Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Ярко слънце жули по неувяхващи марули!

Мнение от Kleo »

Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро....... утро, клонящо към обяд. Привет от селската ни забежка във вилен комплекс НИКОДИА. До Гърция и нейното Бяло море не стигнахме, но пък... избягахме от Софията, все пак :1062 . Вилният комплекс е построен в с. Царева Поляна, Хасковско..... едно най-обикновено село в район, в който наред с тютюна се отглежда и кехлибарено грозде!!! Факт, със който е известен близкия град Стамболово :222 ..... Пристигнахме вчера и залезът беше очарователен:

Изображение

Изгрева го пропуснах, макар в 6 часа вече да бях будна.... но се насилих да заспя за още малко. Слънцето, което тази сутрин изгря над главите ни, се сили заканително. :eek: Като нищо на обяд Т ще са към 35 градуса:

Изображение
Изображение
Изображение

Снощи си направихме една от най-вкусните скари на дървени въглища, които съм хапвала напоследък:

Изображение

Радваме се на компанията на голдън-а Артър:

Изображение

който не е съвсем фен на котките :1062

Изображение

Но за сметка на това му се налага да се запознае и с.........

Изображение

Даааааааа.......... взели сме си наш Арти на ваканция:

Изображение

Ами това е..... засега. Тази сутрин с Момчил бягахме по пътищата между нивите с тютюн, царевица и лозята.... Сега смятаме да се мятаме на колелетата и с тях да идем да видим гр. Стамболово... и да си закупим вино, разбира се! :954 Колелетата ги дават от вилния комплекс.

Елисче, много се радвам, че на Анджи й допада училището. Вярвам много силно и че тя рязко ще спре да ти се разболява или поне ще го прави много рядко!!! Дано да съм права! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

cchery написа:
И за мен 15 септември е много празничен ден. Много специален. Тържествен. Свързан с вълнение. Особено вълнение. И трепет, който усещам в стомаха. Моите деца минаха през етапа на първолака, но и вчера се просълзих при вида на малките изплашени муцунки, каквито представляваха редиците на първи клас. :) Бъни, жалко е, от позицията на българин :954 , че в Испания нямате тези емоции. И при все това, нямах възможност по-рано да пожелая успех на Гого, а на Марти - безболезнена адаптация!!! А ти.. ти...... да се чувстваш все по-свободна и щастлива с ежедневието, което имаш! :923
С не малко закъснение (за което се извинявам) благодаря за пожелянията!
С Гого няма проблеми, той е голям и си е свикнал, само да видим как ще върви с ученето тази година, че вече ще навлизат в дълбокото. :lol:
Марти свиква полека лека. За сега още го водя за по 2 часа на ден! Голяма адаптация , голямо нещо! Но има няколко плачещи деца, особено едно от всичките - направо бие рекорди по истерия :plezya se и той като ги вижда, явно се обърква и има моменти в които трудно влиза в сградата. Но след това всичко е наред. Дори учителката вече го похвали, че рисува много добре за 3 годишен!
Жалко е наистина за липсата на каквато и да е тържественост по случай първия учебен ден, но какво да се прави! Вече свикваме. Аз все пак се старая да правя някакви дребни нещица , благодарение на които децата да усещат, че този ден е малко по-специален! :954
А за моето ежедневие какво да кажа: истината е, че нямам търпение да получа :222 няколко свободни часа!!! Дори да звучи грубо, но е така! Вече дори имам планове как точно да си подредя нещата за деня, за да мога да се възползвам максимално. Едно от нещата, които искам най-много е да се "завърна" към редовните тренировки!
Освен това започнах и да си търся работа за няколко часа на ден, така че ако имам късмет и излезе нещо, то пак ще си остана без свободно време, но какво да се прави?!?!

Хубави новини за очите на Коки! Дано не се налага да слага очила!

Деси, и при теб хубави резултати от изследването, радвам се!

Елис, абе много си ранобудна в събота сутрин!!! Аз съботите и неделите ги чакам с такова нетърпение , за да поспя малко повече.... :1069
Много се радвам за Анджи, дано винаги ходи с огромно желание на училище! А Ивето как е, започна ли детска?

Аз мога да се похваля още , че котешкото ни семейство изведнъж от 4 се увеличи на 8 члена!:221 Новите попълнения са много сладки! А децата си умират от кеф!
Вчера успях да отделя време и да си набера и шипки за чай през зимата. А при нас вече се и усети първия зимен полъх.... Миналата седмица извадих зимните якета! Сега се позатопли малко, но не е както беше! Така, че наслаждавайте се на топлото време дето е в България и заради мен! :lol:

Забравих да се похваля и с новата ми придобивка - мобилен телефон! Не съм искала да сменям стария, но се наложи, след като Марти ми го счупи. Изкарах 4 дена без телефон и честно - сама се изнанадах от това колко много съм свикнала с това устройство!!! Липсваше ми много! Почувствах се като зависима и това изобщо не ми хареса...
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Ааа,Бъни,така се налага,от 7 съм на работа и обочам да ставам по_-раничко.Честита нова придобивка със здраве си я ползвай.
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Деси, заглавието на темата ми допада :524 Чудесно за добрите резултати.
Бъни, не звучи грубо.Всички имаме нужда да имаме и малко време за себе си.Хора сме все пак.
Елис, радвам се, че нещата при вас се нареждат.Сега какво работиш, че се налага да ставаш рано и в почивните дни?
Чери, хубаво местенце и компанията ви не е за пренебрегване :1062 "Артишока" е......много хубав и пухест.И за Коко много се радвам, че на този етап няма да слага очила.И да не пропусна да кажа колко добре изглеждаха на снимките за 15.09.Коко направо си е мъж :1028
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

В момента ми е ето такова, особено след като прочетох последните ви постове:

[youtube]hMGdGTwNWLw[/youtube]

Цял ден правя лютеница с нашите и продължаваме :plezya se
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Привет от Средната земя :razz: , находяща се между Кърджали и Момчилград :) . Преди половин час се удивявахме на изключителността на Перперикон, а по настоящем сме се отправили към Татул. Междувременно спряхме да презаредим "мелниците" на едно място, на което бяхме преди 3 седмици - комплекс "Маказа". Още тогава исках да ви пусна снимка на нещото, което много ме впечатли в градината на комплекса - вижте го :) :

[img]http://s21.postimg.org/b5j4hkh03/20150921_135819.jpg[/img]
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Как обаче се усеща, че в България са почивни дни!
Няма никой тук...! :lol:

На мен днес ми е много крив ден.
Сутринта като заведох Марти на детска така плака, че сърцето ми се късаше. После като го взех беше супер щастлив, а аз през цялото време не спрях да мисля как е и да се притеснявам. Още не мога да се отърся, а той каза, че не знае защо е плакал...

Kleo написа:В момента ми е ето такова, особено след като прочетох последните ви постове:

[youtube]hMGdGTwNWLw[/youtube]
Деси, абе аз нещо не успях да разбера какво ти е точно... И защо свързваш последните постове с тази песен...? :1044
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добър ден! Добре съм! Хвърча за Герена след малко - извънреден превоз, който моята "лична" фирма Градски превози ще изпълни :1062 . Ще ви пиша по-късно.

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Честита Есен! В Дряново на семинар съм, заедно с колеги и шефове. Тук е интересно и хубаво. Бъни, вече не помня какво ми е било настроението. Ани, и аз накратко се включвам. Приятна вечер, дами!
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

:922 :954 Знам какво ще си помислите - типично в мой стил ,ама по - добре така от колкото нищо )))))) :329 ХУБАВ ДЕН!
Последно промяна от futarela на 24 Сеп 2015, 09:01, променено общо 1 път.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Заключено