Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Свобода на словото
Публикувай отговор
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: Нека да е ЛЯТО, само да е ЛЯТО :)

Мнение от cchery »

Добро утрооооооооооо :954 :954 :954 . Четейки тук, оставам с впечатление, че това комай се превръща в тема за форумни срещи по места :1062 :1062 . Национална така и не успяхме да организираме, но ..... все пак това, че се свързваме, чуваме и виждаме...... това ме кара да се чувствам щастлива затова, че това място го има....... все пак!!!

Аз сега ще съм кратка - ще излизам да бягам, че трябва до 10 часа да съм се прибрала, но много исках да вляза и да драсна 2 реда. Вчера бяхме с още 2 приятелки и техните синове на басейн. Коко и другите момчета са бивши съотборници и опазиха по някакъв начин връзката помежду си. Или пък ние като майки правим така, че тя да съществува - кой знае. Но беше приятно. Аз също се топнах и не усетих как мина времето. А то пък -времето - се очертава като истинско лятно. Макар в момента, на моята югоизточна тераса да е приятно прохладно.... Но след малко като се опъна на слънцето, което вече сгрява алеите в парка, със сигурност ще усетя целувката на този горещ сезон.

Засега ви оставям!!! До после!
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Море и Огън.

Изображение

Земя и Въздух.

Изображение

Море

Огън

Земя

Въздух

Изображение
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Много са хубави, Деси!
Къде сте, момичета? Хубаво ми е, когато вляза тук и видя, че някоя от вас е писала.
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Estel

Мнение от Estel »

Здравейте!
Вчера се разходихме с децата и две съученички на Ема до Боянския водопад. Не е кой знае каква дестинация, но се почувствах невероятно ободрена и заредена с енергия. (Мисля си че природата дава решения на всички проблеми.) Такова удоволствие изпитах от движението, изкачването, аромата на гора, прохладата на водата и споделянето на всичко това с децата, че чак сама се изненадах. Ходила съм около 10-ина пъти на този водопад, но никога не съм се чувствала така... и никога не съм се задъхвала толкова много на изкачванията :lol:
Логично е да е закономерност: повече задъхване --> повече ендорфин --> повече чувство за щастие :221 (Намерих полза в излишните килограми :221 )
Днес цялото семейство карахме колела в парка. Имам лека мускулна треска по целите крака. Обичам тази болка. Свързвам я с живот и добре свършена работа. Съвсем не допускам мисълта, че заседналият начин на живот е виновен за физическия ми дискомфорт причинен от най-леки натоварвания. :lol:

Хубаво ми е и на мен да влизам тук и да преживявам летните ви дни :954.

...честит рожден ден на Сиренце! Бъди себе си! Съхрани духа и ентусиазма си! Живей мечтите си и измисляй нови след това! Тичай след тях и се радвай с цялото си сърце на всеки нов ден! Желая ти много обич и семейна топлина!

Влизах точно на рождения ти ден, но съм объркала нещо с поста и той се е изтрил, затова поднасям закъснелите си пожелания днес :roll:

Рожденическо ми е днес, защото бях и на рожден ден. Днес отпразнувахме 97-ия рожден ден на моята баба, която е един от най-забележителните хора, които съм срещала и днес за пореден път се убедих в това :D.

Благодаря ти Клео за илюстративния летен пост. Много е въздействащ.

Благодаря ти за коментарите Чери. Ние също ползваме ABB.

Лека и спокойна нощ!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, мецанки!
Надявам се, че ви няма, защото сте на почивка и или сте по планините, или в морето, реките и басейните. :222
Аз от днес не ставам и за море, затова влизам в банята по десет пъти на ден. У дома има два климатика и, ако вратите между стаите са отворени, спокойно охлаждат цялата къща, но... аз изобщо не обичам да стоя на климатик и не ги пускам. :1044 Няма конкретна причина, не ми е студено, не ми духа, не се схващам, нищо. Просто не ми харесва. Някак... зтворено ми е психологически. В моите представи в студа през зимата по върви да се затваряме и свиваме, но в жегата ми се иска да се отворя и проветря и това затваряне в стаите, когато е лято... Затова сега си стоя на терасата с кафе и компютър.

Малко дребнотемие може да ви се стори, но ще споделя какво готвя в момента - тетевенска саламура. Не зная дали ще я докарам на вкус като тази, с която Сиренце ни гости, когато се видяхме за първи път наживо, но поне ще опитам. Не я правя често, но винаги й се радвам, а и децата много я харесват. Напоследък ми е едно.. рибно. Все риба ми се яде, буквално всеки ден. А днес дойде ред на лютичката и солена рибена чорба, наречена тетевенска саламура. Който не е опитвал, нека знае, че е загубил. :1062

Оказа се, че имам обожател. Не мога да отговоря със същото и дори ми е донякъде криво, защото човекът е свестен и изглежда влюбен. Имам предвид, че не става дума за някаква свалка. Става дума за приятел от много години, до голяма степен общ приятел с бившия ми съпруг. Колега от университета, с когото винаги е имало за какво да си говорим и винаги разговорите са били приятни. Някой, който ме познава добре и може да ми избере подарък. (Това с подаръка не е случайно. Христоско никога не е можел да ми избира подаръци, ако въобще го е правил, много рядко са били подходящи. Този човек ми подари за рождения ден книга, която аз вече си бях купила. Той разбира се нямаше от къде да знае и аз не му казах, но мисълта ми беше, че тази книга беше подходящ подарък за мен. Аз самата толкова я харесах, че си я купих.) Някой, който може да ми прати (и го прави) песен, която наистина харесвам.
Отначало мислех, че просто проявява внимание, защото е общ приятел и вижда, че останах сама с две деца. Имам и жени приятелки, и мъже приятели, които проявяват повече внимание и загриженост покрай и след развода, затова не отличих неговото отношение. Освен това, тъй като аз наистина не го харесвам в любовно-секусален смисъл, то и вниманието ми не е било заострено към него. Не се усетих навреме. Оказа се, че помни кога, къде и как сме се запознали (преди около 18 години!), помни какво съм казала преди безумно много време по някакви поводи... Излиза, че човекът си ме е харесвал и някак е гледал, слушал и отчитал, отбелязвал в себе си, какво харесвам, какво мисля, какво правя... Написа ми стихотворение, можете ли да си представите?! :oops:
Няма да лъжа, истински приятно е получаването на такъв тип внимание и отношение. Малко ми е мъчно обаче, защото не искам и не мога да отговоря по начин, по който му се иска, а много го харесвам като приятел. Обаче не усещам никакъв емоционален отклик. Бях честна с него, той го знае. Мисълта ми е, че сега неволно или дори съзнателно започвам да го избягвам, за да не го измъчвам, а това разваля приятелството.

Това беше от мен: Жега. Готвене. Любов.
:954 :954 :954
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Estel написа:Днес отпразнувахме 97-ия рожден ден на моята баба, която е един от най-забележителните хора, които съм срещала и днес за пореден път се убедих в това :D.
Това ме впечатли, затова реших да го отделя. :954

Честит рожден ден на тази забележителна жена! А на теб пожелавам да имаш още дълго възможността да общуваш с нея и да й се радваш.
:940 :940 :940
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Здравейте, момичета!
Въпреки че, както изглежда, си пиша сама, не ми е самотно. Работя, слушам музика, тренирам...

Чери, честита годишнина! Бъдете единни и влюбени един в друг, радвайте се на миговете заедно! Радвайте се на Коко и Бела и се гордейте с тях (има защо)! Наздраве!
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Честита годишнина,Чери...много любов ви пожелавам,много нови и вълнуващи пътешествия заедно,ник9га не спирайте да гледате в една посока и превземайте всеки връх в живота един до друг.Бъдте щастливи с децата и ....наздравееее
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета!!!! И благодаря за пожеланията :923 :923 .... Явно, че каквото е решено да стане, то и става.... Кой знае какво го очаква..... Честно - ако аз знаех живота си, не бих била щастлива. И може би затова се радвам на всеки миг, в който.... се изненадвам.

Ние вече се наслаждаваме на Тоскана. Тук, където сме отседнали, е....... едно диво-диво....... село. Къщата е каменна отвън и отвътре... има си сложен влагоуловител, защото иначе...... всичко би мухлясало. Но иначе обстановката е автентична за тази част на Италия... Още не съм снимала всичко от къщата, но първите снимки от Италия с кратки коментари към някои от тях са ето тук - https://www.facebook.com/profile.php?id ... nref=story" onclick="window.open(this.href);return false;

Нелка, прочетох те и какво да кажа - сърцето трябва да се вълнува, за да има любов..... Толкова много да те познава този човек, да иска да те направи щастлива и да няма любов...... Жалко, че има вариант да развалиш старо приятелство. Наистина е жалко!!! И при все...... страхотно е да има такова внимание към теб.

Ще приключвам сега, защото след малко излизаме на ресторант.... и пак ще минаваме през криминалния път.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Бона сера, рагаци :1062 :1062 . Ио парлео 2-3 пароле на италиански :221 :221 :221 и туй-то. Но поне мога да ви питам как сте?! Надявам се, че ви намирам в добро разположение на духа предвид петък-вечерта :) . Ние днес "утрепахме" пътищата тоскански, но успяхме да посетим и да дегустираме вина в 2 винарни.... Закупихме малко салами местно производство директно от месарницата, където ги произвеждат, нагледахме се на чудни гледки..... и сега си пием 1 бяло винце от био-производство и си припомняме деня. Тук, в планината, където сме отседнали е направо студено в момента. Само като се сетя, че първата вечер в Болоня, в полунощ термометрите показваха смазващите 27 градуса.... и не мога да повярвам, че може да стане така студено. Но фактите са факти.

Друго какво?! Ами......., ако утре е слънчево и топло, ще ходим да се топнем в Тиренско море...... ако ли не, ще се видим другарката Пиза :1062 :1062 .

Това е от мен за тази вечер. Вие какво правите?

Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз съм в няква дупка и не пиша, но и това ще мине.
Чери, накара ме да се усмиха с поста си.Имало е защо да го пишеш :954 Честита годишнина на големи патерици!Пожелавам ви много любов и уважение един към друг!
Нели, викаш повлякла съм крак със срещите.То и ти провлече с това Кранево май :1062
Естел, и вие не се спирате .Обикаляте по света и у нас :)
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Публикувай отговор