Здравейте, момичета. Губя се тук, но възможността да споделям снимки едновременно с това и да ги обяснявам накрато във ФБ-то дава онова удобство, което тук отсъства

....... Кой знае дали това е постижимо с подобен род форуми.
Така или иначе, от неделя сме в Гърция. Предвид това, че само 2 дена по-рано плажувах за кратките 4 часа в Черноморец, всеки ден мислено благодаря на ония богове, които ми позволяват да имам възможността да съм в Гърция. И не става въпрос за превземане, халосване и опустосване на всичко, което е част от "тази скапана държава". Напротив - обичам си Българията и ще съм горда българка завинаги! Но в случая визирам всички онези тролове, които обезобразиха прекрасните ни плажове, привлякоха и продължават да привличат цялата сган на Запада само и само да им вземат еврата, оставиха без избор онзи българин, който не се интересува от бетон, "лукс" и ол инклузив... Имам предвид всички онези, които ни изгониха насила от страната и ние търсим ласките на морската природа в Гърция.
Та...., да, отново сме на Западното крайбрежие

, т.е. на Йонийско море. Днес ни е последният преди обед на плажа на гр. Канали. Последният, защото поемаме на север, където очакваме ферито безпрепятствено да ни отведе до островната откровеност на Корфу

. А там какво ще видим?!..... Е, всичко предстои!!! И, слава Богу, защото обожавам подобна неизвестност. Предвкусвам тръпката от загадъчността и тайните на място, което не съм виждала. Очаквам автентичността на Корфу да "ме поеме" в ритъма на дните си и да забравя откъде съм, коя съм и че предстои и връщане

.
Ето снимки от всичките ни 3 дена дотук:
ден 1
ден 2
ден 3