехи ти желая!
И аз така чух за Меца и се притесних направоМърмори написа:Меца хора не яде, да знаеш! Даже май е на път да откаже месото![]()