Орхи, предложението ти за УСОИТЕ е приказно! Въобще не знаех за това местенце, но изглежда приказно с тая безкрайна зеленина и съм много, много ЗА!!! Не разбрах само на кое казват апартамент, т.к. предлагат стаи с дивани, но може би се има предвид това, че диваните са разтегаеми там децата ще могат да спят. Така или иначе, когато тръгнем да го уговаряме, ще питаме. Но аз съм навитак за това място!
А ако сме в този район няколкото задължителни неща, които ТРЯБВА да направим са:
- Посещение на Царевец.
- Разходка и разглеждане на Търново.
- Посещение на Арбанаси.
- Посещение на Никополис ад Иструм.
- Посещение на Хотнишкия водопад.
- Посещение на язовир Йовковци.
И едно незадължително нещо - да метнем един поглед и на невероятнатааааааааааа Горна Оряховица, дала живот на не един потребител в този форум :1140 :1140 :1140 :1140 ......... Не един, т.к. сме две, а две е повече от едно.
Ако се озовем при Йовковци, ще можем да обядваме в
Трухчевата къща! Въобще няма да ни стигнат 3 дни за всичко, което можем да видим.
Орхи, надявам се, че мъжът ти ще си намери работа и ще успеете да дойдете.
Елисче, ако се разберем за УСОЕТО, има един много лесен вариант да се присъедините към нас. Сега, когато си пътувате към Горна с влака, ще знаеш вече как им понася на децата. И ако всичко е ок, то бихте могли да си отидете към Горна пак с влак, а от Горна ще дойда да ви взема аз с колата - като е празна, т.е. децата и Момчил са на УСОЕТО, ще има място за всички ви.