Сиренце написа:Олеее, Ванче, това имение е огромно! Колко стаи всъщност има? А вие в малката къща ли живеете?
Много е красиво, но мисля, че поддръжката му е доста скъпа. Дали ще се намери купувач, как мислиш?
Аз те затрупах с въпроси

, но клипът ме впечатли.
Няма проблем, Цони, ще ти отговоря с удоволствие....
Всъщност имението не е чак толкова голямо, тук в областта дори май е най-малкото

. Цялата площ е 8 000 декара, двора около къщата е около 7-8 декара по груби сметки. Голямата къща е на шефовете, има 9 спални, 6 бани един голям салон и 3 по-малки, кухня, трапезария, сервизни помещения, които не са показани :lol: и т.н. Липсват няколко снимки, но в общи линии е това. В къщата могат да спят общо 16 човека наведнъж.
Ние живеем в малката къща да, всъщност тя е "залепена" за параклиса - от ляво е нашата къща (с белите столчета и масичката отпред), от дясно е гаража - с голямата кафява врата. Нашата къщичка на външен вид не е нищо особено, най-малкото и трябва една боя, защото не е боядисвана 10 год., но отвътре е мното уютна и удобна и ни е идеална

.
Подръжката наистина е много скъпа, а честно казано нашият шеф е много стиснат и изобщо не му се влагат пари за ремонти и подръжка. Преди 2 години едва се съгласи най-накрая да направи ремонт на покрива, защото като започнеше да вали и тичахме с мъжа ми да подлагаме кофи, легени и найлони и отделно след това ходех да подсушавам.... Беше много тъжна картинка, къща за милиони, а тичаш да подлагаш кофите като вали.... Има доста неща за оправяне по къщата, параклиса също е за основен ремонт, но явно той като е решил да продава и не иска да влага каквото и да е.
Купувач честно казано се надяваме да се намери, но имението реално се продава от 7 години, много пъти са идвали да го гледат, но още не си е сменило собственика

. А и цената е доста завишена, преди го продаваха за около 1 милион по-малко, сега доста са завишили, предполагам, за да могат да свалят после. Разликата сега е, че тази агенция работи на територията на цяла Европа и Америка, така че дано този път наистина се намери някой, който да си го хареса и да си го вземе

. Този вариант и за нас ще е най-добър

.
Клипчето и аз днес видях, че е качено, явно са имали нужда от повече време, за да го монтират, но и мен ме впечатли, погледнато отвисоко всичко е невероятно! Ще ми липсва тази природа някой ден като си тръгнем от тук....