Така и така ми е тръгнало днес на писане, та си мисля, че е крайно време да изтупам прахта от моята си темичка най накрая...
Вихърче, макър и с доста голямо закъснение искам да ти благодаря за информацията, която си ми постнала! Мерси много, беше ми интересно да прочета!
Родена съм на 20.01.1983 г., с любопитство ще чакам да споделиш кой е моят камък!
Иначе ако трябва да дам нещо като отчет за изминалия месец, то мога да кажа, че изкарахме 30 интересни дни! Срещнахме се с много хора, което предполага и много хапване, пийване и весели компаний. Аз лично (не знам дали е за хвалене...

) изкарах един месец без да готвя! Или бяхме някъде на гости или на пицария, или ресторант. В началото на отпуската си мислех да си продължа с ПОД-овете, но не ми се получи. Сещах се за едно нещо, което Чери беше написала в една друга тема, а именно: "Не позволявайте на храненето да вреди на социалния ви живот". И си казах, че за този кратък период в България няма да е фатално ако си позволя да си хапна туй-онуй и да пийна някоя и друга биричка...
Резултатът който отчетох като се прибрахме беше 3,5 кг отгоре. Общо като тегло -64,400!
Последва детокс. Много успешен според мен. Днес, след двудневно захранване кантара показа 60,8. Няма как да не съм доволна! Остава само да успея да задържа максимално много от сваленото!
С тренировките също бях прекъснала. Единственото хубаво може би е, че в България по цял ден бяхме в движение. Ходене, много ходене. И добре че беше така, иначе килцата можеше да са повече.
Сега възнамерявам да възобновя и предишния си начин на хранене и тренитовките.
Малко се колебая за тичането. Може би съм предразположена към разширени вени. За това спомага до голяма степен и наследствената обремененост в нашето семейство. Като си бях на село майка ми е забелязала и ми каза, че вените ми са започнали доста да се виждат, а според нея това е един от първите симптоми на заболяването. Почетох малко и разбрах, че при тези състояния тичането не се препоръчва. Не знам, ще го мисля. И определено трябва да започна да обръщам повече внимание на този евентуален проблем.
Ами за сега май е това. Вече ще се вясвам насам по-често, дано да имам и хубави новини за споделяне!