Пия третото си мляко с кафе за деня. С какао и канела, разбира се. За мен това си е "свещен" ритуал. Обожавам събота и неделя да чета, мисля и пиша, с кафенце в ръка. А сега съм сама вкъщи. Екстра - слушам българска музика /последните рап-хитове/. Преди това правих палачинки, хапнахме с Алекс, той излезе с баба си навън, Хри още рано-рано беше излязъл с приятел. Обичам тази свобода да бъда напълно сама у дома и да си правя всичко, което си поискам, както си го поискам, кеф голям. Още повече, че в 3 ч. следобеда сега ще имам онлайн-консултация с една жена от Сандански, тя пожела кариерно ориентиране и така, ще поработя.
Прочетох ви всички. Вълнувам се заедно с всички ви.
Елисче, приятно боядисване на яйцата!
Нели, да си изкарате супер с Ани в Рим!
Чери, и аз винаги се радвам много, когато видя форума раздвижен от лични истории и споделености!

Извинявай, че не ти звъннах вчера, но наистина имах много натопорчен ден с много клиенти и задачки, и чак късно вечерта се върнах вкъщи, имах клиентка на частно след работа, затова. Надявам се да не е било нещо важно или спешно! Видях, че и теб те чакат интересни и готини събития извън граница

И то навръх рождения ти ден!

Ще чакам с нетърпение включванията ти с текстове, разкази, снимков материал оттам!
Цвети, мислих за твоите обриви. Не зная какво да те посъветвам чисто медицински. Но ми хрумна нещо - да не би психически да се "изриваш от нещо"? Но да го потискаш и затова тялото ти реагира с изриване? Тоест реших да потърся дали има някаква психо-емоционална, по-дълбока, духовна причина за физическия проблем, появил се при теб. Надявам се това да не те обижда по какъвто и да е начин, аз от известно време винаги процедирам така - и със себе си, и с всичките си близки - търся и ровя за причините за появата на дадения проблем. Ето, разрових се в книгата "Болестта като път", намерих главата за Кожата и ето какво прочетох при раздела "Кожни обриви": "... Даден обрив винаги показва, че нещо досега възпирано /изтласквано/ иска да пробие границата на потисничеството, за да излезе наяве /тоест да бъде осъзнато/. С обрива се изявява нещо, което досега не е било видимо. ..." Надявам се тази информация да ти е била поне малко полезна!