МАЙ-ска детоксикация

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: МАЙ-ска детоксикация

Мнение от cchery »

Хриско, успех и от мене! Сигурна съм, че ще се справиш, па макар и сама - все пак сме вече гърмяни зайци, нали така! :1062 :1062
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
олеся

Мнение от олеся »

Смехурко написа:И за финал да се изфукам че вече съм 77кг. Измерих се вчера при джипито ми, че на нейния кантар видях трицифрено число преди да стартирам детокса ноември миналата година. А толкова е хубаво като видях седмиците. От 5 години не съм била на тези кг. Замислих се дали да си оправя лентичката. Да не кача преди детокса :oops:
СУПЕР ПОСТИЖЕНИЕ!!! СТРАХОТЕН РЕЗУЛТАТ!!! ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! :954
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

cchery написа:Хриско, успех и от мене! Сигурна съм, че ще се справиш, па макар и сама - все пак сме вече гърмяни зайци, нали така! :1062 :1062
Спор няма-"Стар заек-жилав заек" :221 :221 :221
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Мърмори
Философска система

Мнение от Мърмори »

Успех Хриси!
С теб сме!
qn4eto

Мнение от qn4eto »

:524 Хей, Хриси, не си сама.С теб съм. И аз почнах днес, че на 16 имам мероприятие и не искам да привличам внимание. Днес се получи подобна ситуация, но всичко не може да се избегне. Аз съм на ябълки. Споделих и в друг подфорум едни гадни мисли :С тия ябълки, такива красиви, опънати и сочни дали ще детоксикирам или ще се интоксикирам. :idea: :?: Старая се да ги измивам хубаво, а понякога ги беля дори. За ягодите съм съгласна с написаното по-горе, но имам леки опасения, че проблемът не касае само тях. :1044
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

qn4eto написа: тия ябълки,...а понякога ги беля дори.
Винаги ги беля.
В къщи редовно ме гледат накриво и си крадват от обелките. :1062
Обаче аз често съм по-бърза и ги хвърлям. :plezya se
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Hrisi
Аз пиша, пиша вече час

Мнение от Hrisi »

qn4eto написа::524 Хей, Хриси, не си сама.С теб съм. И аз почнах днес, че на 16 имам мероприятие и не искам да привличам внимание. Днес се получи подобна ситуация, но всичко не може да се избегне. Аз съм на ябълки. Споделих и в друг подфорум едни гадни мисли :С тия ябълки, такива красиви, опънати и сочни дали ще детоксикирам или ще се интоксикирам. :idea: :?: Старая се да ги измивам хубаво, а понякога ги беля дори. За ягодите съм съгласна с написаното по-горе, но имам леки опасения, че проблемът не касае само тях. :1044
Супер Янче, радвам се, че си имам дружинка.Ще се справим сигурна съм :524
[img]http://lh4.ggpht.com/_BHk1DgHMxuQ/TCCTB35EBWI/AAAAAAAAKF0/aSEpkVesDH0/1337833_9d0899a2.jpg[/img]
УСМИХВАЙТЕ СЕ!ЖИВОТЪТ Е ПРЕКРАСЕН!
Аватар
Сиренце
Със словото напред

Мнение от Сиренце »

Цвети, какъв е този сок от ябълки и джинджифил? Звучи интересно, сподели как го правиш.
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Сиренце написа:Цвети, какъв е този сок от ябълки и джинджифил? Звучи интересно, сподели как го правиш.
Цони, купих си джинджифил минавам го през сокоизстисквачката и ябълките и те.Дж. е много полезен, когато се касае за детоксикация на организма, но не трябва да се прекалява с количеството, защото налютява и става много неприятне и натрапчив вкусът.Сокът е по идея на Любов (лимон, килела ябълка и дж.), но на мен със сладка ябълка и дж. по ми допадна :mrgreen:
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Аватар
Cheva
Със словото напред

Мнение от Cheva »

cvety_rz, джинджифила пресен ли ?
"Когато няма къде да отидеш, ела на себе си!"
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Cheva написа:cvety_rz, джинджифила пресен ли ?
Да пресен си го вземах от Кауфланд.Към лев и нещо излезе
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
Заключено