Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Cvet

Re: Януари с детокс да започнем, килата за враг да нарочим!

Мнение от Cvet »

Здравейте и от мен! Аз съм само днес на ансол и плодове, а утре мисля да съм само на плодове, че не мога да си позволя често ходене до тоалетната, докато съм на работа. Момичета, да ви се похваля, взех много важно решение за спиране на цигарите. Присъствах на един курс за мотивация вчера и имаше пуш-паузи. Неусетно се оказа, че малко преди 13:30 съм изпушила последната си цигара. Толкова съм мотивирана, че се чудя как изобщо съм могла да пуша. Това е засега. Успешен ден на всички :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Cheva написа:И заваляха мандарини !!! :329

:960 :529 :620 :621 :528 :1128
Дали защото съм на портокали, виждам валящи портокали, а не мандаринки :923
gelikas написа: ... vihrogonche, стартира ли? ...
Да, стартирах :222

Сутринта започна с час и половина интензивна разходка с мъжа ми и кучето ни в парка, сняг и слънце, екстра :954 Детето още не се беше събудило, а снощи мъжът ми си загубил ключовете навън, затова излязохме доста раничко днес :954 Прекрасно зареждане за неделния ден и за началото на детокса :954

Хубавата новина е, че аз успях да намеря връзката с ключовете, след кратка молитва и съсредоточаване... За награда получих целувка от благоверния :222 Сега за детокса:

В парка взех дълго 2 в 1 за мен и дълго 3 в 1 заедно със сусамка за мъжа ми. Изпих си 2 в 1, но от сусамката не вкусих :1062

Английската сол (1 супена лъжица), разтворена в чаша топла вода, я изпих чак след като се върнахме от парка - по разбираеми причини :lol: Изчаках половин час и изпих една чаша студена вода. Изчаках още половин час и изядох 1 малък портокал. Това ми е засега консумацията. :221

Планирам да си карам на вода, билкови чайове с пчелен мед, чат-пат кафе и портокали (цели плодове), може и да си направя фреш, и естествено ансола, три дни, тоест днес, утре и вдругиден! Кой ще е с мен? :524 :326 :940
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

gelikas написа: Вчерашните, как изкарахте? :mrgreen:
пИрфектно! :954
Бях и на работа, та мина неусетно.
Днес е ден за наспиване и станах към 11 и нещо. :1062
Само чашата топла вода съм си пила до сега.
Коремът ми се прибра и мога да литна

Успех момичета ! :923

Cvet написа: Толкова съм мотивирана, че се чудя как изобщо съм могла да пуша.
Успех, като ти е криво, мисли си за мотивацията.
Аз от ноември 2010 не съм палила . А преди това се случваше, къде покрай мъжа ми ,
къде покрай приятелка. И стана толкова неусетно, тогава стартирах с детоксите
и се запалих по здравословния начин на живот. :)
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
petya_d75

Мнение от petya_d75 »

Здравейте, момичета! Не знам дали защото ми е за първи път ама засега нещата при мен си вървят много добре, нямам оплаквания,почти не чувствам глад, само снощи преди да си легна, ама не беше страшно :mrgreen: , но пък имам отново въпрос. :oops:
Двата дни(вчера и днес) пия ансола към 7:30ч, но за утре ми се очертават малко служебни ангажименти и не знам ще бъде ли проблем да започна по късно с ансола или трябва да е трите дни по едно и също време, и ако може да е по-късно евентуално колко по-късно? :oops:
Има ли опция да не се пие, въпреки че ми се искаше да направя нещата както трябва..?
Приемам всякакви съвети! :923
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

УСПЕХ с отказването от цигарите завинаги!!! :524
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Здравейте, и аз стартирах от днес по разбираеми причини -нали имах двама именници вчера. Даже се чудих дали да не правя само утре, но се събудих с главобол и гадене, та така или иначе ще ми е детоксиден. Не пих английска сол, защото забравих да си купя вчера, но пък ще карам на фрешове и чай. Ха дано да ми се размине ако е гаден вирус. Утре по устав, няма кръшкане, че тия празници ми разказаха играта, голямо плюскане, голямо нещо.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

марчи, щастлива съм да те видя пак сред нашите стройни редици :940 :1062 :940 :lol: :940 :D :940
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Нали обещах, сега са ме оставили на спокойствие, мойте хора излязоха на пързалка, та съм сама и ето ме :329
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

марчи написа:Нали обещах, сега са ме оставили на спокойствие, мойте хора излязоха на пързалка, та съм сама и ето ме :329
:329 Обожавам такива "самотни" моменти! :524 :326
Ти защо не отиде с тях на пързалката?
Аватар
марчи
Писател на форума

Мнение от марчи »

Защо ли? Ами не ми се ходи пак с патерици, още не ми е раздвижен крака, от утре ще ходя на рехабилитация, пък пързалката само я гледам отстрани, ще се пързалям има време.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

марчи написа:Защо ли? Ами не ми се ходи пак с патерици, още не ми е раздвижен крака, от утре ще ходя на рехабилитация, пък пързалката само я гледам отстрани, ще се пързалям има време.
Милата ми ти :940 :923
Заключено