Здравейте, момичета. Изгубих се аз и се радвам, че връщайки се, ви намирам тук. Последните 3 дена ги изкарах основно в Арена Армеец, гледайки по цял ден квалификациите и финалите от Световната купа по художествена гимнастика София 2018. Да ви кажа честно - дойде ми мега уморително....

Сега ще кажете, че от това по-голяма лигня едва ли може да има - отишла да си прави кефа, пък се оплаква.

Ама то не е съвсем оплакване, а просто самата истина - уморих се

. От друга страна станах свидетел на изключителни успехи за нашите български момичета, слушах 3 пъти химна на България в тяхна чест и заформих една нова дружба - пак с фенка на ХГ

. Събрахме се и старите бойни другари от Пезаро 2017 - италианският град, който миналата година беше домакин на Световното първенство по художествена гимнастика. И въобще... бяха едни прекрасни 3 дена. А преди тях - четвъртъка си отидох до Горна, за да оставя котките на майка, и се прибрах в същия ден. В общи линии бях каталясала. Ден преди това най-сетне сложих финалната точка на
http://toplevelplayer.com/" onclick="window.open(this.href);return false; . И, слава Богу, защото бях на ръба - толкова много работа под формата на четене и учене не бях работила откакто завършвах университета. Мога смело да кажа, че вече знам... това, което знам

за направата на сайтове с платформата wordpress. А онова, което не знам, е още 90%

- тази работа се оказа необятен океан от технологии, програмиране и дизайн. И едва ли ще съм в състояние да го преплувам, но докъдето стигна.
От днес следобед сме в Холандия - нашето традиционно пролетно-ваканционно Европейско турне с децата. За днес само се настанихме в един къмпинг - то всъщност е нещо като лагер, където има места за каравани, но има и сглобяеми еднофамилни къщички, които се отдават под наем. Има си ресторант, супермаркет, огромни площи с всякакви съоръжения за игра на деца (жалко, че нашите пораснаха вече

). Утре тръгваме да раглеждаме и да трупаме впечатления. Аз нещо се поразболях - гадене, корем, разстройство, но се надявам да ми мине бързо.
Нелка, как изкарахте имения ден на Вили - сега, когато сте били само двечките?!

На патерица да й честитя празника и да й пожелая все така да е упорита в търсенията си!
Признавам си, не разбрах съвсем добре, защо, ако не мине катедрения съвет при вас до 15 април, оставаш безработна. Но така или иначе се надявам както и да не го разбирам, така и да не се случва. Не може ли да се свика задължително до тази дата?! При положение, че от него зависиш ти, но онова, което е зависело от теб да се свърши, ти си го направила...
Сиренце написа:Иначе около мен няма кой знае какво - продължавам да работа по много, на няколко фронта и нещо почвам да се уморявам. По-скоро психически, от всички тези неща, за които трябва да мисля. А физическото натоварване едва сега започва.
Цони, при вас започва сезона за сиренето ли?! Това ли имаш предвид под физическо натоварване?!
На какво състезание във Варна са били Кеми и твоите ученици?! И взеха ли още награди

?
Елисче, оправи ли зъбите?! Верно много странно се е получило при теб - да водиш децата толкова редовно на зъболекар, а себе си да не прегледаш!

Аз май точно покрай годишните профилактични прегледи на Коко и Бела вмъквам и себе си. Сега ми предстои след 2 седмици. Надявам се да нямам нищо за поправка, щото.... вече на всички пломбирани зъби амалгамата е подменена с бели пломби и всяко ново правене отнема от емайла и дентина на зъбите ми...., което пък води до пулпити и необходимост от умъртвяване на зъби. Засега се случи само 2 пъти и по този повод имам и 1 коронка. Ама някак си ми се че да отложа такива процедури още във времето.
Ванче, какво се случи при теб?! Беше писала, че евентуално ще почваш работа? Почна ли всъщност? Моите билети за самото състезание в Гудалахара още са под въпрос. Но не и самото ми идване в Испания

. Както се майтапих тези дни с компанията в Арена Армеец - аз в Испания ще ида, но може и само на туризъм. А Европейското първенство по художествена гимнастика ще го гледам по ТВ каналите в хотела

. Дано да не стане така.
Оставям ви сега, момичета. За днес музата ми да пиша и споделям впечатления от Холандия я няма, защото не ми е съвсем добре - още ми е леко лошо, понаболява ми и главата. Но дано утре се събудя в кондиция и да имам какво да разказвам.