Не се измъчвай, идеята на детокса е да се чувстваш добре а не да страдаш. Лично аз нямам никакви неразположения по време на детокса . Въпреки ,че Лидия Ковачева казва - ако понасяш тежко дните на гладолечение , значи оранизма има много токсини и се нуждае от него . Аз бих ти препоръчала детокса с маслото . И аз имам проблеми със стомаха и киселината на тези цитруси не ми се отразява добре. Пада ми кръвното а и ходенето до тоалетната си е проблем през работно време.къде къде написа:Добро утро!
Аз да се оплача, че се отказах. Вчера до ранния следобяд се чувствах добре, пиех си сокове и чайчета и се възхищавах на себе си как издържам. Обаче в ранния следобед почна да ми човърка стомаха, пак пих вода, сокове, към 16ч изядох половин ябълка, към 17,30 два моркова, но ефекта беше временен. И в 19,30 не издържах и се наядох. Донякъде не съжалявам, защото имам хроничен гастрит и почна да се обажда. От една страна нямаше да мога да спя гладна, а напоследък и без това не се наспивам, а от друга рискувах да ме заболи стомаха. Реших да не си рискувам здравето. Даже и тази сутрин нещо ми пари стомаха. Пия клеева тинктура отпреди да чета съветите на Док, обаче такава продължителна липса на храна го обостря със сигурност. Може би някъде сгреших, може би трябваше друг вид детокс да избера да не е с цитруси,знам ли...