Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
Ver

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от Ver »

cvety_rz написа:Линди, какво "прочистване" ?
Да, какво :?: :)
Вече след като е минало може да споделиш :222

Цвети, явно с теб вършим едни и същи неща тези дни. И аз си ходя на зъбар, че нещо си бях забравила зъбите за около година и се оказа, че съм се снабдила с 2 огромни кариеса и една счупена пломба, под която скоро ще разбера какво се крие :1062 Аз обаче не ходя с плач. Сядам ухилена на стола и първата ми дума е: "Да не забравиш упойката?!" :1062 После си седя спокойна и зъболекарят също е спокоен, че няма да се разподскачам :1062
Пожелавам ти го лек и безболезнен и отново да ти се върне :1094
Последно промяна от Ver на 05 Окт 2011, 09:44, променено общо 1 път.
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Добро утро :954
Вер, с втората няма да е толкова лепкаво. Вече знаеш реда, а сигурно си имаш и "приспособления" за по-лесна работа /не че някога съм разливала мед от тенекия/. Ама и пчеларите /Цвети :1058 /....за толкова години, не ги научиха да носят меда направо в бурканчетата :1062
Вале, ще го опитам този коктейл :923 Ти в къщи ли си си вече?
Линди :923
Софийските срещаджийки :940 алкохола наистина убива вирусите, а? Тъй като чета, Чери доста по-леко го е изкарала

Прегръдки на всички и успешен ден :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Аватар
mari_ko
Форумна палавница

Мнение от mari_ko »

Чева, огромни аплодисменти за фотографиите :826 Пленителни са. Възхитена съм. Не знам какво още да кажа, но заслужават отделна тема в "хоби". Всъщност за теб това хоби ли е или професия. При всички положения е голямо изкуство. Браво.
:923 :923 :923
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/7_43b_47911350_Rviki_0.gif[/img][/url]
Ver

Мнение от Ver »

mari_ko написа:Вер, с втората няма да е толкова лепкаво. Вече знаеш реда, а сигурно си имаш и "приспособления" за по-лесна работа
По-скоро вече нямам, защото счупих черпака, каквато съм си енергична :1062
mari_ko написа:Чева, огромни аплодисменти за фотографиите :826 Пленителни са. ...заслужават отделна тема в "хоби".
Много съм съгласна с Марико :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Оооооооооо, МариКо, реших, че си отплавала нанякъде вече! Или те е отнесъл вятъра, или Ванката нарочно те е отнесъл :1062 :1062 :1062 . Явно съм сгрешила във всички предположения, което е най-хубавата новина за деня!

Знаете ли какво?!? :1123 НЕ МИ СЕ РАБОТИ ДНЕС! :1123 Не че вчера нещо много бях мераклийка, ама днес ептен зле е настройката ми..... Тази сутрин ми дойде (не акъла, разбира се :!: ) и трябва да го раздавам уж по-ларж, а аз яко се стегнах.... Още снощих навих питките със сирене, които сутринта опекох на децата за закуска докато се раздавах из парка :1062 :1062 . Докато се прибера от тичането и трябваше да изляза отново с Коки за училище. А на връщане в главата ми се оформи окончателно плана как ще направя гювеча за вечеря :lol: :lol: - всичко беше нарязано за 20-ина минутки, доматеният сос направен и той в тези времеви рамки и гювечът доволно зареден чака таймерът да запусне мечката (печката) и довечера да мааме нещо мнооооооооооооого вкусно! Уф...... ама да дойде довечера... Дотогава ще трябва да работя.... да му се.....

Иначе с кво да ви се похваля? Днес взех окончателно едно решение - ще направя доброволно здравно осигуряване на мен и децата в Юнайтед Здравно Осигуряване. Дано да е това, което ми представят. Доста време изтече от първия имейл, с който се запознах с тази застрахователна компания. Много мислих и реших, че... ще пробвам. Да видим дали е това, което е! Най-важното за мен е да избегна личния лекар и направленията!

Засега толкоз от мене.....
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

mari_ko написа:Чева, огромни аплодисменти за фотографиите Пленителни са. Възхитена съм. Не знам какво още да кажа, но заслужават отделна тема в "хоби". Всъщност за теб това хоби ли е или професия.
:923 Благодаря!
За тема, не знам ......на този етап ще се въздържа.
В момента съм "по течението"...
Текущи снимки качвам във Фейс-а , както и тук ( на който му се гледа , пък не ползва фейс :) )

Хоби ми е. Едно доста скъпо хоби. [img]http://i196.photobucket.com/albums/aa19 ... 4-cash.gif[/img]
Работата ми е много тясно свързана с фотографията, също. :954
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Cheva написа: Текущи снимки качвам във Фейс-а , както и тук ( на който му се гледа , пък не ползва фейс :) )
В тази връзка, Чева, каква дата е за теб 24 юли? Извинявам се, ако любопитствам в повече! :oops:

В очите на дъщеря ти виждам бъдещия човек на изкуството.... Сигурна съм, че тези очи могат и да се смеят много, така както сериозно ни пронизват! :)

Това много ми хареса :923 :

Изображение
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cchery написа:В тази връзка, Чева, каква дата е за теб 24 юли?]
"Седмицата минаваше, а нямах снимка и се сетих за тази си идея с календара.
Във фирмата чакахме бебе и после разбарх, че точно на 24-ти се е родила Яна. :
)"
:954

Снимам по един проект "52 седмици " , т.е всяка седмица по една прилична снимка.
Така, като/ако довърша проекта, ще имам спомен - 52 мига от изминалата година. :)
До момента съм заснела това . :974
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Ver написа:
mari_ko написа:Вер, с втората няма да е толкова лепкаво. Вече знаеш реда, а сигурно си имаш и "приспособления" за по-лесна работа
По-скоро вече нямам, защото счупих черпака, каквато съм си енергична :1062
Както съм тръгнала по твоите стъпки,Вер, :427 моля те не чупи нищо повече :1062 :1062
При зъболекаря мина леко и вече съм :1094
Чери, към колко часа ходиш да бягаш? Аз всяка вечер си лягам с мисълта, че на другия ден ще стана и ще тичам....и така пак си лягам със същата мисъл :423 Трябва да се прибера до седем часа в къщи, за да приготвям децата и ми се струва тъмно към 6
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Eмиииииииии, виждам тееее! :923 Къде се изгуби, бе момиче?!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Хммм, Дейвид Копърфийлд направо - докато я мерна и тя изчезна :1044 .
Заключено