Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Първи сняг затрупа, ела на топло в мечата хралупа

Мнение от Kleo »

ellyto написа: ...
vihrogonche написа: на нашата Деси-Поетеси желая душата й да намери покой, в добрия смисъл на думата.
Мисля, че всички ти го желаем най искрено! Стреми се към това и в някакъв момент ще го постигнеш.

БЛАГОДАРЯ ТИ!!!

...

Деси, какво е това КФС дет чета в твоите постове. Нали знаеш, че трябва да избягваш подобен род храна? Не знам какво се случва покрай теб, щом не искаш недей да споделяш или сподели когато му дойде време. Не мисля, че някой може да ти се сърди или да ти се обиди. Надявам се всичко това, което споделяш няма връзка с любовния фронт и дано да не ти се налага да минаваш през подобни ситуации, както през последните две години. Надявам се да намериш решение на нещата, които те терзаят и да бъдеш щаслтива и спокойна.

...
В КФС ходя веднъж годишно може би, а този път мама ме покани, така че не ми оставаше друго, освен да се съглася :D Няма да ми се наложи да минавам през същите неща като през последните 2 години, за съжаление има подобие, но наистина няма да навлизам в повече подробности, не и сега :1053 Още веднъж мерси за пожеланието, искам същото! :524

ЛИНДИ, аз подписа ти отдавна го харесвам, но сега го оценявам някак по-пълно.

Искам да споделя една моя снимка от днешната ни разходка в Банкя, Пътека на здравето, но ще се върна да проверя как ставаше и ще ме видите колко щастлива изглеждам, прегърнала едно дърво, в близост до едно мини-водопадче... :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, мецанки!!!
Само ако знаете какво хубаво време беше днес при нас... Слънчево, топличко - няма да кажеш, че след дни е Коледа, все едно е пролет! Прекарахме по-голямата част от деня навън с децата. Беше много приятно. Но от друга страна по това време на годината си е хубаво да има сняг - прави атмосферата по-празнична! Аз обичам когато навън е снежно, но някак си ако може за 3-4 дни максимум... да се порадват децата, да се поснимаме , на си направим снежен човек. Но когато се задържи за повече време започва да става досадно... А и нали Гого пътува с автобусче за училище, по-спокойна съм когато обстановката е нормална.
cvety_rz написа:Леле, Ели....много купон много нещо се е заформило покрай теб.
И аз като Цвети ще възкликна "Леле, Ели...!" :lol: :lol: Наистина при вас е весело, разнообразно и без съмнение много приятно! А аз честно да ти кажа се почувствах малко като пенсионерка докато четях поста ти... :cry: Толкова отдавна не съм излизала, в смисъл излизане вечер, с приятели, без значение дали ще е на бар, дискотека, някъде на гости или каквото и де друго и да се прибера по някое време през нощта в малките часове, а на другия ден да спя до обяд... Толкова отдавна не се е случвало... Има няма около 8 години :cry: Причината е, че няма на кой да оставим децата. Живеем си сами и си нямаме баби, които да помагат. А в случаите когато са ни били на гости и е можело това да се случи изниква друг проблем: децата не искат да останат с тях без нас! Просто ние никога не сме се разделяли и те не са свикнали. Остава ми само надеждата, че като пораснат още малко ще имаме възможност с мъжа ми да си "поживеем" малко , както се казва... :222 А ти продължавай в същия дух, забавлявай се много, защото после в един момент ще се наложи да удариш спирачките... :222 :524
cvety_rz написа: Днес направих и последните покупки за празника (никак не обичам тази част, не знам защо :1044 )
Аз пък много обичам да пазарувам! Сигурно за това мъжа ми в повечето случаи предпочита да отскокне сам до магазините пред това и аз да съм с него... :1209
ellyto написа: Вярвам, че ще стане, защото го искам и защото работя за това и вярвам в това, което правя. Вярвам, че заслужавам да се случи и ще стане, кога точно, ще видим :329 :329
Бъни, желая ти да си изкарате страхотно празниците, въпреки това, че сте далеч от цялото ви семейство.
Точно така, Ели!!! ТРЯБВА ДА ВЯРВАМЕ! Вярата е много мощно оръжие и трябва по-често да го използваме! Всичко се случва когато си му дойде времето, както казват старите хора, а не когато ние искаме. Важното е да се случи! :524
Благодаря ти и за хубавите пожелания! :923

Сиренце, весело и незабравимо да си изкарате празника! Много благородно, но все пак ти завиждам :1209 за това, че ще имаш щастието да прекараш този специален празник със сестричката ти!!!
ellis_stoyanova написа: Там също украсяват големите градове приказно,ако можеш щракни няколко снимки,ще ми бъде драго да ги видя.
Да, Елисче, така е наистина, испанците по принцип не пестят когато става въпрос за украси! Ще се опитам и аз да ви зарадвам с някой красив фотос... :razz:
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ver написа:
Бъни написа: Вер, искам да ти кажа, че страшно много се радвам за положителното развитие при вас! Дано тенденцията се запази, а всички трудности останат в тази година! А през новата да продължаваш да ни радваш и с присъствие и прекрасни разкази и снимки на приказни места!
Аз преди няколко нощи те сънувах! Беше съвсем кратък сън, но много ясно си спомням, че ти присъстваше в него. Аз чаках (някъде, на непознато място за мен) автобус или нещо такова... Тогава пред мен спря един много хубав ей такъв цвят джип и когато погледнах към шофьорското място - там беше ти! Усмихна ми се и ме покани да се кача! После всичко свърши. Но добрите хора са добри дори и в сънищата, това е! :923 :923
Зайче, преди време когато форумът прохождаше,
имаше един тремин "паранормални детоксита" :1062
Тогава всички се сънувахме (по време и не само на детокс),
така става, когато хората резонират.
Много ми стана мило от твоя сън :923
А добре си уловила нюанса!
Жълто куркума ми е хита тази година :524
С детокс или не, пак сме си пара-нормални очевидно :1062
Явно трябва да продължавам да чета старите теми... Има много интересни, все още непрочетени неща... :222
А терминът "паранормални детоксита" страшно ми допадна! :524 :326

Вихърче, да, аз бях тази с недоизяснената зодия... :roll:
Никога не е късно за ново начало!
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ВИКТОР. ПОЖЕЛАВАМ ТИ ЗДРАВЕ КЪСМЕТ И МНОГО УСПЕХИ. :1086 :1007 :1009
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Добро утро момичета. Доста сте изписали тези дни, приятно ми е да ви чета.
Няма да пиша за проблемите си нито пък за състоянията, в които изпадам. Все пак 23 декември е предстои любимият ми празник. Това винаги за мен е било най-прекрасния празник и съм щастлива, че успявам да предам емоцията и тръпката в къщи на децата. Аз съм отпуск две седмици, надявам се да ми остане повечко време за децата. Вчера с Алекс четохме заедно книга след като тя се върна от училище, всъщност от училище ходиха на театър след това са правили дискотека и почерпка. Беше доста развълнувана. Когато си дойде, Крисчо спеше и двете за първи път седнахме да четем заедно книга, в смисъл аз чета моята, тя чете нейната по принцип тя чете аз я слушам. По едно време я гледам с книгата върху главата и - ха за моя най голяма изненада- заспала :221 . След обяд играхме разни игри с нея. Само малкия не мога да го накарам да се включи с нас да играе. Не иска да рисува, нито да оцветява, с конструктори не играе нищо не иска да прави с нас.
Ние утре заминаваме на село. На 24 и 25 ще бъдем там, предполагам че ще бъде весело, но вече ми омръзна всяка година едно и също. Взехме на децата подаръците, които пожелаха още миналия месец. На Алекс купихме голям светещ глобус, предполагам, че това много ще я изненада, тя е доста любознателна, надявам се така да остане.
През следващите дни ще си бъдем тук в София. Все още не зная на Нова година къде ще бъдем, защото с мъжът ми имаме разногласия, както често става, но въпреки това се надявам да изляза от тъжното си състояние, по скоро, защото децата усещат, че нещо не е на ред.
Ами това е от мен. Пожелавам на всички весело посрещане на Коледа, много усмивки и вълшебства. :922
:1167 :1181 :1170 :1164 :1184 :1191 :1193
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Бъни, писах ти на лични.
Еми, горе главата.
Мен не ме мислете, аз съм добре. Принципно с каквото и да ме сблъсква животът като изпитание, се справям с него, защото съм борбена личност. Лошото е когато съм отвътре зле...
След малко тръгвам на работа. Да, в офиса ме викат да помогна за преинсталирането на един Windows. Можех да откажа, но не го направих, все пак става дума за 2-3 часа, а после ще се видя и с леля по женски някъде в центъра. Детето ме помоли да му взема чорапи, така че и кратък пазар ще има, и така...
Днес вуйчо ми има РД. По стечение на обстоятелствата и различни фактори не съм го виждала от няколко години. Да е жив, здрав и щастлив, където и да се намира сега! Ние, останалите му роднини, направихме всичко възможно да общуваме с него, да го издирим, но не би... Знаем, че е сред нас, защото закратко го бяхме мернали в сайта елмаз *за запознанства, знаете го де. Днес навършва 49 години. Може да е във Варна, но може и да е запрашил пак за чужбина :1044
Още е Новолуние, така че който вчера не е смогнал с мечтаенето и целеполагането, да го направи сега :fan
Пия кафе, ям сандвич и се запътвам след малко към работата ми. Доскоро, ще ви наглеждам и днес, ако мога.
И все още умувам как да ви се покажа, колко слънчева и заредена изглеждам, гушнала едно дърво в Банкя, мъжът ми ме снима. :1044
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

http://vihrogonche.snimka.bg/family/des ... 2.34564827" onclick="window.open(this.href);return false; - така дали ме виждате вече?

Малеееей, а тук вижте ни с Черита - http://detoxmama.snimka.bg/friends/sres ... 9.23258419" onclick="window.open(this.href);return false; - снимката е отпреди няколко години, и по-точно от пролетта на 2011 година. Ани, толкова много си отслабнала оттогава, неузнаваема! Вталена си, с изваяно тяло, сега. БРАВО, момиче!!! Гордея се с теб и постиженията ти.

Чарът ти и сините ти очи са си неизменни обаче, прегръщам те и казвам на всички ви едно голямо усмихнато ЧАО, обичам ви, обичайте и бъдете обичани!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]http://media.snimka.bg/s1/4160/034564827.jpg?r=0[/img] - аз в Банкя, 22.12.2014, на разходка с мъжа ми, гушнала едно дърво.

[img]http://media.snimka.bg/s1/4160/034564828.jpg?r=0[/img] - и заслужена кратка почивка, на пейка в същия еко-парк.

[img]http://media.snimka.bg/s1/4160/034564831.jpg?r=0[/img] - входът на Алеята на Здравето в Банкя.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вихърче, изглеждаш много добре и най вече щастлива и спокойна :954
Черита, тя си е Чаровница както винаги.
Еми, надявам се новата година да я посрещнеш по спокойна и щастлива :940
Бъни, как те разбирам само за децата.И ние не помня от кога със Симо не сме излизали само двамата и да се приберем по нощите.Колкото и деца да "раздаваме" по бабите за нас все остава по някое :1062 Но винаги съм казвала, че децата са временно явление в семейството.Само 18 години и после отлитат.За това е важно имайки деца да не пренебрегваме нашите половинки, защото те са ни докато ни има.Статистиката показва, че много от семействата се разпадат точно след като децата пораснат.Децата са си деца и много ги обичам, но тати си е напърво място.Поне моята философия е такава.Както е казал един мъдър цар преди години (Соломон) "....Има време за всяко нещо под слънцето..."Та мила ми, Бъни, ще пораснат децата......Пожелавам ти хубав празник макар и далеч от роднините.
На мен ми остана да опека един сладкиш след това влизам в банята, че следобед съм на фризьор а вечерта на банкет :1216
Само дето вчера с какъв акъл не знам на тренировката включих едни нови упражнения и сега имам мускулна треска на прасците и да видим какви ще ги насътворя на банкета.Не знам дали съм споделяла, но ходя на народни танци и туй чичовото, елениното, граовското, циганското и др. ги играя дет се вика със затворени очи.А като тръгнах на танци бях с двата леви :lol: Но няма невъзможни неща.Време и постоянство си требе!!!
Весело посрещане на празниците :954
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
ellyto

Мнение от ellyto »

Много ми харесва философията ти за мъжа и децата...точно така и аз расъждавам! И се надявам и така и да бъде занапред. Но всъщност още по-важно е човек сам за себе си да се чувства ок и след това идва и ред на останалите.
Браво за хората! И аз в началот обях с 2 леви крака, но с времето нещата се подреждат исе научават доста сложни хора. Аз вече не ходя на танци, но се органзириаме с колеги и ходим на хоротека и за няколко часа се смазваме от танци и си доставям удоволствието като за цял месец. Сега от новата година трябва да гледам по-често да органзиирам колежките и да ходим поне 1 път месечно. Има доста мероприятия, които можем да ги направим като традиция и хич няма да ми е скучно ежедневието да ви кажа. Ще видим как ще ги нагласим нещата.

Деси, изглеждаш щастлива на снимкиите! Дано си решиш вътрешните теразания и намериш своето място под слънцето - както душевно, така и емоционално!

Еми, желая ти приятно прекарване на отпускате със семейството и ти също скоро да намериш душевния баланс, който си го позагубила. Когато решиш и искаш, ние сме насреща :922 :922 Недей си мисли, че ни натоварваш с нещата, които споделяш. Това важи за всички. Който се чувства натоварен ще прескочи поста.
Ver

Мнение от Ver »

Изображение
Ей, такива да бъдете :)
Засмяни, весели и с червени бузки!
Спокойни празничини дни, с любимите ви хора, много Топлина, Светлина и Любов!
Заключено