Оляяяяяяя, здравейте всички вие малки и големи лумпени, платени провокатори и ..... интернет галоши :1140 :1140 ..... Нека това последното не обижда никого - така или иначе цитирам ....... Радвам се да видя Дани тук отново

и аз като Елито питам - какво стана с ангината ти?! Оправи ли се?! Иначе за децата съм убедена, че си изкарват страхотно на село - едно време нямах този шанс, но завиждах на брат ми, който макар и за 1 лято, но остана с дядо на село...... Не знам как е при вас, но аз винаги си свързвам селото с огромния син простор над мене, с яркото слънце, с напечената от него лайка, от чиято миризма се упоявах, тъмнозелените листа на асмата, бръчането на пчелите...... и един такъв наситен аромат на СВОБОДА..... ВОЛЯ ....... ПРОСТОР ....
Ели, мисля, че много, много добре те разбирам какво имаш в предвид от следното:
ellyto написа:............. По-скоро го чувствам това към хора, които много празни приказки дрънкат и аз гледам по-скоро да избягвам да си дрънкам просто ей тъй, защото друга работа си нямам. Но пък определено и четвъртък и петък бяха социално силни дни за мен и аз се чувствах ок. Явно просто си има някакви периоди човек.
Аз също се уморих от подобри брътвежи! Истината е, че изцеждат дори само да слушаш. Да не говорим, ако някой иска от тебе и позиция, и мнение..... Не е само до тебе - може би всички растем и поумняваме и излишните приказки ни натоварват. Може би оформяме нашите си кръгове на интереси и дори да изглежда като "затвяране" в тях, по някакъв начин ни определя и статута сред останалите, и позицията, и желанието за вършене на каквото и да е! Аз съм убедена, че ти имаш нужда да се съхраниш - дължиш вниманието си на онези, които те обичат!
Благодаря за комплимента относно това, че се опитам да възпитавам децата си да ценят спорта! Да, за мен е важно - винаги съм обичала да спортувам, но и винаги ми е липсвала подкрепата от майка ми! Записвала съм се на какво ли не, но когато споделиш с най-близкия си човек и получиш от него "оценка" - "Вятър работа! Не си губи времето, ами учи! "...... и нещата приключват.
Иначе седмицата при вас се очертава повече от динамична

- обожавам такива дни! Просто обожавам... Пътувания, почивка, размазване.... Човек винаги има нужда! А за сватбата в събота - ще чакам снимки - помня, че Тони щеше да е кум, нали така?!
Фютенце, дано да ви е бил лек пътят днес! Много, много хубаво да си изкарате! Да не спираш да се наслаждаваш на всеки хубав миг с Юлката - никой няма да ти ги върне после, така че сега е моментът!
ellis_stoyanova написа:Жега е,и още как!ниеСМЕ си на село и сложихме компоти от ягоди,а сега се боря с едни череши за сладко,ама ще стане,ей...
Ми такова..... та....... то София не е далеч от Перник, а сладко от череши ми звучи прекрасно ......

.....
Елисче, респект наистина, че си толкова млада, а не прекъсваш традициите ни..... Като те чета оставам с впечатление, че правиш всички тези неща не толкова от желание да спестите пари, а просто защото ти харесва....... Може и да не съм права де.... Как е морското чедо?! :lol:
Цони, чакаме много хубави новини за Сиана!
Аз какво правих съботно-неделно!!! Онова, което бях замислила за събота - не се състоя! Не отидох на спорт, но за сметка на това влязох в детската стая и останах в нея почти 5 часа!!!!

Но пък бръкнах зад всяко ъгълче, до което можех да се добера и изчистих прах и пепел и ......... още нещо

. Най-сетне стаята придоби отново логаритмичен вид както в онези първи дни след големия й ремонт през 2011 година...... Книгите са си при книгите, играчките при играчките, чантите при чантите и т.н. Изхвърлихме 2 торби от по 60 литра с боклуци

- счупени играчки главно! И напълнихме 1 щайга с играчки, които са здрави, но децата не ползват - оставихме я до боклука пред блока - беше изчезнала за отрицателно време! Много съм доволна, защото напрвих и едно козметично разместване и вече всичко е наред, а от днес е първият ден на гледачката ни..... щеше ми се да я посрещнем без прах и с подредена детска стая и това вече е факт!
Вечерта протестирахме отново.... много голяма болка ми е всичко, което се случва, но няма да пиша по тази тема.
А вчера - ходихме с децата на кино - гледахме новата серия на "Университет за таласъми", после такъв дъжд се изля, че си останахме вкъщи. Но пък си имахме гости вечерта и стартирахме началото на проекта за ремонта у дома това лято

. Момчил въобще не е хепи, но той пък кога ли е бил, щом стане въпрос за ремонти?!
Иначе от течението се трясна холската ни врата и се счупи стъклото й..... аз съответно като една видна нестинарка успях да си нарежа лявата пета..... ама кво да се прави!! И те така.... май с това се изчерпват двата почивни дни!
Ели, сега се сетих - на мен ми се случва поне веднъж месечно да открия, че сме забравили да си заключим входната врата вкъщи.... отначало и аз така го преживях, ама..... вече само се радвам, че нищо не се е случило!
Оставям ви засега, че работа излезе.....