Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Sladka Debelanka

Re: Майския детокс е лесен - с череши, просто песен

Мнение от Sladka Debelanka »

Ку-ку тук съм! ЖИВА СЪМ! :lol: Вчера ми беше слабо, на вечеря мъъъничко прегреших :328 Аз съм си виновна обаче. Днес като се качих на кантара резултата не беше кой знае колко, но на фона на вчерашните -3.100 направо съм герой. Дънките са ми малко широки вече. Момичета, не се давайте, заедно ще успеем. Надявам се на всички да са им минали болежките и да се чувстват добре. Аз също съм на 90 дневната и мисля утре да си захраня, а в другиден да започна направо с белтъчен.
Ей това болестите са ужасно нещо. Преди около 2 години бях свалила 20 кг с детокси и ПОД, обаче след 4 пневмонии за година и половина качих 25 кг :126 Тъпия урбазон ме помпи ужасно много. Сега съм започнала да ги свалям и се надявам да се върна пак на онези мечтани за мен килограми. Обичам ви и ви целувам! :922 :329

Мисля за захранването вече - може ли закуска плод, към 10 овесени ядки, обяд варени и после препечени картофи на фурна, вечеря салата със сирене?
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Още ми се вие свят :1028
Сладка Дебеланка, и аз съм напомпана с кортикостероиди, какъвто е Урбазон-а. Ама с МНОГО. Важното е, че вече свалям. Харесва ми идеятат ти, също и менюто. Вероятно аз ще съм със закуска плод или сок, обяд салата със сирене и вечеря сигурно пак салата със сирене. Картофите мисля, че ще са ми тежки. Ще видим.
Sladka Debelanka

Булке, аз се алергизирах от многото антибиотици след последната пневмония(бяха 5 един след друг). Беше мнооого тежка и ужасно трудно мина. За това реших да започна отново с детокса. В момента пия Ериус, защото от антибиотиците се чеша като луда и личната ми лекарка ми каза, че организма ми е преситен и за това така. И аз започнах да свалям - за 12 дни 6 кг, но аз имам много за сваляне и за това така бързо.
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, мили дами!
Как сте? Надявам се отпочинали и готови за подвизи - днешното прекрасно захранване. :222
Обожавам детоксикациите и заради този четвърти ден и наслаждаването на мисълта, че се храня и истински се наслаждавам и оценявам храната.
Уви, аз днес се събудих още в 4 часа и то по принуда...страшни болки в стомаха, повръщане и световъртеж...и с цикъл....и съответните болки в корема и кръста и просто картинката е страшна.... Не знам на какво се дължи.....дали защото вчера почти не ядох ягоди - има-няма 200 гр. да съм изяла...имах много силен емоционален стрес снощи и вечерта като си изпих хапчето....на гладно... :1044 Аз също пия костикороид, но моят е преднизолон F - за надбъбречната жлеза. Много е гадно лекарството и за съжаление карам детоксите с него, защото то не се спира така, защото се стресират надбъбреците :126 Предполагам, че е от това...Дано се оправя, защото не виждам как ще се захраня нормално при това положение.

Вие как сте, момичета, хайде на отчет!!! Въпреки, че днешните килограми няма да са най-показателните, по-скоро утре след захранването, но все пак....Моите са скромни - 2.5 кг, но аз писах по-рано, че съм доволна и на това.

Целувки за много положителен и слънчев ден, момичета!
:329
Sladka Debelanka

Добро утро! Ето ме и мен на отчет:
-4.800 кг
-6 см талия
-4 см ханш
-1 см гръдна
-2 см бедра
Чувствам се добре. Надявам се и вие! Наскомими, дано се оправиш миличка бързо бързо! :922
Булка Марулка

Добър ден!
Наскомими :922 Кошмарно! Надявам се, че вече си по-добре!
Сладка Дебеланка при теб положението е УАУ :222 :524 :326
Моя милост е само -2.3, а след захранването сигурно ще намалеят още. Колкото - толкова! Няма смисъл да се ядосвам. Вярвам, че детокса е помогнал поне малко на хормоните да влязат в правия път и следващият път ще даде по-голям резултат в килограмите. Лицето ми е подуто от синузута, но пък ме е яд, че не си измерих обиколките, защото мисля, че там имам по-голям резултат.
Приятен и вкусен ден на захранване, момичета!
mira_b

Мнение от mira_b »

Привет! Браво на всички успели и с този детокс :326
Благодаря за съчувствието. Не съм се обидила от шегите, даже напротив...Аз съм добре, въпреки трудните дни, които изминаха. Фитнеса ми помогна много за тонуса. Зеления чай с мента си свърши прекрасно работата и главоболието не ме надви този път. -2 съм и съм доволна от резултата и от перфектния, този път, детокс. Захранване: 7.30 ябълка, с малко орехи; 10 овесени ядки; за обед: пресни картофки на пара. За довечера ще помисля - имам тиквички и може да ги задуша малко и да добавя извара и малко подправки.
Това е от мен. Малкото мишле ме чака да го водя на разходка.
Хубав ден и успешно захранване :954
Sladka Debelanka

Закусих я ябълка, сега хапвам мюсли с лъжица кленов сироп. За обяд печено-задушени пресни картофи с няколко маслини. Много оредяла групата тук. Преди беше доста населено. :1044
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
Поздравления за всички, които се справихте отлично!
Благодаря за подкрепата! Аз съм вече по-добре и не обърках захранването. Е, отчупих си трошичка от пълнозърнестата содена питка, която направих на милото, но...много ме изкуши :oops:
Сутринта като изядох ябълката се почувствах по-добре. После към 10 овесени ядки и сега наобяд салатката.
Sladka Debelanka написа: Много оредяла групата тук. Преди беше доста населено. :1044
Това е защото с апразници и някои момичета имаха и абитуриенти...другият път ще сме повече... :922

Още веднъж поздравления и целувки! :329
Булка Марулка

Само аз май ям на рядко, при това твърде. Не се и чувствам гладна. 10ч. шепа череши. Сега си подготвям слата домати и краставица, вероятно със сирене. Ако ми го понесе стомаха. И ако се получи може и за протеинов ден да го зачета. Ще споделя довечера как се движат нещата. Малко сме, силни сме :D
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, момичета!
Как сте? Как премина вчерашния прекрасен ден? Надявам се за всички да е бил успешен и най-важното - вие да сте се почувствали страхотно и пречистени! :329
Аз изкарах добре. Малко вечерта се прецаках, че хапнах повечко пресни картофки и ми стана тежко.....толкова много се ядосах и съжалих, че се качвах и слизах по стълбите не знам колко пъти - само и само да разкарам храната... :1062 Помислих си, че съм прецакала захранването, но тази сутрин кантарчето ми показа точно толкова, с колкото приключих детокса -2.5, което е суууупееер! :fan
Днес ще продължим малко по-внимателно, но в тази връзка искам да попитам днес мога ли вече да хапна малко от пълнозърнестата содена питка? Откак си отчупих вчера трошичка от нея толкова ми хареса, че цяла нощ мисля за нея...Как мислите? Позволен ли е вече хляб? Аз по принцип ям само сутрин хляб и само пълнозърнест...на обяд и вечер се храня без хляб, но...
Още веднъж поздравления за успешния вчерашен ден и прегръдки за още по-хубав днешен такъв! :922
Заключено