Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Юнския детокс ще ни сервира най-вкусните череши!

Мнение от Сиренце »

Здравей, точка, добре дошла! :940
Толкова болка има в поста ти, че сърцето ми се сви. Зори е права, първата крачка е направена, а тук ще срещнеш само подкрепа и разбиране. Ако имаш нужда да поплачеш "на нечие рамо", тук ще го намериш, ако пък ти трябва ритник в задника, нашата Мърморанка ще се развихри /Зори :923 /. А относно анонимността - всеки от нас решава до къде да стигне. За някои момичета нямам представа нито от къде са, какво работят и т.н., а други имам чувството, че познавам от години. Мога само да те уверя, че всички тук уважават личното пространство. Успех!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

точка написа:Здравейте

Гледах по форумите, отдавна чете за детокс-а на д-р Михайлов... исках да се включа, пробвах този месец, мина леко. Не исках да се записвам в голям форум, не исках да ми излиза името насам натам,предпочетох да си остана анонимна,защото колкото е голям интернет, толкова е и малък... Имам дете, малко... останах сама... нямам 1 човек, на който да споделя как съм ,колко ми тежи,че съм сама, как си мисля,че съм слон,докато си правя сандвич... Какво да ви кажа повече, предполагам,че ви е ясно. :( Нуждая се от бутане, блъскане... каране, молене... Трябва да стана отново човек, не се понасям, не мога да се гледам, срам ме е да се снимам с детето ми... Крия се, все едно до тук 3 години от живота ми не същестуват, гледам се сега, гледам снимки от преди все едно не съм аз. Толкова е ... ужасно е, сякаш е друг човек... сякаш ... уф.. И като се видя с някой, всеки ми казва "Нищо,поне имаш дете." Чудесно,а моя живот.... а това,че ме е срам да излезна с него... :( Помогнете ми :( И мъжът ми.. не ми е казал лоша дума,ама не е същото, и с него не искам да излизам, не искам да се показвам.... искам да се скрия да заспа и да се събудя нов човек... толкова мие объркан поста, дано да ме разберете...
Добре дошла! :923
Браво за смелостта да застанеш, лице в лице с проблема
и да го споделиш! :326
Пожелавма ти успех в борбата! :524
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

точка написа:И като се видя с някой, всеки ми казва "Нищо,поне имаш дете." Чудесно,а моя живот.... а това,че ме е срам да излезна с него... :( Помогнете ми :
Точка, това трябва да ти е най-големия стимул - детето!!!!!!! Че на кого друг ще дадеш пример, ако не на него!!! Едно от първите неща, които трябва да направиш е бъдеш самата себе си пред него! А не неговата майка! Правилно си прочела!!! Не неговата майка! Коя си ти? Коя беше преди детето да се роди? Ето това си спомни и си признай честно пред себе си......... дали не искаш да си пак същата, но облагородена със светлината на майчинството!!!
точка написа:( И мъжът ми.. не ми е казал лоша дума,ама не е същото, и с него не искам да излизам, не искам да се показвам.... искам да се скрия да заспа и да се събудя нов човек... толкова мие объркан поста, дано да ме разберете...
Извинявай, но по-горе пишеш, че си останала сама, а тук споменаваш съпруг.... май нещо не съм разбрала. :1044 :1044

ДОБРЕ ДОШЛА, при всяко едно положение..... ще бъдеш побутвана повече отколкото можеш да си представиш! :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
точка

Мнение от точка »

cchery, права си, написала съм го много объркано. Имам си мъж, имам си дете,семейство, но не мога да седна да плача на рамото на мъжа ми,че съм станала такава, не мога да си се представя така ... а понякога семейството е едно,а човек има нужда от някой друг. Този "друг" се надявам да сте вие. Благодаря ви за топлото посрещане и дано скоро да започна да се хваля. :) може би трябва да ви споделя какъв план съм си изготвила в главата, за да получа одобрение и поправки :) За начало утре ще направя 1 оризов ден да видим как ще се разберем с него, чай не обичам,особено топъл, дори топла вода, само кафе... но по-нататък ще гледам да се науча, но за начало си мисля,че не трябва да се насилвам с неща,които не обичам, за да не се откажа... Мисля да пия студен зелен чай, кисна си чая в студена вода за час два и пак става, но студен :D Мисля да откажа хляба от тук нататък, ще се старая да ям повече плодове и зеленчуци. Ще гледам да вечерям до 18ч. главно салати и т.н. Ще избягвам сосове. Купих си анакардиум, ще си купя и калкарея. Водата ще гледам да се науча да пия, ще си взема 1 шише с вода до мен нон стоп, че да ми е пред очите и да пия. Това е ;) :923
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

точка написа: За начало утре ще направя 1 оризов ден да видим как ще се разберем с него, чай не обичам,особено топъл, дори топла вода, само кафе... но по-нататък ще гледам да се науча, но за начало си мисля,че не трябва да се насилвам с неща,които не обичам, за да не се откажа... Мисля да пия студен зелен чай, кисна си чая в студена вода за час два и пак става, но студен :D Мисля да откажа хляба от тук нататък, ще се старая да ям повече плодове и зеленчуци. Ще гледам да вечерям до 18ч. главно салати и т.н. Ще избягвам сосове. Купих си анакардиум, ще си купя и калкарея. Водата ще гледам да се науча да пия, ще си взема 1 шише с вода до мен нон стоп, че да ми е пред очите и да пия. Това е ;) :923
Звучи много добре като за начало, отново браво!
Само за чая.., не е ли по-добре да го направиш в гореща вода, както си требе,
пък да го оставиш да се охлади, щом не обичаш топъл ? :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
точка

Мнение от точка »

Мислех си,че ще е едно и също,затова, но приемам забележката:) Топло-охладен ще го пия вече! :222
Смехурко

Мнение от Смехурко »

Добре дошла, точка! Пожелавам ти много воля и твърдост по пътя, по който си поела!
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Здравейте отново и от мен!
Отдавна не съм писала тук.Нещо не съм в настроение в дните след детокса...не,проблема изобщо не е в детокса.Беше много хубав детокс,но в последно време сякаш нещо липсва в живота ми и за съжаление го замествам с шоколад!Не мога да се спра!От толкова много вредни навици съм се отказала до сега,но шоколада,просто не съм в състояние да откажа и не мога и не мога!Единственствения ми вреден навик(поне така си мисля!) към който съм доста пристрастена!Имало е периоди,в които съм се контролирала,но точно тези дни,просто НЕ МОГА!
Здравейте,името ми е Миленита Бонита и съм пристарстена към шоколад!Винаги съм била!Ето казах го!Не ми става по-добре обаче!Срам ме е!Искам да се откажа от него и в същото време не знам как ще живея без него.И проблема е,че не се задоволявам с малко.Като започна и няма спиране.Не знам дали е толкова голям проблем или аз го правя на такъв.Бях решила след този детокс най-накрая да започна със здравославния начин на живот към който съм се стремяла още от тинейджърските ми години,но все още не мога да го направя...може би и за това се чувствам толкова гузна пред себе си!

Стига толкова за моите слабости.Бобичан,благодаря за топлите думи,мила!Аз не само гуакамоле обичам а латино американска куня изобщо :D Много вкусни нещица имат!

Точка,добре дошла и от мен!Ако мога да си позволя един съвет.Каквото и да става,даже и да не си особено доволна от резултатите си,даже и да се отдаваш на искушения по някога,не спирай да пишеш и четеш този форум.Тук тези невероятни жени ще те заредят с много позитивизъм,от който имаш огрОООООООмна нужда в момента,и ще ти помогнат да помогнеш сама на сабе си!Дъщеря ти заслужава една усмихната и обичаща себе си майка! :923

Благодаря ви!И се извинявам,че така ви занимавам!
точка

Мнение от точка »

Milenita Bonita, :) Всъщност аз имам син,ама това не е от значение, така или иначе детето си иска едно и също.
Отложих оризовия ден за утре, понеже нямам магазин в близост за ориз и плодове, довечера ще ходя из центъра да търся свежи плодове,но след толкова чакане 1 ден няма да ме натовари повече. Снощи се лиших от вечеря,макар че имаше неща,които много обичам, днес ще внимавам също и дано да стигна далеч... Хубаво,че ви има. ;) Milenita Bonita, на теб пожелавам да се пребориш с шоколада :1062
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

:923 Здравейте,момичета!Обръщам се специално към Точка и Миленита.Бих казала,че съм била в ситуацията и на двете ви.След като родих първото си дете бях качила толкова много кг,че майка ми се чудеше дали изобщо ще заприличам на себе си.Обаче имах стимул.Иможе би това беше единственото.Нямаше тогава д-р Михайлов,нямаше ги смелите момичета,тръгнали да прокарват здравословната пътека на отслабването.Чела съм от тук от там по нещо и сама съм си изграждала някакви системи за отслабване-къде правилни,къде неправилни.За няколко месеца,с постоянство,диета и упражнения в къщи,станах дори по-слаба от това,което бях.Но Точка-забележи-казвам няколко месеца.За съжаление не става всичко изведнъж и с вълшебна пръчка.Тук има толкова прекрасни хора,така че след като имаш желанието-няма начин да не успееш.Подкрепа и съвет винаги ще намериш.Не се упреквай,не се намразвай,напротив-обичай себе си и ще видиш как нещата ще започнат да се нареждат.Права е Зори като казва,че си направила първата най-важна стъпка.Сега просто трябва да се въоръжиш с търпение и да следваш принципите,за които толкова много е писано.
А сега Миленита-това което пишеш ми е толкова познато....шоколада -да -ако забелязваш,не случайно съм Lindorina-щом обичаш шоколад се сещаш -нали?!
Та,аз винаги съм го уважавала :221 и продължавам.Обаче,преминах на по-здравословните му варианти-бях споделяла.Другото,което е и по-важно,след като започнах да се храня с по-сурова храна,не усещам толкова липсата му.Просто в организма ми е липсвала качествена храна,която съм се "мъчила"да заменя със стимулант като любимият шоколад.Така че ,ако искаш прочети тук-там и пробвай да включиш в менюто си по-вече сурови ядки/без фъстъци/,плодове,зеленчуци.Можеш да твориш и сурови шоколадови удоволствия.Стига въображението ти да работи!Ми това е - пожелавам и на двете ви успех момичета,а и на всички останали,които са решили да постигнат целта си!С вас съм! :329 :923
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
Milenita Bonita

Мнение от Milenita Bonita »

Точка,Линдоринка,благодаря ви за подкрепата!Точка,извинявай,явно не съм разбрала,че имаш син!Но както казваш ти,детето си е дете и си иска своето!Успешен плодово-оризов утре!И аз скоро ще направя един за първи път.

Линдоринка,благодаря за съветите.Много обичам плодове и от давна съм свикнала да закусвам със сезонни такива и после след обед пак.Салатки също хапвам.За сурови ядки не мога да кажа,но се опитвам да ги включа в менюто си.Чета сайтове за суровоядство,но все още не съм узряла за идеята,трудно ще ми е.Ще се поинтересувам за суровия шоколад!
Момичета,мерси за окуражителните думи,ще се справя със зависимистта някой ден!Сигурна съм! :mrgreen:
Лек ден на всички ви!
Заключено