Оооооооооо,
МариКо, реших, че си отплавала нанякъде вече! Или те е отнесъл вятъра, или Ванката нарочно те е отнесъл

. Явно съм сгрешила във всички предположения, което е най-хубавата новина за деня!
Знаете ли какво?!?
НЕ МИ СЕ РАБОТИ ДНЕС! 
Не че вчера нещо много бях мераклийка, ама днес ептен зле е настройката ми..... Тази сутрин ми дойде (не акъла, разбира се :!: ) и трябва да го раздавам уж по-ларж, а аз яко се стегнах.... Още снощих навих питките със сирене, които сутринта опекох на децата за закуска докато се раздавах из парка

. Докато се прибера от тичането и трябваше да изляза отново с Коки за училище. А на връщане в главата ми се оформи окончателно плана как ще направя гювеча за вечеря :lol: :lol: - всичко беше нарязано за 20-ина минутки, доматеният сос направен и той в тези времеви рамки и гювечът доволно зареден чака таймерът да запусне мечката (печката) и довечера да мааме нещо мнооооооооооооого вкусно! Уф...... ама да дойде довечера... Дотогава ще трябва да работя.... да му се.....
Иначе с кво да ви се похваля? Днес взех окончателно едно решение - ще направя доброволно здравно осигуряване на мен и децата в Юнайтед Здравно Осигуряване. Дано да е това, което ми представят. Доста време изтече от първия имейл, с който се запознах с тази застрахователна компания. Много мислих и реших, че... ще пробвам. Да видим дали е това, което е! Най-важното за мен е да избегна личния лекар и направленията!
Засега толкоз от мене.....