Плод,ориз,водичка за стройна снагичка

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Ver

Re: ПЛОД, ОРИЗ, ВОДИЧКА за стройна снагичка

Мнение от Ver »

Марулке успех :923
И дано обстоятелствата се подредят по-добре за теб отколкото си предствяш!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Марулке, ще цитирам един пост на Цвети от преди време. Тези думи изплуват в съзнанието ми винаги, когато ми се прииска да направя същото като теб.
Понякога така се случва..всичко се изспипва наведнъж с голямата кофа :twisted: Но храната няма да помогне.В такива моменти и на мен ми се иска да се натъпча, но си казвам...какво по добре ли ще ми стане после?!НЕЕЕ! Ако стана 100 кила отново ще ми се решат ли проблемите и така вече мисля, че го надживях това с неконтролируемото ядене по време на стрес и проблеми.Можеш и ти повярвай си :940
:923 :923 :329 :923
Булка Марулка

Мнение от Булка Марулка »

Ver, Сиренце :923 Благодаря ви, момичета :940 :940 :940 Да ви нагушка меца :1062
Приседнах си на фрешчето от грейпфрути и кафенце.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Марулче, ами ние сме си почти компания :940 Аз днес съм на детокс с Гхее и ориз, защото ме трасна грипа и съм с усложнения и нямам време да чакам и стартирах днес.А за кг. не се ядосвай...то си е било за вчера.Днес с нови сили и напред.Няма смисъл да хабим нерви за нещо, което имаме възможност да променим днес.
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Булка Марулка

Цвети аз много му се чудя на това Гхее ли е Ги ли е. Обаче със английската сол ще се включа!
Иначе да ти се отчета на теб, че другите вятър ги вее на бял кон днес :954 Ориза е изяден на половина, цитрусите бидоха старателно нападнати и унищожени, оставена е дозичка и от двете за вечеря. До обяд Чукча пил 500 мл фреш грейпфрут, 1 кафе (300 мл :roll: ) и 2 чая общо 600 мл. И малко водичка, не повече от литър. От там нататък спрях да броя. Унищожих една ябълка по едно време, а преди малко и един портокал. Водонапоя си върви нормално.
Рапорт даден :mrgreen:
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Булка Марулка написа: До обяд Чукча пил 500 мл фреш грейпфрут, 1 кафе (300 мл :roll: ) и 2 чая общо 600 мл. И малко водичка, не повече от литър.
Кафета, чайове , фрешове......това си е добавка. :1062
Чистата водица , даже димяща (топла) е това , което се брои за течност. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Булка Марулка

Cheva написа:
Булка Марулка написа: До обяд Чукча пил 500 мл фреш грейпфрут, 1 кафе (300 мл :roll: ) и 2 чая общо 600 мл. И малко водичка, не повече от литър.
Кафета, чайове , фрешове......това си е добавка. :1062
Чистата водица , даже димяща (топла) е това , което се брои за течност. :plezya se
Тъкмо реших, че ще ме похвалите :1139 :lol: Ще се коригирам, благодаря! :923
ofika

Мнение от ofika »

:923 :923 :923 Мили момичета, редовно ви следя и се радвам на успехите ви, а на доброто настроение и отношения най-паче. :221 Искам да ви зарадвам с успеха на една млада жена, която е направила 12 ПОД-а и е отслабнала с 30кг. Тя работи в магазинче до нас и преди няколко месеца поговорихме за детоса, тъй като майка й има Хашимото и моите проблеми. Майка й не се решила да опита, но дъщерята понеже има диабет решила да прави ПОД всеки петък. Освен смъкнатите килограми, доста добре се е повлияла и кръвната захар.Момичето продължава, защото иска да свали още поне 10кг.За пореден път се убеждавам, че с постоянство се постигат успехи. Желая ви ги от сърце по време на детокса и след това. :524
Булка Марулка

ofika написа::923 :923 :923 Мили момичета, редовно ви следя и се радвам на успехите ви, а на доброто настроение и отношения най-паче. :221 Искам да ви зарадвам с успеха на една млада жена, която е направила 12 ПОД-а и е отслабнала с 30кг. Тя работи в магазинче до нас и преди няколко месеца поговорихме за детоса, тъй като майка й има Хашимото и моите проблеми. Майка й не се решила да опита, но дъщерята понеже има диабет решила да прави ПОД всеки петък. Освен смъкнатите килограми, доста добре се е повлияла и кръвната захар.Момичето продължава, защото иска да свали още поне 10кг.За пореден път се убеждавам, че с постоянство се постигат успехи. Желая ви ги от сърце по време на детокса и след това. :524
:326 :326 :326 :326 :326
Отчитам успешен ПОД и -1.4 кг :954
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

Булка Марулка написа:Отчитам успешен ПОД и -1.4 кг :954
Ето , сега ще те похваля! :1062

Браво! :326 :326 :326
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Cvet

Мнение от Cvet »

Отчитам пореден неуспешен ПОД. Не отслабвам, а продължавам да пълнея. За един месец след спиране на цигарите +10.4 кг. Отчаяна съм. Не знам какво да правя :328
Заключено