Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от Сиренце »

ЕМИ, мила, спомням си какво преживяхте предния път, когато Алекс я болеше ушето. Дано сега мине по-леко. Нали щяхте да ходите при някакъв специалист УНГ, какво стана?
Линди, как се дава бирената мая на деца (5 год)?
Чери, Бела да не е със заден ринит? Щом кашля само нощем, значи е от стичащ се секрет, което ме навежда на тази мисъл. А причината за него може и да е алегия.
Да не мислите, че нас ни прескочиха болестите - нееееееее :mad: . От миналата седмица Клементина започна да се оплаква, че ухото й глъхне (без болка). Както си играе и току каже "Отпуши се, сега чувам" и след малко пак заглъхва. В понеделник я заведох при личната и тя каза, че прави оток от алергията, която в този сезон винаги се обостря. Предписа Кларитин, но аз естествено без да протестирам не го дадох. Започнах с Апис 3 пъти през 15 мин, още веднъж след 1 час и вечерта пак. Още след третия прием ухото се отпуши и вече няма проблем. Сега давам сутрин и вечер по 3 зр. + Поумон хистамин 5 зр. вечер.

Другото, заради което я заведох на лекар са циреите, които се появяват всеки път, щом хване някакъв вирус :1044 . Когато е здрава, няма нищо, но щом й потече носа и хоп - нова гадост.
Та обяснявам аз на докторката какъв е проблема и изненадааааа - предлага ми АБ.
Добре, казвам аз, ама не трябва ли първо да я изследваме и да знаем причинителя на инфекцията. И отговорът "Щом така искате" :126 След което ми обясни, че в този ден лабораторията не работи, а материал може да се вземе само от цирея и ако няма такъв в момента, нищо не може да се направи.
Бясна съм, защото съм убедена, че трябва да има начин да се разбере дали в организма й има нещо, което предизвиква появата на циреи и то само в момент, когато имунната система се бори с нещо друго. На педиатърката, обаче, хич не й се занимава :126 .
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

lindorina написа:За сметка на това,докато "сърфирах" :1062 между каналите на ТВ-то,попаднах на практическото изпълнение на упр.Абе защо някои хора ги правят не както трябва...има доста разминаване - гледала съм ги в най-различни варианти.Е,аз си ги правя така,както на мен чи е добре.
Вчера бях изпаднала в същата чуденка и аз - при толкова варианти, кой аджеба, е правилният?! И след като ги изпълних така, както ми идва отвътре и усетих прилива на енергия, спрях да се питам. Мисля си, че определено йогата е това, което ми липсва на този етап и ужасно съжалявам, че няма кой да ме научи. Да, в нета има много информация и демонстрации, но честно казано, колкото повече чета, толкова повече се обърквам :roll: .
lindorina
Цветна долина в омая

Мнение от lindorina »

Сиренце,аз давам по 1табл.дневно,а и така пише-за деца над 5год.Но когато е болна -засилвам приема.А и доктора беше казал,че тя е без аналог,но много мами не я приемат,страхувайки се да не напълнеят.Но за децата това не важи.Така че спокойно. :razz:
Преди шансът да ви награди с голям успех,той първо ви изпитва в трудности!

http://img.wallpaperstock.net:81/spring-feeling-wallpapers_5137_1024x768.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT8jVF4RfE3CJOqLOnIe4FC6dOMme1PC45jE5g2z4F9cUYwNzrkPA[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

:923 :923 :923 благодаря ви на всички, толкова е хубаво че ви има
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Как е детенцето,Емка? Отмина ли малко поне?
Черолинке,давай ряпа с мед (Док казва захар,но аз винаги я правя с мед). Децата малко се мръщят,но я пият. Имат ли избор,всъщност? Дарена дори лук с мед е пила и понеже майка й е много в час,взех че го направих 1/1 лук/мед, като по рецепта е 1/3 лук/мед. Горкото дете с такава майка! Ама какво да се прави-изпращявам тотално. Освен това Цони е права,може би наистина има задна хрема.
Офффф,нямат ли край тези болести :126 :126 :126
Тъкмо се бях поуспокоила ,че Гоги е по-добре и сутринта в колата излезе със становището;"Мамо,аз май имам задна хрема,защото нещо ми тече в гърлото (той е малък,но вече знае... всичко,свързано с УНГ). Та в крайна сметка май ще махаме сливицата. Изчаквам още една седмица да приключим с цинабсина и после меркуриус солубилиса и ...Дано да се оправим все пак!
Цони, аз давам бирената мая 3х1. Малчо доста позакрепна с нея. И на Даренка давам-много ни помогна предния път за е.колите. Дано и този път е така. Защото тези гадове пак дойдоха :126 :126 :126
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Момиченца, между 1 къпане на Бела и 1 подреждане на чантата на Коко, сядам за да ви :329 :923 :329 :923 благодаря за подкрепата и хубавите думи...... Не съм споменала предния път щото така или иначе стана много тегав поста, но и Коко кашля и е с пресипнал глас :221 :221 :221 , та днес в ръцете съм като мелница при силна буря.... постоянно ги въртя и сипвам а в едното гърло, а в другото, а мукоплант, а ряпа с мед... абе не е за разправяне. Ама ще се оправяме! Да не ни мислите - мисля, че сме добре при целия тоя зор :221 :221 :221 :221 .

Личната днес изписа на Бела Флудитек... било й червено гърлото, а гърдите чисти. Купих го аз и като изчетох листовката се чудя за какво й е изписан :!: :?: :!: :?: . Та някой ако има опит с този сироп, да ми драсне 2 реда при какви симптоми е даван?

Цони, цялата ни система на здравеопазване е така направена, че..... ако ще цирей на челото да ти излезе, ще те убеждават, че е слънчево изгаряне и няма нужда от изследване, а от АБ!!!!!!1 :126 :126 :126

Знаете ли.... днес на тренировката на Коси по футбол тренерът много го похвали :oops: :oops: . И на детето му стана едно драго, а на мен още повече... :954 :954 Голям късмет точно с този треньор и този отбор - рядко виждам, даже не съм виждала досега млад човек толкова отдаден на професията си и да не претупва тренировките. Това момче (защото е не повече от 25 годишен) се забавлява уникално с децата и му носи удоволствие да го прави.......

Айде, тичам, че къпането свърши и чантата е готова :221 :221 :221
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Преди около месец си направих домашна клеева тинктура с купен спирт!
Аз ли нещо обърках ?!
Тази гадост не става за пиене !!! :1052
Полепва ми по зъбите клея , усещам го и има ужасен вкус!
:!: На шишето със спирт пише да не се прилага вътрешно?! :!:

Какъв спирт трябваше да купя ? :roll:
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Cheva написа: На шишето със спирт пише да не се прилага вътрешно?!
Сега погледнах, че и на мойто шише пише същото :1044 , но аз го ползвам за друго.В аптеката сигурно знаят.Мой приятел си купува спирт по 1л. и си прави водка по рецепта и нищо му няма, поне видимо :221
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

:954 Добро утро! :954

Какво от това, че вчерашният ден не е бил такъв, какъвто би било добре да бъде? Той е отминал и ти не можеш да сториш нищо повече. Днешният ден е нещо съвсем различно, той лежи пред теб недокоснат и чист и само от теб зависи да се превърне в най-хубавия ден.
Как започваш деня си?
Помни, че това не е грижа на никой друг. Не се втурвай в деня неподготвен и с нарушена хармония. Ако го сториш, лесно ще пренесеш това душевно състояние в предстоящия ден. То ще окаже влияние не само на деня, но и на всички, с които общуваш. От теб зависи да избереш какъв да бъде днешният ти ден...
Защо не вземеш решение още сега?
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

КРАСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА, ОТ СЪРЦЕ ТИ ПОЖЕЛАВАМ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ВИНАГИ ДА ЗАПАЗИШ ПРЕКРАСНАТА СИ УСМИВКА :923 :923 :923 :1104 :1104 :1104 :956 :1092 :1004 :1005 :526
Ver

Мнение от Ver »

:221 :221 :221
ДОБРО УТРО, Сиренце :954
Пожелавам на всички УСМИВКИ И ДОБРО НАСТОРНИЕ!
Заключено