Линди, как се дава бирената мая на деца (5 год)?
Чери, Бела да не е със заден ринит? Щом кашля само нощем, значи е от стичащ се секрет, което ме навежда на тази мисъл. А причината за него може и да е алегия.
Да не мислите, че нас ни прескочиха болестите - нееееееее :mad: . От миналата седмица Клементина започна да се оплаква, че ухото й глъхне (без болка). Както си играе и току каже "Отпуши се, сега чувам" и след малко пак заглъхва. В понеделник я заведох при личната и тя каза, че прави оток от алергията, която в този сезон винаги се обостря. Предписа Кларитин, но аз естествено без да протестирам не го дадох. Започнах с Апис 3 пъти през 15 мин, още веднъж след 1 час и вечерта пак. Още след третия прием ухото се отпуши и вече няма проблем. Сега давам сутрин и вечер по 3 зр. + Поумон хистамин 5 зр. вечер.
Другото, заради което я заведох на лекар са циреите, които се появяват всеки път, щом хване някакъв вирус

Та обяснявам аз на докторката какъв е проблема и изненадааааа - предлага ми АБ.
Добре, казвам аз, ама не трябва ли първо да я изследваме и да знаем причинителя на инфекцията. И отговорът "Щом така искате"
Бясна съм, защото съм убедена, че трябва да има начин да се разбере дали в организма й има нещо, което предизвиква появата на циреи и то само в момент, когато имунната система се бори с нещо друго. На педиатърката, обаче, хич не й се занимава