И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
futarela
Философска система

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от futarela »

Роси май е добре да идеш на лекар .
Детокса обаче винаги си е полезен камо ли при грип .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Tami

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Здравейте момичета...ще ви чета довечера че май много изпуснах последните няколко дни. Набързичко засега.....от утре тук ли ще се отчитаме или ще се отваря друга темичка....:) Да знам къде да се закача сутринта, че май ми идва двойно писането.....нямам кирилица на клавиатурата....пиша на латиница, preveжdam на кирилица в гугала, дооправям къдeто e необходимо че и буквичката "ж" липсва там .....да ви е по лесно четенето. :954 :954 :954
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Аз да се похваля, че вече съм напълно готова за утре! Портокалите си ги взех още в петък (да не вземат да свършат случайно, хи хи хи...), а пък съпруга ми днес ми взе лимони и грейпфрути. И английска сол си имам... Чудо и приказ! Като че ли нямам търпение да дойде утре! Само дано не съм се пренавила и да проваля всичко... Но не! Ще стискам зъби докрай и ЗНАМ, че ще успея!
Bobichan, захранването до сега винаги така съм го правила, защото дори в обобщената информация за детокса и тук и във форума на Часът на мама е написано , че така се захранва. Иначе наскоро четох тук , в този форум за захранване по няколко дни. Има логика, права си, но като съм чела друго, друго съм и правила... И другите момичета дето захранват само по един ден, най-вероятно го правят по същата причина: защото не знаят, че би било по-добре да се захранва по-продължително време. НО!!! Човек се учи докато е жив и никога не е късно да започнем! :roll:
Успех на всички стартиращи утре! :922
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Сетих се да питам още нещо: чайчетата които се пият по време на детокс не се подслаждат с медец, нали? Или поне аз си мисля, че не би трябвало , но да си питам все пак... :oops:
Никога не е късно за ново начало!
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Здравейте, момичета!
За съжаление аз отпадам тоя път....Така ме е яд, защото бях толкова въодушевена и нямах търпение да дойде утре....
Оказа се, че лекарствата ги почвам още от днес, и то не на хапчета, а на инжекции, дето са по 30 лв. едната, всеки ден...понякога и по две...Не ми се рискува ако има вероятност ансола да намали действието на инжекциите....все пак са си много пари всеки ден....Защото има логика - ансола нали изтегля токсините, а всъщност всяко лекарство си е вид токсин, да не говорим за силните стимуланти-хормони...
Така че за жалост решавам, че приоритет ми е инсеминацията и желанието за дете...въпреки че много ми се щеше да съчетая и двете...Надявах се да ми помогне и за грипа, че съм много зле, но....
Радвам ви се много на ентусиазма и ще ви чета и подкрепям!!!
Аз също се бях запасила с 15 грейпфрута и сега ще пия яко сокче...

Още веднъж ви се радвам и стискам много палци! Хубава вечер от мен!
:922
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

naskomimi написа: а за ленивите ми черва и подуване да не говорим.....все щях да си правя режим с овесени ядки и т.н., но два дни правя и ходя, а на третия като спра - нищо...калпазанска работа...
Мими, ако позволиш така да ти викам на галено, просто продължи на четвъртия, петия или когато там се сетиш. Ленивите черва се влияят от 3 неща - количество вода, което пиеш, количеството на полезни мазнини (в съвременната диета има излишък на лоши мазнини и недостиг на полезните - омега) и на трето място фибри. като фибрите биват два вида - разтворими и неразтворими. За да имаме перфектна перисталтика трябва да си имаме и от трите компонента в достатъчно количество. С други думи нещата не се съсредоточават само около овесените ядки, ами и около водата, омега 3 и разтворимите и неразтворими фибри. Плодовете и зеленчуците също са богати на много фибри, лененото семе, чиа семената, елдата, сусама... списъка е дълъг. Не е препоръчително да ядеш всеки ден само овесени ядки - трябва да има разнообразие. Не се обвинявай, че не правиш нещата както трябва, явно още не е дошъл момента. Промяната идва, когато сме готови за нея.
naskomimi написа: Боби, благодаря за надеждата - за детокса и забременяването, но и това няма ефект...миналата година правих всеки месец детокс.....а все пак се борим за дете от 6 години и половина....така че всичко е изпробвано без ефект...
[/color]
Стискам ти палци наистина годините да останат 6 :) и това да ви е последната борба. И не се плаши сигурна съм, че не сте пробвали баш всичко, ето и Кали ти е писала че става с гладолечение и аз знам за много успешен метод за лекуване с храна - изцяло натурален метод, без пиене на хормони и др. неща от които после да трябва да се чистиш, но не мисли сега за това. Пропусни детокса, щом имаш съмнения и се съсредоточи изцяло над процедурата, а ние ще ти стискаме палци :)
Kalia написа:Но всъщност идеята на детокса не е храненето,а НЕхраненето и по-точно храненето с повече натурални храни и по-малко готвени,месо и млечни продукти.
:524
rosa_bg ти какво вземаш за ушите.Детокса със сигурност ще помогне. Стискам ти палци да се размине без АБ, че за теб е много важно, но за съжаление когато нещата са напреднали най-много може да ти помогне хомеопат. Само той може да прецени от какво точно имаш нужда. Имаш ли някой близо до вас? Но, ако нямаш подобрение ходи при лекар, защото вируса е много страшен тази година!
Бъни то и на нас ни трябваха няколко годинки, за да стигнем до извода, че трябва да захранваме няколко дни. Аз захранвах минимум една година точно по твоята схема и чак след това започнах да експериментирам :) Едно време даже си бяхме пуснали темичка за рецептите.Ето я. Малко гледам е позамряла, ама нищо не пречи да се разпишем по веднъж. Аз я прегледах набързо. Толкова отдавна е било от тогава захранвам по много различен начин. Ще опиша тези дни преди детокса, за да има време за подготовка.
Доктора разрешава мед по време на детокс, но лично на мен чая ми е по-вкусен натюр. Е зависи от чая, разбира се.
Е момичета аз реших утре да заменя АнСола с пшенична трева. Не съм го правила по време на детокса на Док, ще споделя и ще преценя за 2-я ден как да продължа.
Лека вечер и успех утре. Помнете - всичко е в главата, а не в стомаха и в никакъв случай не в небцето!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Tami написа::954 :954 :954 Здравейте момичета...ще ви чета довечера че май много изпуснах последните няколко дни. Набързичко засега.....от утре тук ли ще се отчитаме или ще се отваря друга темичка....:) Да знам къде да се закача сутринта, че май ми идва двойно писането.....нямам кирилица на клавиатурата....пиша на латиница, preveжdam на кирилица в гугала, дооправям къдeто e необходимо че и буквичката "ж" липсва там .....да ви е по лесно четенето. :954 :954 :954
Тами, не се мъчи с такива подвизи за една кирилица!!! Ползвай КРЕДОРА - !

Иначе - да, това е темата за отчет за този месец - така че, давай смело тук! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа: Иначе - да, това е темата за отчет за този месец - така че, давай смело тук! :954
Сори, личи си че не съм детоксвала от много време< Отчитаме килограми и/или още нещо?
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Tami

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Браво Чери! Значи успявамм и с Кредора. малко е обаркващо с буквите чшщяжв, но все ще свикна къде са.....:) Вече едвам чакам сутринтта да започваме с този детокс. Днес ми дойде на горнище с рожденния ден на мъжо, готвене на пиле в соев сос и ориз и салата и торта и въобще чак не ми се мисли за кантара сутринтта. Но сериозна работа и раничко трябва да ставам...така че лека нощ момичета и ще се чуем...пишем сутринта :954 :954 :954
mira_b

Мнение от mira_b »

Продължавам и тази година с детокса за здраве и красота :222 ще се включа с тридневен като се надявам да се случи, както го планирам...
За темата, която съм сложила се извинявам, че не съм видяла и се извинявам на bobichan и на всички дами във форума :923
Хубав и лек детоксден :954
Последно промяна от mira_b на 14 Яну 2014, 08:40, променено общо 1 път.
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Добро утро на всички детоксващи мадами ) Аз започвам ,но не със сол а с чай майчин лист . От солта ми се гади напоследък. Пия кафе и чай , по - късно ще премина на фреш портокал ,лимон, грейпфрут. Успех на всички ! Дано да е лек ,че сме на работа . А на болните бързо оздравяване ))) Пишете как сте :222 И дано издържим и трите дни . Аз започвама с 68.1 кг
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено