Лято пее в моето сърце!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Лято пее в моето сърце!

Мнение от cchery »

Цвети, късмет ти желая! Спокойствие! И пълна увереност, в това което правиш! :922 :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:421 .... по препоръка на ЧеритУ ...
:1122
Чета ви редовно, много сте ми сладки всички и ще продължавам да ви чета, нооо ... както/ако вече сте забелязали .... ме няма никаква с писането :1062
Само да ви кажа,че съм "първокласник" вече и това ми отнема повече от времето :)
До скоро, милички! :224
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здрасти, Кюлче иииии :1076 че намина :954 :954 . Знам, че не всички хора обичат да пишат. Или пък искат да го правят. Да не говорим за липсата на време! Но не можеш и да си представиш колко драго ми стана, когато пускайки форума още на първа страница видях в НАДГОВАРЯНЕ-то твоя ник :) :) . Наистина много малко му трябва понякога на човек за да се усмихне! Ето, ти го направи с мен!И докато не съм се отплеснала да ти честитя първокласника! Нека му върви по вода и да се радва на училището!Знам, че е абсурдно, но е възможно...... особено когато майките сме плътно до децата си! :923

Цвети, как се чувства Калинката на ясла?! Имаше ли трудна адаптация?! Или тепърва всичко започва? И аз се присъединявам към въпросите на Ели - нова работа ли почваш или се връщаш на старата?! Имаш ли и ти предстартова треска? :1062 Аз със сигурно имах на 5 януари 2009 г. когато след 6 години, изкарани в бременности и майчинство, започнах нова работа.... :fan :fan .... Господи, как минава времето?!
ellyto написа:Иначе хубаво е че мога да закъснявам за работа, защото всяка сутрин обикаляме и идвам в офиса след 11 часа. Кой като мен :221 :221 Не я виждам как щеше да стане, ако нямах възможност да закъснявам или излизам през деня да вършеем из магазините.
Ели, и аз съм така, ама честно - не смеех да пиша за това.... особено като знам че някои хора работят и по 12 часови смени. Просто така ми се стече работата, че мога да си позволя да закъснея... и това не пречи на ритъма в офиса. Макар че от тази седмица та чаааааак до края на другия май със сигурност ще съм още преди 9 на работа, защото аз водя Бели на училище, а тя трябва да е там до 8,40 часа. След като я оставя имам само 10 минути до офиса. Обаче ето едната ми пръва братовчедка няма този късмет - видяхме се преди 3 седмици като си бяхме в Горна. Като се има предвид, че тя не беше виждала Бели, значи последната ни среща е била преди 6 години. Работи от 5 години в някакъв завод за рециклиране на полиетиленови опаковки. От силните токсични отрови, с които работи, се е съсухрила и 1/3 от зъбите й ги няма, развила е пародонтоза...... но няма избор, ако иска да живее, защото е разведена, на около 50 години е и напусне ли тази работа..... едва ли някой ще я вземе на нова. И говорим за Велико Търново, който въобще не е малък град!!!

Но да не започваме с кривина сутринта ....... все пак всичко предстои!

[youtube]6WzJRlkEL8c[/youtube]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Как сте момичета?Живот на скорост ))) Цвети и за питам какво става при теб ? Разкажи за работата и за яслата ? Моя Юлий от вторник тръгва на детска градина . Направихме изследванията и в понеделник ще взема резултатите . Чудя се като ги изискват защо здравната каса не ги поема тези изследвания :1044 Ще видим как ще приеме Юлий детския дом . Аз иначе аз работя . Подготвям новото меню. Напуска ми един човек ,но и това ще мине . Дано най - после да се оформи колектив . Аз съм прекалено добра към тях . Сега се стягам и ще съм строга защото ми се качиха на главата ,но сама съм си виновна . Иначе лошото време малко ме притеснява защото покрива ни още не е готов . Нали правим огромен ремонт :roll: Не ми стига мърсотията ами изпада мазилката в стаите , валя дъжд,и т. н. НО надявам се скоро това да е минало ))) . Иначе да ви се оплача много , надебелях! Качила съм 5 кг . Неусетно! Сега отслабването ще е повече от трудно . А детокса другата седмица е през уикенда ....
:cry: Сега отивам да се къпя и да пия бързо кафе , че закъснявам за работа . Пък дано поне деня да ми е хубав .
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Фюти, усмихни се :D Негативизма не е за теб :923
Пожелавам на всички прекрасен ден, въпреки всичко! ;)
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :528
Цвети, успех в работата /отдавна имаше нужда от почивка :1062 / Бавно и полека, петъка дойде и няма мърдане :940
Верче, като спомена за снимките дето ги е правила Виктория, да кажа, че вече се е насочила към фотографията :1053 Дебне ни в банята, в спалнята, когато сме навън... :plezya se Апарата сигурно също ще трябва да се сменя, защото този започна да ми изписва все по-често и все по-неразбираеми съобщения :1044 Верчето ще разбере, колко е сериозно положението, като кажа /не съм го очаквала от себе си/ - предпочитам да се върне към фризьорството :1208 И това при положение, че скалпа още ме наболява при къпане, ресане и други не толкова агресивни манипулации :1062
Фюти, всичко ще е наред :940
Кюлче :923
Успешен ден на всички :922
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
Ql4e ZLAto
Трошач на клавиатури

Мнение от Ql4e ZLAto »

:828
[img]http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wF8KhJ2/weight.png[/img]

http://station.ru/RadioStation.aspx?id=1723&flash=1&play=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа:Верче, като спомена за снимките дето ги е правила Виктория, да кажа, че вече се е насочила към фотографията :1053 Дебне ни в банята, в спалнята, когато сме навън... :plezya se Апарата сигурно също ще трябва да се сменя, защото този започна да ми изписва все по-често и все по-неразбираеми съобщения :1044 Верчето ще разбере, колко е сериозно положението, като кажа /не съм го очаквала от себе си/ - предпочитам да се върне към фризьорството :1208 И това при положение, че скалпа още ме наболява при къпане, ресане и други не толкова агресивни манипулации :1062
Споменавала ли съм вече, че има способността да описваш сериозни неща под един забавен ъгъл :1069 Не съм предполагала, че да те снимат с фотоапарат може да е толкова болезнено :222
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Здрасти :954
Ели, не знам от къде ти се е загнездила мисълта, че често боледувам :1044 С хипофункция съм на шитовидната и имам хроничен синузит ( на алергична основа е , може би от тук си си извадила такива заключения, защото той си ме мъчи особено пролет).През другото време почти не боледувам :1062 :1046
За детската градина.....много е трудно положението.Много плаче Калинчето :940 Вече една седмица ходим на градина, но не е свиканала.При условие, че батко и е в съседната група и ако плаче много го пращат при нея.Много са сладки двамата.Как я гушка само и я успокоява.Друго си е човек да има бати :mrgreen: От опит го казвам.За работата връщам се на старата работа след 4 години половина отсъствие.Занимавам се с дизайн и предпечатна подготовка на сувенири.Малко ми е притеснено, защото състава и колеготе са почти изцяло сменени.Да не говорим, че отдела за дизайн и предпечатна подготовка е отделно от цеха за производство и ще съм единствената жена.Малко се смущавам, но ще свикна.да не си мислите като говоря за цех и два отдела, че фирмата е много голяма.Около 13-15 човека сме всички общо.Трябваше да съм днес на работа, но шефа е в комадировка в турция и не ми е съсвем готова стаята/офиса.Само компютъра е закупен.И така отложихме за понеделник, което е добре дошло за мен, защото калинчето се порасзсополиви и поразкашля и сме си в къщи с нея днес.Не е нещо сриозно де.Аз се и очудвам, че и изкара от предния четвъртък до този четвъртък редовно на градината.Очаквах по рано да се разболее.Тези, които сте се сблъсквали с детската градина знаете защо :) Между другото Калинчето е най малката в групата и до година ще е пак първа група.Вече ще е с набора си. Сега ни направиха компромис, защото съм многодетна майка и директорката ме познава.Инъче трябваше да сме на ясла.Малката ми виси по крачолите и малко съм разсеяна докато пиша :1209
Чери, как е Бели? Все още ли е толкова ентусиазирана и щастлива.Надявам се да е така :940
Фюти, дано скоро да приключите с ремонта на покрива, че с това лошо време....представям си как ти е.Успех на работа а килограмите не ги мисли.Знаеш пътя и ще успееп :524
Златце, успех с първи клас.Когато мама помага не страшно.Ще се изградят правилни навици.
Вер, благодаря :940 Ти как я караш?
Мариначе, заинтригува ме с тези снимки от банята и спалнята :1028
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ха, добрутрооооо! То стана ден, ама кво да се прави?!

Фюташки, ти знаеш как да ги свалиш тези килограми, нали така?!? Я не им се коси в този момент. Аз вече се отказах от идеята да гоня моите много отдавнашни 54 кг и знаеш ли как добре се чувствам?! Ще мине и този период от живота ти и отново ще свалиш неусетно!!! Важните неща сега пред теб са екипа в пицарията, новото меню ииии най-вече Юлий. Забрави килограмите поне докато не решиш другите неща и току-виж накрая се оказало, че вече нямаш и излишни килограми :1062 . Силно те прегръщам, приятелко! :922 :922

МариКо, абе Вики да не ви снима с рентген?! :1209 И знаеш ли сега как ме обиди.... :723 щото и моят предишен фотопарат почна да изкарва същите съобщения като този, с който Вики си служи, а съм снимала почти само аз с него. Какво искаш да ми кажеш сега, че си служа с фотото като едно дете ли?! :1058 :1058 :razz: :1069

Но за сметка на това си имам нов, с който мога да си снимам водни капчици до полуда.... :222 .

Кюлче, как е в първи клас?! Справяш ли се :221 ? Дотук аз нищо не съм разбрала от четвърти, ама е минала само седмица все пак..... :lol: .

Съботно-неделно ни очакват общо 2 празненства - един РД на най-добрата приятелка на Бели и 25-годишнината от сватбата на родителите на Момчил ..... та моля не ме мислете! :1062 :1216 :1216

Заключено