И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Tami

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Добро утро момичета! Свежо започване на деня! Вие сте с два часа напред и ви желая успешно справяне с детокса! Аз реших да си разпределя количеството на плодовете наполовина и сега си изцедих утринната партида :) ..на обяд ще изцедя следобедната. Така вече и аз изпих гадната сол и две чаши вече от сока. Сега сам на кафе и ......а вие как си пиете каафето??? Аз за детокса реших черно и с мед....:) Така че....започвам с :oops: :oops: :oops: 98кг.. :oops: :oops: :oops: ще видим как ще сам на 3тия ден и на захранването започвам с Гладуването на Лидия Ковачева. Твърдо взето решение....Нова Година = Нов Късмет! А може и на стената да се наредя....Нека се справим с детокса най-напред.....Ще ви чета постоянно....ще помагам ако знам как.....така че.....стискам палци на всички детоксиращи красавици, кураж и късмет! :954 :954 :954 :329
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Ей, мацки,какво ни е станало многобройно,задушевно,уютно и весело тук!
Хайде всеки да пише с някакъв цвят- ей така да си създадем настроение- и без това е доста пролетно навън, нека допълним картинката. Защото идват страшни студове и истинска зима. Да се заредим с много пролет, а? :227 :1116 :1115 :1116 :227
Аз също съм тук, само че малко по-късно ще изпия ансола- към обяд. Днес ми е шестия ден по Лидия Ковачева,така че ще ги съчетая идеално.
Пишете редовно, защото така е по-весело!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Привет и от мен! Започнах и аз в ранни зори само че с 1 чаена лъжица солчица по разбираеми причини. Сега обаче започвам с чай и сок,че докато закарам детето на ясла да не търся храсти :1062
Виждам Зори на линия и искам да питам- може ли да пия по 1 супена лъжица ансол,въпреки че кърмя? Защото Чача е на ясла цял ден и не суче през деня. :roll:
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

БУБЕ,давай смело!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Еййй,супер!
Благодаря ти! :329
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
rosa_bg

Мнение от rosa_bg »

Здравейте момичета!
Вчера ходих на доктор и снимка правихме. Каза, че като съм започнала с хомеопатия ще пробваме за няколко дни и ако не помогне тогава ще минем на АБ. За ушите Боби ползвам отипакс и алое, но те за ден се стабилизират и аз прекратявам слагането на каквото и да било. Сега съм си приготвила счукан чесън със морска сол и зехтин и ще се мажа. В общи линии правя всичко, за което чуя, че помага. Започнах и детокса. Бях му се заканила още преди да се разболея. Този път ангсол ми подейства доста бързо - друг път на 2-3-тия ден, а този път още сутринта. По този повод исках да ви попитам за сената и пшеничената трева. Нали идеята на английската сол беше набавянето на магнезий през червата. Май трябва да прочета повече за полезностите на тези билки. Особено пък за пшеничената трева си признавам, че за първи път чувам. Сега да се отчета. Започвам от 88.6кг, като 1-1,5кг съм свалила последните няколко дни заради болестта или пък съм се обезводнила. След ансол съм изпила до тук 1чаша гореща вода с мед и лимон, две чаши чай против кашлица и сега нагъвам първия портокал. Стискайте ми палци, защото детокса наистина ми е мн важен този път. Успех и за вас! :524
danid
Философска система

Мнение от danid »

futarela написа:Добро утро на всички детоксващи мадами ) Аз започвам ,но не със сол а с чай майчин лист . От солта ми се гади напоследък. Пия кафе и чай , по - късно ще премина на фреш портокал ,лимон, грейпфрут. Успех на всички ! Дано да е лек ,че сме на работа . А на болните бързо оздравяване ))) Пишете как сте :222 И дано издържим и трите дни . Аз започвама с 68.1 кг
Гади ти се значи :221 :329 :329 :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
NEVE

Мнение от NEVE »

Много се радвам, че ви намерих!
След като последните няколко дни, прерових старите теми в бгмама, попрочетох това онова на др.Михайлов, най-после жива връзка с вас, детоксхора :)
За първи път правя детоксикацията на др.Михайлов, много се вълнувам, въпреки изненадата ми от неприятния вкус на англ.сол, заредих се с пресни сокчета и чайчета.
Успех на всички , ще се радвам да пишете как минават при вас детокс-дните :)
diva

Мнение от diva »

Здравейте, момичета! Успех на всички в най-очакваните ни дни - дните по пълнолуние ;)
Тук съм за детокса с цитрусови сокове. Харесва ми и не съм пробвала другите варианти. За сега няма да опитвам друго, щом си го приемам в мислите, нека си е той. А ми действа и добре - леко, леко, леко...
Започнах с ансола, а той вече и подейства ;) До тук съм изпила литър и половина разни чайчета. Със сока съм напред с около литър, значи ми остават още три :lol:
Да си кажа: Не съм се срещала с кантара, а и не искам. Напоследък много ме разочарова :lol: Ама от мен да мине, след детокса ще видим как ще се държи ;)
Усмивки и топлина в денят на всички нека има! :923
Tami

Мнение от Tami »

:954 Ихааааа. много интересно става вече..... :954 Здрасти Зори....вече се бях зачудила къде си :954 Да, и аз искам да сме весели. колкото по цветно-по хубаво! Аз едвам чакам сега да мине детокса че сам с теб по Лидия Ковачева. :329 :225 Бубалинче, само така напред...всичко е наред :971 :954 Розичке.бг....стискам палци, детокса е много важен, без него сме за никаде. като мине и се подредим хубаво...ей такива ще сме хубавици! :954 :1204 Данид мила.....:) За Много Години...от кога само не сам те чувала/чела де! :329 А за гаденето ....малеее ...да :221 но на никой не казвай :423 :221 Добре дошла Неве! Ако ти трябва нещо, само питай...все някой от по-вещите е тук да отговори. Смело напред ....с теб сме! :1209 Дивче, успех и на теб мила! Все ще гоо изкараме задружно и усмихнати! :524 Много го нашарих тук май. Трябва да тичам да взимам малкия от градинката! Изпих си утринната доза от сока....В 12 ще цедя и следобедната...Пих и две кафета черни с мааааалко медец :oops: но това е ...сега една гореща водица....че ми стана много студено.....чак ме втриса. Иначе и тоалета посетих вече 3 пъти....А щях да питам....колко лъжички са 10-15гр англ. сол???? :954 :954 :954 И кой какжо плодче е планирал за довечера?? :329 Хайде до след около час пак. :524
Tami

Мнение от Tami »

:954 :954 :954 Още нещо да попитам.....тук можем ли да си закачваме снимки / картички ? и ако ли "да", как става това??? :954 :954 :954
Заключено