Поне толкова важни са МОТИВАЦИЯТА, ВОЛЯТА, ЖЕЛАНИЕТО ЗА УСПЕХ, ИЗХОДНАТА НАГЛАСА
При теб, Чева, те са на 6, затова съм сигурна, че и РЕЗУЛТАТИТЕ няма да закъснеят

Кога щеше да се отчиташ?!Cheva написа:Музика за ушите ми!metsababa написа:която признавам, ми вдига духа!![]()
![]()
Резултати искам, резултати.
Е,Деска-отново благодаря! След точно 9 месеца съм на изходна позиция! И ей сегичка ще си отворя тема тук като ЧеваЧева, сетих се за едно правило, което съм чула от една акушерка преди години. То гласи следното:
"Тялото ти е натрупало излишните килограми в продължение на цялата бременност. Това са 9 месеца. Трябва да му дадеш поне толкова време, за да се възстанови напълно от преживяното. А ако кърмиш, минимум толкова месеци, колкото си кърмила."
Например лично аз не надебелявах по време на кърмене, но познавам майки, които напълняваха страшно много поради това, че кърмят. Познавам ги и знам какво ядяха и колко. Е, не беше заради храната им! А просто фактът на кърменето ги караше да пълнеят. Така че брой минимум 9 месеца след раждането като време, достатъчно за тялото ти да отслабне или ако кърмиш, първо спри кърменето, пък тогава помисли за отслабване и възвръщане на старите кг. Имай търпение, бъди спокойна и мила със себе си, в крайна сметка си дала ЖИВОТ! Ново човече е тук, благодарение на теб и на ЧУДОТО, което представлява твоето ТЯЛО! Дано съм ти била полезна с нещичко.
Ааааааа, я как хубаво се правя на ударена.Cheva написа:В понеделник.
Това за резултатите е към теб.