Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Що е то плодово-оризов ден и има ли той почва у нас

Мнение от Сиренце »

Дру, и аз си мислех за един ПО днес, че ми се задава една сватба утре ииии до понеделник вече ще съм на +++++. Е, като сме дружина, викам да го направим, а :222 ?! Аз имам един черен ориз, ако ти имаш една диня, к'во ни бърка :plezya se .
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сиренце написа:Дру, и аз си мислех за един ПО днес, че ми се задава една сватба утре ииии до понеделник вече ще съм на +++++. Е, като сме дружина, викам да го направим, а :222 ?! Аз имам един черен ориз, ако ти имаш една диня, к'во ни бърка :plezya se .
:221 Абе ще се справим, щом сме вече дружина :326
И при мен в наличност е само ориза.След малко ще тичам да купя някакви плодове.
И ако все още имах колебания за днес, вече нямам, след като и ти се включи :329
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Сиренце, купила съм една голяма диня.Жалко , че незная как да ти телепортирам половината :221
Нещо се замотах с ориза.Чак сега го варя, ама ще стане.Да ни е сладко :1062
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Ааа, имам си диня. Малко е изкуфяла, но се понася. Към 13 часа хапнах първата порция оризче и сега пийвам студен жасминов зелен чай, ммммм.
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

О , приятелки! :329
Как съм ви усетила интуитивно!
И аз оризя днес. :954
Милият ми мъж вчера ми набрал джанки и с тях съм днес. :1062
Ориз хапнах към 13:30 .
Успех и се отчитайте. :827
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Mомичета и аз ще оризя в понеделник.......така съм го за,измислила дано не объркам нещо...днес малко прегреших сутринта с едни мекички........кажете ми вие как сте между детоксите ,позволявате ли си от време на време ,нещо различно от чай плодове зеленчуци и димяща вода :328 :328 :328 ....глад
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva написа: чай плодове зеленчуци и димяща вода
Това малко ли ти се вижда ?! :1062 :222
Сурови ядки, овесени ядки, трици и пълнозърнест хляб, и по малко вредни(купешки, готови) храни. :mrgreen:

Лично моята цел като постоянен начин на хранене е максимално разделно хранене,
месо ям рядко, по принцип. Млечните съм ги ограничила, ям понякога домашно кисело мляко и сирене,
от купешките - извара и кашкавал. Прясно мляко - не. Правя си ядково.
Също така вече изпозлвам кафява захар, бяла -не. Бяло брашно - не , ползвам всякакви алтернативи -
овесено, лененео, царевично (най-често) , типово и т.н. Сол - ползвам морска, хвърлила съм око и на
хималайска розова. Ориз - кафяв или друг , но не и бял .
И така .....тези малки на вид промени, гарантират едно по-качествено хранене. :)
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:326 eeee, този път се заформихме хубава дружинка.Друго си е да сме повечко.Смееш ли да се откажеш :221
Отивам да си доизям оризчето, че почвам да окъснявам. :1062
pepidzheneva, аз съм си един отявлен чревеугодник :221 и не обичам да се лишавам, но се старая правилно да съчетавам храните.По принцип не обичам бял хляб и сладкиши и това ме спасява.Но виж за белия ориз не мога да кажа същото.А и домочадието тотално отрече кафявия ориз, та си го правя само в оризовите дни.
В понеделник смятам да ти правя компания с оризенето.
pepidzheneva

Мнение от pepidzheneva »

Оооооххх,мъка........аз пък много обичам сладкиши,шоколад....особенно като нещо ми е нервно......извинете ме говоря за забранени думички,но ми е трудно наистина.......може би защото ми е за първи път или просто са ми много слаби ангелите("лигла" може да каже някой)
cheva браво на теб ти се храниш точно по правилата.....на мен ще ми е трудно до като влезна в релси,но за месото не знам и него как да го прежаля
благодаря на droidd за оризенето в понеделник...а може и в неделя и в понеделник да го направя предвид прегрешенията ми днес,не знам дали е позволено два поредни ПО дни :?:
до скоро момичета :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

pepidzheneva, всяко начало е трудно, но наистина си струва
оризовият ден. Два поредни дни не е добре, разреждай ги, за да не забавиш
метаболизма с честите ограничения. :923

Днес издържах, но коремът ми е като на бременна.
Подут и пълен с газове. :1101 При това отровни. :cry:
Дали е възможно джанките да са допринесли?
Понеже вчера посмесих храните, но пък не преядох..... :1044
Ще мине, де , ама е ужасно дискомфортно.
Пия и бробиотик.
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

:1141 Да отчета успешен оризов ден! Може да се каже, че почти достигнах килцата след детокса :1099
Но тази сутрин, като станах, още преди да си отворя очите заръфах една праскова :221 И после пак да обяснявам, че огладнявам чак към обяд. :1062 Явно причината е във вечерните ми набези към трапезата. :???:
Cheva написа:Дали е възможно джанките да са допринесли?
Понеже вчера посмесих храните, но пък не преядох.....
Бистре, и аз бях така.До към 15ч., съм изяла 2 резена диня, но после реших че имам нужда от нещо по-сладичко и плътно, та до върших с 3 праскови.Вечерта имах доста газове.
pepidzheneva написа:cheva браво на теб ти се храниш точно по правилата.....на мен ще ми е трудно до като влезна в релси,но за месото не знам и него как да го прежаля
pepidzheneva,аз също съм голяма "месарка" от дете.Но гледам покрай месото да хапвам порядъчно количество салата.Някъде бях чела, че и най полезната храна, приета с неудоволствие е по- вредна от голям хамбургер, изяден с удоволствие.Както казва Боби, всичко е в главата.За мен целта е освен здрави и слаби-ДА БЪДЕМ И ЩАСТЛИВИ!
Заключено