Цвете, благодаря ти за съвета......... знам, мила, колко е трудно. В групата на Бели има едно момченце, което има още 2 братчета

. Реално най-малкото го правиха за момиченце, но.... се роди момченце. Познавам се с майката и й правя едно голямо евала - поне навън е спокойна, отзивчива, занимава се с децата. Те са бесарабски българи и тя владее руски перфектно - зимата от едни руски сайтове беше заела страхотни идеи за коледна и новогодишна украса. Научи нейните деца на тези неща, а Жорко - детето от групата на Бела научи Белята

........ последният път Жорко беше нарисувал някаква картина на Бела даже

- там нещата са дебели. Добре че Бела е непостоянна към мъжете, та ....... иначе щеше да е обвързана вече

. Отплеснах се, а исках да кажа само, че си е геройство - невероятно геройство - да гледаш 3 деца. Дори не споменавам финансовата страна на нещата. Имам предвид изцяло човешката - каква жена трябва да си да се жертваш, защото грижите за децата са вид жертва: или с хоби, или с професия, или с учене, или със свободно време, та да отгледаш 3-а ЧОВЕЦИ! Възхищавам ти се

.
А за другото - отговорът ми е не, НЕ ГЛАДУВАМ. Да ти кажа позволявам си всичко. Друг е въпросът, че не ми се яде много сладко, не ми се пие газирано..... разбира се, понякога и това се случва, но като цяло вече не е така. Придържам се към съветите на док да не закусвам сутрин, обаче като знам, че е вид забрана и винаги ми се дояжда

........ ей така действа моята психика.
Относно спорта, знаеш сигурно, че аз тичам сутрин в парка - вече са 25 минути мисля с добро темпо, кратка почивка и още една минута с голям интензитет. Направих си режима така че да не тичам всяка сутрин, защото беше изтощително, а 3 пъти в седмицата. Ходя и пеша много. Исках да запиша тае-бо, но не ми е удобен часа и деня, когато има наблизо до нас тренировка. А и...... друго ме спира - Беки ходи 2 пъти в седмицата на худ. гимнастика от 18 часа до почти 20 часа. Т.е. не я виждам в тези часове, да не говорим тези, в които е била на градина, а аз - на работа. Ако в още 2 дни от седмицата аз пък запиша тае-бо в този интервал, значи въобще да не я виждам и тя мене. Заслужава ли си?!?! Не ми пука, че съм дебела, искам да съм с детето си. Проблемите й в градината идват и от моето отсъствие от нейния живот - сигурна съм! Тя тръгна на ясла много малка

......