Пролет иде, с венец ароматен от дъхави, нежни цветя

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Пролет иде, с венец ароматен от дъхави, нежни цветя

Мнение от cchery »

tita написа:Я да ви видя сега. Бързо тестче. :D
Аз избрах №5 и ако има човек, за който написаното може да важи по-слабо, отколкото за мене, моля да ме запознаете с него :1062

5. Реализъм
Вие сте човекът-дом. Покрай вас хората са спокойни, уравновесени – чувстват се като у дома си. Винаги търсите мира и го поддържате. Вашият идеален път е ясно очертан и приятен. Искате да се насладите на пътя, но знаейки къде отивате. Ако е възможно избирате по-лесния вариант. Животът е достатъчно труден и не искате да го усложнявате допълнително. Стабилни хора, които подкрепят околните. Известни сте с това, че сте здраво стъпили на земята и гледате трезво на живота. Запазете това качество на всяка цена!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

И аз избрах 5, но мисля, че добре ми подхожда :). Привлича ме и 3, но описанието никак не ми подхожда :lol: . Може би съм направила верния избор :).
ellyto

Мнение от ellyto »

Аз избрах 2, но честно казано никак не ми пасва описанието. :423 :221
Ver

Мнение от Ver »

cchery написа:Аз избрах №5 и ако има човек, за който написаното може да важи по-слабо, отколкото за мене, моля да ме запознаете с него :1062
:221 :221 :221
Aз разбира се избрах номер 2 :222
Макар и да не се считам чак за самотник :1062 Социопат по-скоро :)
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

futarela написа:ХРИСКО , ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! ПОЖЕЛАВАМ ТИ ,ДА СИ ЗДРАВА ,ДА СИ УСМИХНАТА И ВСИЧКО ДА СЕ ПОДРЕДИ ! ВЕСЕЛ ПРАЗНИК :954 :1104 :1104 :1104 :1104 :1104 :1092 :623
ellyto написа:Хирско бъди жива и здрава! Желая ти повече мигове на щастие, усмивки, любов и подкрепа от страна на всички твой близки и роднини! Нека всичко лошо остане зад гърба ти, а пред теб да те очакват нови прекрасни хоризонти, които да озаряват дните ти :954 :954

Момичета, благодаря ви.Надявам се, всичко лошо да остане назад. Благодаря ви за милите пожелания.Бъдете здрави вие и вашите семейства, защото това е най-важното, най-ценното нещо на света. :940
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Ver

Мнение от Ver »

Изображение
Хриси Честит Рожден ден!
Бъди здрава!

Отбивай се по-често тук :222
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

Ver написа:Изображение
Хриси Честит Рожден ден!
Бъди здрава!

Отбивай се по-често тук :222
Мерси Вер! Ще поправя грешката .Последните 6мес. бяха много трудни за мен и моето семейство и не ми беше до нищо, но скоро време мисля да се поправя.
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Ver

Мнение от Ver »

Хриси :923
Дано сте преодолели най-трудното и всичко занапред да е все по-хубаво и по-светло!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Хриси,от сърце ти желая всичко лошо да е вече в миналото и да дойдат много светли дни за всички васЧ :922
Цвети,Честита ти малка рожденничка!Нека расте здраво,усмихнато и много щастливо дете! :922
Как сте всички вие????Ние вчера бяхме на детски рожден ден,немога да изкажа с думи разочарованието си от събраните деца там,искам да съм по груба,но ще "кажа" само :1052 .Немога да кажа,че моите деца са възпитани идеално,но това което снощи видях просто ме натъжи страшно много.С какви връстници ще общуват след време децата ми????От около 15 деца,10 от тях постоянно си дърпаха играчките,не за да играят с тях,а за да надвият над другото дете,използваха се думи ка"Изчезни,разкарай се,тъпанарка.......".Дори не ми се изрежда всичко,постоянно се бутаха,удряха и ритаха по възможно най-грубия начин и всичко това от деца на от 4 до 8 годишна възраст.Казвам ви,крайно съм възмутена....Моите двете също се карат много за играчки вкъщи,спорят и карат,но такава агресия никога не съм усещала в дете.Ивайла след 15-тата минута беше крайно изплашена и до края на РД-то неискаше да стои сама в детския кът,нещо,което никога не се беше случвало.Анджи пък си беше "взела"едно малко сладучрче на годинка и нещо и цяла вечер се грижеше за него,играеше си и го пазеше от по-големите.Спирам,но разочарованието ми е огромно :roll:
И сега да ви се оплача,Ивето в четвъртък и се появи секрет назад в носа,който не се стича напред по никакъв начин,а само като легне започва да я дразни,а от снощи гласът и спадна и е с наподобяваща ларингитна кашлица>През нощта се будеше на около час,за да се изкашля от насъбралия се секрет,а кашлицата и някак свири.Ох,незнам дали го обясних,днес мисля да и взема Хомеожен,давам и сироп Стодал,от това,което прочетох тук,из форума,но друго не ми идва на ума.Какво да дам за тази задна хрема,Цинабсин?и как да оправиме кашлицата и гласа???Божеее,просто незнам от къде това,дали не е някаква алергия,макар до сега да не е проявявала признаци?Или се дължи на настинка?Ходихме в четвътък при личната,но тя каза само,че има лекос тичащ се назад секрет и леко сочно гърло,а какво стана сега.Дали да не отидем до спешното,старх ме е да не направи някакъв пристъп :328 :328 :328
Титка,на мен ми излезе 1 от теста,интересно :???:
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Ver

Мнение от Ver »

Елис,
не искам да ти дудна, но проблемът няма да го решиш с Хомеожен и Стодал.
Трябва да се направи цялостна схема за да се засили имунитета на децата, и да добавят отделно препарати за конкретните случаи.
Така "на парче" не става, за съжаление.
Ако кашлицата е ларингиална, най-бързо и добре ще подейства изварен компрес+ Апис 30 (да отбъбне лигавицата)+ Дрозера 15 (специално за кашляне в легнало положение)+ спонгиа тоста 9 (и тя за лаещата кашлица). Можеш да ги редуваш през 30 мин., през час, през два в зависимост от тежестта на кашлицата.
Меркуриус солубилис 9 + калиум бихромикум 9+ коралиум рубрум 5 е схема за подсушаване, но не знам дали ще ви свърши работа.
Материя медика е океан, а всеки случй е отделен.
Успех!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Верче,не го приемам за дуднене,или каквото и да е там,ако вашето мнение не беше важно,въобще нямаше да споделям тук.Откакто децата ги спрях от градина смея да кажа,че сме добре,няма хремави нослета,няма кашлици,здрави си бяха.И Изведнъж,без въобще да е била болна се появява тази кашлица,незнам какво се е отключило.Чакам Боби и отиваме до спешното,за да я чуят и да знам какво и е,пък после ще го мислим.Успокояваме че няма Т и като изключим дрезгавия глас и гадната кашлица,си играе и хапва нормално :roll: .Скоро съм решила да посетим и хомеопат в София,пък да видим
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Заключено