naskomimi написа: а за ленивите ми черва и подуване да не говорим.....все щях да си правя режим с овесени ядки и т.н., но два дни правя и ходя, а на третия като спра - нищо...калпазанска работа...
Мими, ако позволиш така да ти викам на галено, просто продължи на четвъртия, петия или когато там се сетиш. Ленивите черва се влияят от 3 неща - количество вода, което пиеш, количеството на полезни мазнини (в съвременната диета има излишък на лоши мазнини и недостиг на полезните - омега) и на трето място фибри. като фибрите биват два вида - разтворими и неразтворими. За да имаме перфектна перисталтика трябва да си имаме и от трите компонента в достатъчно количество. С други думи нещата не се съсредоточават само около овесените ядки, ами и около водата, омега 3 и разтворимите и неразтворими фибри. Плодовете и зеленчуците също са богати на много фибри, лененото семе, чиа семената, елдата, сусама... списъка е дълъг. Не е препоръчително да ядеш всеки ден само овесени ядки - трябва да има разнообразие. Не се обвинявай, че не правиш нещата както трябва, явно още не е дошъл момента. Промяната идва, когато сме готови за нея.
naskomimi написа: Боби, благодаря за надеждата - за детокса и забременяването, но и това няма ефект...миналата година правих всеки месец детокс.....а все пак се борим за дете от 6 години и половина....така че всичко е изпробвано без ефект...
[/color]
Стискам ти палци наистина годините да останат 6

и това да ви е последната борба. И не се плаши сигурна съм, че не сте пробвали баш всичко, ето и Кали ти е писала че става с гладолечение и аз знам за много успешен метод за лекуване с храна - изцяло натурален метод, без пиене на хормони и др. неща от които после да трябва да се чистиш, но не мисли сега за това. Пропусни детокса, щом имаш съмнения и се съсредоточи изцяло над процедурата, а ние ще ти стискаме палци
Kalia написа:Но всъщност идеята на детокса не е храненето,а НЕхраненето и по-точно храненето с повече натурални храни и по-малко готвени,месо и млечни продукти.
rosa_bg ти какво вземаш за ушите.Детокса със сигурност ще помогне. Стискам ти палци да се размине без АБ, че за теб е много важно, но за съжаление когато нещата са напреднали най-много може да ти помогне хомеопат. Само той може да прецени от какво точно имаш нужда. Имаш ли някой близо до вас? Но, ако нямаш подобрение ходи при лекар, защото вируса е много страшен тази година!
Бъни то и на нас ни трябваха няколко годинки, за да стигнем до извода, че трябва да захранваме няколко дни. Аз захранвах минимум една година точно по твоята схема и чак след това започнах да експериментирам

Едно време даже си бяхме пуснали темичка за рецептите.
Ето я. Малко гледам е позамряла, ама нищо не пречи да се разпишем по веднъж. Аз я прегледах набързо. Толкова отдавна е било от тогава захранвам по много различен начин. Ще опиша тези дни преди детокса, за да има време за подготовка.
Доктора разрешава мед по време на детокс, но лично на мен чая ми е по-вкусен натюр. Е зависи от чая, разбира се.
Е момичета аз реших утре да заменя АнСола с пшенична трева. Не съм го правила по време на детокса на Док, ще споделя и ще преценя за 2-я ден как да продължа.
Лека вечер и успех утре. Помнете - всичко е в главата, а не в стомаха и в никакъв случай не в небцето!