ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Мърмори
Философска система

Re: ЗИМАТА СНЕЖНИ КЪДЕЛИ ПРЕДЕ

Мнение от Мърмори »

Е как няма да е за шестица-нали си имаме работа с даскалица! :221 :221 :221 :221 :221
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Олеся, много се зарадвах на благата вест от теб :923 Желая ти лека и спокойна бременност, здраво и красиво бебе на финала й и щастливо майчинство след това! :940
Нели, прочетох няколко пъти обяснителния ти постинг, стремейки се да запаметя най-важните неща, защото го счетох за много полезен и верен! Благодаря ти :923
Чери, благородно ви завидях за питките със сиренце и айряна, както и за басейнчето, и за снощната ви разходка. Просто сте СУПЕР цялото семейство! :329
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ех,Чери, Чери.....с този басейн продължаваш да ми размътваш главата :mrgreen: Искам да споделя един проблем с който се сблъсках в училището на дъщеря ми.Тя е отличничка.Справя се добре, но не и се обръща достатъчно внимание, защото нашето семейство не е от най "надежните"Водим се социално слаби, мама и тати не са известни в града, ходи на занималня в училище а не на частна.Мъчно ми е, че се получава така :cry:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Мърмори написа:Е как няма да е за шестица-нали си имаме работа с даскалица! :221 :221 :221 :221 :221
:1069 :1069 :1069 Еххх, Зори :329 :329 :329

Нели, :923 :923 :923 Много ми липсваш. Радвам се, че намираш време да ни наглеждаш какви ги вършим.
Хайде оставям ви и ще бягам за премиерата.
Хубав ден от мен и до скоро.
Цвети, давай на децата си много любов и ги научи на търпение. Ще са ти благодарни после. Трудно е, представям си колко те боли, но и това време ще мине. Мога да ти разкажа няколко историики, но ще бягам че нямам време.
Хайде до скоро.
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
emi-1

Мнение от emi-1 »

Цвети,не се ядосвай на ситуацията.Всяко зло е за добро...Детето ще върви и ще се развива,въпреки всичко.Това зависи от нея самата,но и от вас,семейството й.Подкрепяйте я.
Моята сестра също има 3 деца,ако могат да се нарекат деца 2-те по-големи млади жени.Едната от тях дори вече има дете и се раздели с бащата на детето си.Всички живеят в един апартамент.В момента работят само сестра ми и зет ми.Няма как да не са социално слаби,защото за съжаление държавата ни не е майка,а мащеха и не застава зад многодетните БЪЛГАРСКИ семейства.Семействата на малцинствата издържаме,а те са с N броя деца.
Аз те поздравявам за решението да имаш 3 деца.Сестра ми остана сама с 2 деца.Вторият й съпруг естествено искаше своя кръв,затова природиха още 1 детенце.Невероятно сърце има този мъж.Прие 2-те момичета на сестра ми като свои/истинският им баща почина преди доста години.Прегази го кола.Шофъорът е осъден,но все още не им е изплатил и стотинка обезщетение./
След толкова много разяснения,си изгубих мисълта.Малко по-късно пак ще се включа...
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Мари-Жоли написа:Нели, мисълта ми е следната: аз току-що те открих за себе си(т.е. зная те, разбира се, но сякаш си била в някаква мъгла досега и не съм можела да те видя ясно) и се налага да ти кажа, че ТИ НЕ СИ СЛУЧАЙНА! :326 ...Поне за мен си такава-неслучайна и те имам(позволи ми да го кажа така, Моля!) точно, когато имам вече нужда от теб и точно, защото имам нужда от отговори на въпроси. Не съм сигурна дали ще усетиш какво ти ме накара да усещам заради теб самата, но направо преливам в момента. :954 Ето още едно нещо, за което съм Благодарна и това нещо си Ти!
Ще ти пиша пак. До скоро! :923 :923 :923 :923 :923 [/color][/b]
Ей така се почувствах, като прочетох горното: :1204
Мари, в този форум всеки ден се преоткриваме една друга, точно затова е истинско и хубаво. Освен това е взаимно.
:922 :922 :922
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Peteto

Мнение от Peteto »

Здравейте момичета :954

и аз да се покажа, както се казва да изляза от хралупката за малко да навестя другарчетата си :221
Шегувам се защото тези дни имах адски много работа и михавах за кратко само нямах време за писане :-|

cchery написа:Написах вариант на писмо до министър Найденов. Може да го прочетете тук. Ще съм ви благодарна за мнения и отзиви и разибра се, бих могла да пусна една онлайн подписка в негова подкрепа, след което да го изпратя!

Чери,

ето и обещаното от мен - това което успях да набера като инфо да го споделя. Дано не съм закъсняла разбира се и да сте изпратили вече писмото. Но по-добре късно отколкото никога.
Така възползвах се от факта че работя в медия и ползвах контактите на мои колеги, за което има благодаря от сърце за помоща :524
Та ситуацията е такава:

Контрола върху храните ще се осъществява от Българска агенция по безопасност на храните - тя е подчинена директно на Министерски съвет с шеф д-р Йордан Войнов към когото трябва да се адресира писмото:
Адреса й е : София 1606, бул. Пено Славеков 15А
- и с копие до министъра съответно.
Проверките ще се правят периодично, когато няма подаден сигнал за нарушение ако обаче има подаден сигнал вече мерките ще са други.
Самите проверки ще са по региони и ще се извършват от регионалните служби.

Другото което смятам да направя е да говоря с част от моите шефове и да направим кампания по този повод и да се напишат материали по въпроса. Също ако някой от вас има конкретен пример или знае със сигурност какви са храните които се доставят до детските заведения и я предостави ще помогне за една такава кауза.
Ами това е за сега.
Очаквам вашите коментари. Както се казва дайте да дадем :923 .

п.с./Копирах и тук поста за всеки случай. Ако не е правилно нека модератора да го махне/
Peteto

Мнение от Peteto »

Честито на Олеся
[img]http://www.glacialridge.org/images/ecar ... rl2_lg.jpg[/img]

Това е страхотна новина :524
Желая ти успех, леко бременеене и безпроблемно разбирасе.
И едно сладко малко бебоче :329
Mstar

Мнение от Mstar »

Drebno_dupe написа:Честито на Олеся
[img]http://www.glacialridge.org/images/ecar ... rl2_lg.jpg[/img]

Това е страхотна новина :524
Желая ти успех, леко бременеене и безпроблемно разбирасе.
И едно сладко малко бебоче :329

Голямо честито и от мен!!!!!!

Много ми хареса поздрава на Дребно дупе и за това си позволих да го използвам!
:329 :329 :329
Mstar

Мнение от Mstar »

Боби това с плоскостъпието по време на бременност не го знаех,но из имам обувки и ботуши от преди, и така ме е яд,че не ми стават....... :126 :126 :126 И се чудех защо стана така.....Ама кой да се сети? :1044 :1044 :1044
Освен това, не съм сигурна дали е от това,но взе да ми никне кокалче на десния крак до големият пръст.Казват,че е от неудобни обувки,но дали е така? Забелязала съ,че почти всяка жена след 50г. има такива кокалчета.
Та,......мисълта ми беше, много ще се радвам да поместиш инфо по въпроса за плоскостъпието и....както се закани малко по-горе.
:329 :329 :329
Mstar

Мнение от Mstar »

Нели написа:
Мари-Жоли написа:Нели, мисълта ми е следната: аз току-що те открих за себе си(т.е. зная те, разбира се, но сякаш си била в някаква мъгла досега и не съм можела да те видя ясно) и се налага да ти кажа, че ТИ НЕ СИ СЛУЧАЙНА! :326 ...Поне за мен си такава-неслучайна и те имам(позволи ми да го кажа така, Моля!) точно, когато имам вече нужда от теб и точно, защото имам нужда от отговори на въпроси. Не съм сигурна дали ще усетиш какво ти ме накара да усещам заради теб самата, но направо преливам в момента. :954 Ето още едно нещо, за което съм Благодарна и това нещо си Ти!
Ще ти пиша пак. До скоро! :923 :923 :923 :923 :923 [/color][/b]
Ей така се почувствах, като прочетох горното: :1204
Мари, в този форум всеки ден се преоткриваме една друга, точно затова е истинско и хубаво. Освен това е взаимно.
:922 :922 :922
Точно за ради тези неща и за ради още много други/цитати от различни книги,личности/, които лично мен ме вдъхновяват,окуражават,успокояват и ме карат да харесвам, и обичам ; да се чувствам близка с толкова много сродни души; да се чувствам като част от една Завера,от една нежна,женска магия.!

:1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075 :1078 :1075
Заключено