Цветиииииии, прегръщам те силно!!! Ще мине всичко.... след тази седмица ще дойде много силен период за теб - ще видиш!!!
Моите съболезнования за вашия близък!
Що се отнася до Калинчето... мога само да ти кажа да си дадеш воля на търпението и да изчакаш да мине първоначалния тежък период. Няма дете, което да не е свалило 40-градусова Т!!!

Аз се опитах и си наложих същото миналата седмица, когато Бела ми се дереше с много неприятна с кашлица..... Това е моя най-най-най голям кошмар - Бела да кашля!!! Но, слава Богу, сега нещата са къде-къде по-добре! Мисля си, че в случай на такава висока Т, е добре да се дава през 8 часа Нурофен, за да се облекчава общото състояние на детето. Или пък някаква комбинация от хомеопатия - пирогениум, ферум фосфорикум, беладона.... Ако те интересува, мога да ти кажа как съм ги давала аз на моите.
При нас какво ново?!? Ами.... всичко старо е
ново двайсет!!!

Вчера имах много, много силен момент на яд спрямо Коко. Миналата седмица го "излових", че ходи на училище без да е написал домашното си по математика. Ще кажете - голяма работа! Ами, голяма е - ще ви отвърна аз! Ще поясня - математиката е един от двата предмета, по които са т.нар. "матури" за 7-и клас или иначе казано - Външно оценяване (ВО). ВО се прави върху материала
основно от 7-и клас и по двата предмета, както и някои базови неща, изучени в 5 и 6 клас. И.... питам аз - с какво моят син акумулира в себе си самочувствие, че.... ей така само дето е ходил на училище, ще съумее да се справи на пустите му и изпити!!!! Или защото посещава и частни уроци, ииии вече е говорил с Господя!!! Защо не си пише домашните......?!?!?

Но най-вече се ядосах, защото това с неписането на домашни по математика е от миналата седмица и след разговор се него, той обеща да не се повтаря...... и...... воала - едно си баба знае, едно си бае...... Просто не издържам на тази негова несериозност!!
И на фона на лееекия скандал сутринта, към обяд той ми пуска по вайбър, че се е класирал за втория кръг на олимпиадата по английски, организирана от Асоциацията на Кеймбридж училищата в България :lol: :lol: :lol: ..... Какво да кажа?!? Замлъкнах. Дотук вече се беше класирал на 2-и кръг на олимпиадите по история, география, биология и физика..... Това е поредния му успех, който поставен наравно с ненаписаното домашно по математика....... направо го надскача отвсякъде.... И все пак...... и все пак!
Ходихме снощи с Бели на ортодонт за нейния проблем с горните резци..... ами ще си чака детето да порасне и тогава ще ги оправяме. Засега няма нужда от нищо, т.к. не е нещо много сериозно, а едни скоби ще наложат ваденето на млечни кътници. Заради това ходене обаче така и не стигнах до залата за народни танци, където снощи беше първия урок за начинаещи.

Явно.... така ми било писано.
Сега трябва да зачезна, но исках да ви пусна 2 неща - 1 снимка иииии 1 песен:
[youtube]rf6q931kYA8[/youtube]