Есен, багри, красота...и СПАМ

Свобода на словото
Заключено
futarela
Философска система

Re: Есен, багри, красота...и СПАМ

Мнение от futarela »

Здравейте.Виждам Вер и Еми :954 Колко е приятно така . Днес записах на Юлий час за очен лекар . Росица Лолова се казва и кабинета е на Фритьов Нансен. Много се надявам да ми каже нещо положително.Тоест да не се налага да правим интервенция. И дано той да се държи мъжки. На всички пожелавам приятен ден и само усмивки.
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
VIKI1023
Рицар на перото

Мнение от VIKI1023 »

Фюти,успех на прегледа за очето,дано се оправи без интервенции,Еми,радвам се ,че и Алекс ти е по-добре.
Чери,добре,че сте се разминали и Бела се оправя ,хубаво е като чета че болестите минават.
Малко ме натъжи поста на Вал,защото и ние сме били в такова положение.Цяла година се мъчихме докато бях в майчинство,едвам свързвахме двата края,но като почнах работа нещата взеха да се оправят,поне си плащаме сметките и стига за ядене.Знам,че ще стане и по-добре.Много е трудно,когато човек е в такова положение,но наистина не трябва да се отчайва,а да се бори да оцелее.
Ние имаме сега един проблем и се надявам скоро да се реши.Пратете малко положителна енергия :329 .Чао и лек ден ви пожелавам.
[url=http://line.romanticcollection.ru][img]http://line.romanticcollection.ru/ba/23_13b_48FF8640_RdoCenxke_8.gif[/img][/url]
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Вики, :954 :954 :954 :923 :923 :923 !
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
DeerE
От писане глава не боли

Мнение от DeerE »

Вики с теб съм мила :524
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

Не е никаква положителна енергия, за което моля да ме извините.... Леко съм потресена от видеото, не защото ми се разбиха някакви представи, а защото си мисля, че идват тежки времена и не съм сигурна, че има гаранция за който и да било...

" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа:.... и не съм сигурна, че има гаранция за който и да било...
"Гаранция" никога не е имало и няма да има.
Разбирам желанието да се почувства сигурност, но .... такова нещо, като сигурност просто няма ;)
Това е идеята - когато разбреш, че сигурност няма и, че всичко може да се случи, тогава нещата просто се случват и .... толкова.
valrus

Мнение от valrus »

Момичета ,с риск да ви отегча,ще ви покажа на какво попаднах.Моля,ако Чери иска или Нели,или който повече разбира,да ме успокои дали това е така.
Защо е опасно да се самопредписват хомеопатични лекарства или да се предписват от общопрактикуващи лекари?

Хомеопатията е свързана с индивидуалността на всеки човек и далеч не е толкова безобидна и "масова " колкото изглежда. Хомеопатичните лекарства може да навредят, ако се дават безразборно от неспециалист.

Как биха навредили:
* ако е дадено лекарство, което не пасва на конституцията на човека, то лекарството може да се докаже от приемащия го, т.е. да се проявят симптоми от картината му.
* подтискане на болестта. На практика сте излекували моментното състояние, но се влошава някой по-важен орган, на по-високо ниво. Всеизвестно е подтискането на екземи с кортикостероиди, от което нерядко последва поява на астма. С хомеопатия може да се подтисне още по-силно дадено заболяване.

Не е безопасно използването на домашни наръчници по хомеопатия, даването на Хамомила против колики (освен ако не е предписана въз основа на проявената картина при детето), пиенето на рицинус комунис за увеличаване на кърмата (освен ако не е предписана въз основа на проявената картина при кърмачката).

Миналата година стоях при хомеопатичката,която не е детски лекар,плащах като поп по 50лв. и изобщо не ме е питала за характера на детето,даваше препарати само за симптомите.Тази година сама си го лекувам чрез наръчник по Хомеопатия. :328 :328 :328 Не съм спряла да му давам от 1 год.и половина все по нещо,дали не вредя на детето си. :328 Моля ви,помогнете ми,че се шашнах пак.
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

За себе си не мога да приема идеята с липсата на сигурност. Никога не съм се оставяла, а и не мисля да се оставям на течението, надявайки се да достигна до определена мъдрост :). Ясно ми е, че има събития, които не зависят от мен. Но има и други, които до определена степен мога да контролирам. Финансите са такова нещо - може да се контролира, доколкото ги има и с някаква идея за бъдещето. Може би така са мислили и хората от филма, кой знае... Ние тук сме свикнали да виждаме напълно окаяни хора - бездомници. Само че в момента в САЩ явно от подобна съдба са застрашени и хората от т. нар. средна класа. Това ми се видя шокиращо - хора, които едва ли са предполагали, че децата им ще спят в колата, имали са работа, квалификация. И изведнъж всичко се сгромолясва. За мен урокът е друг - не мога да приема такова нещо спокойно, искам да си създам гаранции. Има начини, сигурна съм. Част от тях ги прилагам в момента :). Не бих казала, че съм застрахована, нито аз, нито семейството ми, но ще правя всичко възможно да не ни застигне подобна съдба :). Не съм сигурна, че мога да съм мъдра и спокойна, ако в хладилника ми е останал само един портокал..... Всъщност съм убедена в точно обратното :)
Ver

Мнение от Ver »

Валенце,
къде го намери този наръчник по Класическа хомеопатия?
И защо кажи си причиняваш всичко това?
Хормони ...., то е ясно ;)
Това е отколешния спор между "класиците" и другата хомеопатия (боаронска или както там я зовяха). Д-р Михайлов, както явно и лекарката при която сте ходили и още много други не са класици. Но, всички ние добре сме видяли, как действат редица от препаратите.
Моят приятелски съвет е да не се хващш така на всяко нещо, което прочетеш.
И се зачудих, защо непрекъснато даваш на детето нещо?
Стимулирай го пролет и есен, ама от година и половина нон-стоп ...
Ver

Мнение от Ver »

dexter написа: За мен урокът е друг - не мога да приема такова нещо спокойно, искам да си създам гаранции. Има начини, сигурна съм. Част от тях ги прилагам в момента :).
За всеки урокът е различен.
Може би това е твоят :) Успех :524
Аватар
dexter
Философска система

Мнение от dexter »

А от това обяда ми се надигна до гърлото :126 :126

http://greenlife-bg.com/blog/2011/11/%D ... %82%D0%B0/" onclick="window.open(this.href);return false;

Даже се замислям дали да не пропусна коледното пазаруване..... Или да изхвърля най-после телевизора от къщи!
Заключено