Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от Сиренце »

Цвети, не мисли за най-лошото :1058 ! Само положителни мисли, момиче :329 :923 !

Честит рожден ден на голямото момче!
Да е здрав, усмихнат и маааалко пакостлив!

[img]http://cards.usmivka.com/clown45.gif[/img]

Честит празник, Боби!

[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... 4eLBPWfm08[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Няма как да не се забележи болестната тенденция напоследък. Затова, искам да ви пусна тази Лечебна Мантра
Послушайте я. Дано ви помогне, дано внесе необходимото спокойствие за да оздравеят дечицата! :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

cvety_rz написа:Калинчето вдигна температура :328 :328 :328 Утре ще ходим при педи.Дано да не пневмония, че миналата година като се разкашля така и излезе вирусна пневмония :328
Цвети, с теб съм!!! Не е задължително да е пневмония.... има толкова много вируси, при това не така тежки. А може и зъбче да е! Пиши като минете прегледа утре. А дотогава ето ти схемата на Белата - петък я водих на хомео-преглед и изписаха следното:

Дрозера 15 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Меркуриус Солубилис 9 СН

по 10 гранули от 3-е препарата се разтварят в 500 мл вода и се изпива за целия ден!

Това нещо имаше убийствет ефект за нощната кашлица. Аз някъде го писах вече де..... да не се повтарям. От снощи давам и Хустагил (Марико :923 ) и си мисля, че цялата тази каша допринесе за това днес децата да са в пъти по-добре и да очаквам пълното изчистване на кашлицата!

Валче и всички останали, благодаря за положителната ви енергия! Има значение! :922 :922 :922 И въобще благодаря, че ме изчетохте иииии изслушахте :oops: :oops: !

Сега тръгвам да си взема беличката от градина.... утре ще пиша повече!

:1105 :1073 :1106 :956 :1110 :1073 :1105

А на Мите..... се надявам да му поднеса пожеланията лично :1028 ! Затова съвсем накратко: ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛО МОМЧЕНЦЕ! РАСТИ СВОБОДЕН!

:1105 :1073 :1106 :956 :1110 :1073 :1105
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Не съм чела , сори ! КажЕТЕ нещо за разстройство ?? Юлката ми е разстроен от вчера , но днес е вода ! Давайте идеи , че незнам какво да правя
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Ver

Мнение от Ver »

Фюти айде и вие в кюпа ... ама какво става :1044

1. Една лъжица оцет с брашно (да не става гъсто) , ако го прилъжеш да го изпие няма да има никаво разтройство утре. Това го знам от мойта баба, прилагала съм го и на себе си и на децата. Действа :524
Ето и препоръките на Доктора:
1. 12 часова чаена пауза. Кора от нар, червено поддъбиче, цикория, дренки и др. (надебелените са подходящи за бебета). Сега има нарове можеш спокойно да му направиш чайче.
2. Захранване: I Супа на Моро: цепят се моркови и се вади сърцевината. Варят се 1 час в тенджера под налягане, леко подсоляване.
3. Лечебна Хумана.
4. Банани, ориз, картофи.
Хомеопатия: Арсеникум Албум 9 по 3 зр. след всяко изхождане.
Успех!
valrus

Мнение от valrus »

Ох,като чета и настръхвам!
Че и с тая бременност параноите още повече ме гонят.Мойто го тъпча с какво ли не,само където още и ако не съм му дала :221 В групата имат варицела,моля се на Бог да ни отмине,както и всички ви.
Верка,мантрата е с невероятно действие :524
Чери,когато вие ми помагате и се чувствам добре,си мисля как и аз бих искала да съм ви от полза,за това ти пратих молитва.
Фюти,успех и на теб!Моята хомеопатичка при разтройство изписва Туя 9сн сутрин и вечер по 5гр и пробиотик.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Дрозера 15 СН
Хепар Сулфур 9 СН
Меркуриус Солубилис 9 СН

по 10 гранули от 3-е препарата се разтварят в 500 мл вода и се изпива за целия ден!
Чери, това се смесва заедно на един път и се разпределя на малки порции за през деня? Питам да не би да не съм разбрала правилно.Вечерта темп. и се вдигна.На обяд беше 37,4 а сега е 37,7.Не съм и давала нищо за тенпература за сега.
Фюти това с брашното и оцета, коети ти е написала Вер работи почти безотказно.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Боби да ти жив и здрав Митето!Да си горда с него и много щастлива ! Вер Благодаря ти ! Цвети много сте хубави с Диди ! Исе , прегръщам те и ти пожелавам сила . и това ще мине )))Чери , така те разбирам , но не съм сигурна ,че мъжете разбират , а трябва ! ТОЛКОВА МНОГО СЪМ СИ У ДОМА ТУК! :940 :940 :940 Да кажа ,че давам биогаиа на Юлий и има вероятност разстройството да е от лененото олио което давам в попарата сутрин и овесените ядки))) Давам профилактично и енгистол и осцилококцинум. Ще мине , АМА МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА СЪВЕТИТЕ!
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИТЕ , ЖЕЛАЯ ТИ ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И МНОГО КЪСМЕТ :923 :1075 :1092 :1090 :1086 :823
Аватар
droidd
Философска система

Мнение от droidd »

Честит имен ден на всички празнуващи днес !!!

Да се потопим във всепроникващата любов и огнено Михаилово настроение !!!
Ver

Мнение от Ver »

droidd написа: Да се потопим във всепроникващата любов и огнено Михаилово настроение !!!
Харесва ми това пожелание!
Честито на всички именици! Бъдете Здрави!
Заключено