За себе си не мога да приема идеята с липсата на сигурност. Никога не съм се оставяла, а и не мисля да се оставям на течението, надявайки се да достигна до определена мъдрост

. Ясно ми е, че има събития, които не зависят от мен. Но има и други, които до определена степен мога да контролирам. Финансите са такова нещо - може да се контролира, доколкото ги има и с някаква идея за бъдещето. Може би така са мислили и хората от филма, кой знае... Ние тук сме свикнали да виждаме напълно окаяни хора - бездомници. Само че в момента в САЩ явно от подобна съдба са застрашени и хората от т. нар. средна класа. Това ми се видя шокиращо - хора, които едва ли са предполагали, че децата им ще спят в колата, имали са работа, квалификация. И изведнъж всичко се сгромолясва. За мен урокът е друг - не мога да приема такова нещо спокойно, искам да си създам гаранции. Има начини, сигурна съм. Част от тях ги прилагам в момента

. Не бих казала, че съм застрахована, нито аз, нито семейството ми, но ще правя всичко възможно да не ни застигне подобна съдба

. Не съм сигурна, че мога да съм мъдра и спокойна, ако в хладилника ми е останал само един портокал..... Всъщност съм убедена в точно обратното