Няма вече сняг, слънцето пече в очите пак

Свобода на словото
Заключено
Аватар
Нели
Философска система

Re: Няма вече сняг, слънцето пече в очите пак

Мнение от Нели »

Чери, за маратона мога да кажа само

Б Р А В О ! ! !

:326 :326 :326
:323 :323 :323
:1143 :1143 :1143
:1099 :1099 :1099
:324 :324 :324
"Когато всички мислят еднакво, никой не мисли достатъчно" Уолтър Липман
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

О! :954 Просто бях на СПА с мама уикенда :954 Плувах в басейна с хладка вода, размазвах се от кеф на горещите джакузита, ползвах сауна и парна баня, и се пекох на шезлонгите :954 В резултат сега съм червена като рак и ме боли тялото, защото не се сетихме за слънцезащита :954 уж беше краят на април и не мислехме, че можем да изгорим :954

Иначе, честно казано, главните ми вълнения в момента са свързани с предстоящите изпити на Алекс след 7. клас, родителска среща, ръководства за кандидатстването, проверяване на тестовете, които прави по БЕЛ и по математика, и т.н. Разбрахте ме. Но да не мислите, че детето само учи - нееее :plezya se разбира се :1062 Почти непрекъснато е навън с приятелите си, разхождат се в парка и ритат футбол. Това ме радва истински, защото и аз като вас мисля, че това е много важно, възлово и полезно.

Нели, датата наистина е много хубава! Ще се справиш! :923 Браво на теб и на двете ти деца. Колкото до другото - майната му! /съгласна съм с написаното от Елисче и Чери по-горе/. Не мога да проумея как така някои хора /не са само мъже/ в един момент решават и просто престават да бъдат родители! Независимо дали си с другия им родител или вече не, децата са си твои цял живот! :1044 Всякакво друго поведение ми е крайно неясно и безкрайно безсърдечно... Както и да е, опитай се да не го мислиш повече и да не се товариш отвътре. С теб съм и аз :923

Ани, поздравления за маратонското бягане!!! :326 :329 :922 Най-искрено ти се радвам и възхищавам. Браво на теб!!! ... И едно око, специално за теб, щом са ти долипсвали /продължавам шегичката/:

[img]http://i.pik.bg/news/63/660_6599cb4ca40 ... 441687.jpg[/img]

Честит Ден на труда на всички. Честит МАЙ месец, дружки :954 :954 :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Благодаря ви за подкрепата! При вас винаги съм намирала някаква упора и приятелство, затова често когато се случи нещо радостно или тъжно, едно от първите неща, които правя, е да пиша в Меца-та. Е, някои неща човек не му се иска да ги сподели. Поне не веднага. Но като цяло това е хубаво, топло място. :954 :954 :954

Днес изпратих на членовете на журито материалите по дисертацията - самата нея, автореферат, куп други документи. Вече е време:

1. Да се напия. :1062 Бях се зарекла да го направя като свърша с дисертацията, а и май имам нужда. :227 :960 :620 :527 :1214 :1093 :1207 :957 :958 :627

2. Да си изчистя къщата. Мнооооого голяма нужда има! Огромна!
:821 :976 :978 :979 :977 :986 :987 :988 :992 :993 :995 :996 :998

Как сте, момичета? Къде сте?
Сиренце, Ванче? Вер се загуби съвсем...
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Привет, момичета! :923
Аз липсвам от месеци, но реално имам що-годе читаво оправдание само за последните 10-14 дни... :1140

Нели, благодаря ти за побутването :222
От последния ти пост лъха удовлетворение и това много ме радва! Винаги е хубаво, когато нещо за което дълго си се борил и трудил е завършено успешно! Поздравявам те и ти желая и занапред само подобни успехи да ни споделяш...!

Ние сме в общи линии добре. Аз от почти 2 години имах голямо желание да започна работа и все си търсех нещо и разпитвах, но до сега не излизаше нищо. Но тази година късмета май е с мен :222! За кратко време ми излязоха няколко възможности, но се оказа, че има и спънки. Но в крайна сметка започнах в една резиденция за възрастни хора (старчески дом). Не е кой знае колко престижно, ще чистя в столовата и ще помагам в кухнята, но на този етап съм доволна и на това. Бях 2 дни на обучение и след това една седмица работих по заместване (една от колежките беше в отпуск). Сега ще чакам да започна пак на 1 юни, когато започва официално отпускарския сезон и отново ще съм по заместване за 4 месеца. За след това още не знам. Сигурно пак ще ме викат само когато трябва да замествам някоя колежка. Та в общи линии това лято когато всички почиват аз ще работя, но няма да се оплаквам.

В тази връзка, Чери, какво се случва с вашето пътуване до Гуадалахара, имате ли билети за състезанията вече? И моля те, би ли проверила как се казва градчето, в което ще отседнете с Бели? Любопитно ми е... Сами ли ще сте или има организирана група от фенове на худ. гимнастика? Кола под наем ли ще си вземете или пък ако не - какъв е плана за придвижване?
Аз ти бях писала, че евентуално на 31 май ще можем да дойдем да се видим, но може и да се окаже, че ще е на 30-ти... Не знам за сега със сигурност, ще се реши в последния момент явно. Но ще направя всичко възможно!
Имаш ли идея къде точно се намира залата, в която ще се проведе Купа-та, адрес или нещо друго...? Мисля, че познаваме града сравнително добре, но да си призная идея си нямам коя би трябвало да е тази зала....
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. И аз като Ванчето се губя за по-дълго и ако ме питате защо или какво точно правя, имам само едно оправдание - не знам.... какво толкова правя. Истината е, че откакто фен-групата за художествена гимнастика във ФБ се разви толкова много, съм направо като... пристрастена. Ако съм във фейсбук, съм основно там - да чета, да споделям, да питам, да търся инфо. А съм и админ там, така че..... имам някакво оправдание.

Тази седмица почти нищо не успях да работя от нещата, които имам да правя - да предам курсов проект за интериорен дизайн по аутодеск 3д макс. Да сваля, разуча и напиша първото си домашно по аутокад, да допиша документацията по сайта топлевълплеър и да почна да правя собствения си блог, за който си купих прекрасна тема...... :oops: . Признавам си, че вкъщи ми е мега трудно да съм организирана и да отмятам задачи. Реално - пак съм такава, но тези задачи, с които се справям, са свързани основно с това, че вкъщи е почистено, подредено, купила съм храна, плодове, зеленчуци и нищо не липсва. Завела съм и съм прибрала Бела на тренировка, дори и Коко съм закарала на училище, когато закъснява. Но този тип битовизъм разкъсва времето ми и понякога въобще не ми се сяда да работя като знам, че дадена задача ще ми отнеме 2 плътни часа, а аз ги нямам.......

Другата причина е, че.... от цялата тази история с ученето на компютър, с домашни, курсови проекти, със сайта, който работих плътно 6 месеца, очите ми взеха да ме предават. Вечно напрегнати, вечно подути, вечно зачервени. И в крайна сметка дясното око нещо не издържа - събота късно вечерта почувствах болка в него - все едно някакво боклуче беше влязло. Опитах се да го извадя с разтъркване, с много разтъркване, с още повече разтъркване, но в крайна сметка направо си имах кръвоизлив високо горе в окото и си ме болеше доволно. Така и бягах на маратона на другия ден - нямаше какво да направя. Оттогава му сипвам 2 вида изкуствени сълзи, визин и сребърна вода. Към днешна дата е доста по-добре, но не е и добре.... има и някакъв оток на клепача. Не съм ходила на лекар, но и без лекар мога да си дам една препоръка - да обмисля много добре с какво искам да се занимавам в бъдеще, което ще включва и какво МОГА да правя, защото нямам втори чифт очи..... :???: :???: :???:

Ванче, на въпроса ти за нашето пътуване към Гудалахара. Да, вече имаме сигурни билети за трите дена на състезанието. Според сайта на международната федерация по гимнастика, мястото на провеждането ще е Palacio Multiusos de Guadalajara - https://www.marcaentradas.com/recintos/ ... uadalajara" onclick="window.open(this.href);return false;. То май няма друга зала там. Единственото, което не съм си резервирала, е колата под наем - но просто не бързам за нея, т.к. си имам отработена връзка в АВИС и знам, че веднага ще ми предложат кола.

В Испания ще сме група от фенове, но не нещо специално организирано. Единствената ми уговорка е с една приятелка, която от години живее в Мадрид. Но сме се уговорили да сме заедно в залата, някоя от вечерите да ме заведе да ям истинска паеля и така.

Ние с Бела пътуваме на 30-и май късно вечерта и кацаме в Барселона. Там ще спим и другия ден тръгваме за Мадрид с влак. Там ще си взема кола под наем, която ще ползвам до Гуадалахара. Градчето, в което ще нощуваме с Бела се нарича Alcalá de Henares. :)

И в общи линии това са ми плановете. Аз първоначално мислех да си взема колата под наем от Барселона, но виждам, че го дават 6 часа път и честно казано не ми се кара толкова. Особено на връщане. Предпочитам да ползвам влак, но тепърва ще разуча какви са възможностите в Испания. Ако имаш информация, ще ми е супер полезно :).

Нелка, наистина трябва да си удовлетворена от всичко, което си направила дотук за дисертацията ти! Естествено, предстои защита..., но там май няма да имаш проблеми. :)

Успя ли да се напиеш?! :1062 :1062 За почистването на къщата, няма да те питам - мразя тази дейност.....
Kleo написа: ... И едно око, специално за теб, щом са ти долипсвали /продължавам шегичката/:
Хм, не, Деска, както писах по-горе тази седмица не ми върви с очите, така че хич и не ми липсват...... :lol:
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ани, аз самата правя и давам на моите потребители с остатъчно зрение да правят специален зрителен комплекс с очни упражнения, както и т.нар. дланополагане за зрителна релаксация :222 Гарантирани положителни резултати, ако правиш комплекса и дланополагането всеки ден :1216 Отделяш по около 10-ина минутки дневно и по този начин се грижиш за очите си :1216 Като се видим :1211 нека да е скоро! :1211 лично ще ти ги покажа, ако имаш желание, разбира се :954 :923
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Kleo написа: Като се видим :1211 нека да е скоро! :1211 лично ще ти ги покажа, ако имаш желание, разбира се :954 :923
Деска, имам желание и за едното, и за другото - и да се видим, и да ми покажеш тази "терапия". :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Чудесно! Значи остава само да се уговорим нещо конкретно :922
Аватар
ellis_stoyanova
Със словото напред

Мнение от ellis_stoyanova »

Да са ни живи и здрави именниците и рождениците!!!Наздравеееее!
Воинът на светлината не си губи времето, за да се опитва да играе ролята, която другите са избрали за него.-П.Куелю

[url=http://postimage.org/][img]http://s28.postimg.org/5aihn4da1/335730_priroda_zima_zakat_doroga_krasnyj_192.jpg[/img][/url]

Има само един път към щастието:

да престанеш да се безпокоиш за нещата, които не са подвластни на волята ти.

Епиктет
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

ellis_stoyanova написа:Да са ни живи и здрави именниците и рождениците!!!Наздравеееее!
Аз благодаря от името на моето момче :954!

Здраве и късмет на всички празнуващи! :1211

Честита да е Бела, да е много здрава и щастлива и дано съдбата и поднася само приятни изненади! Весел празник на цялото семейство! :329
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
Нели
Философска система

Мнение от Нели »

Честит имен ден на всички именици днес! Нека да са храбри и победоносни! Ванче, честит празник на Гого и на цялото семейство!

Чери, честит рожден ден на красивата и талантлива Бела! Макар да съм я виждала само бегло на живо, имам чувството, че тя порасна пред очите ми. И вече не е малко момиченце, а силна и красива девойка. И, някак, когато споделяш за нейните успехи, изпитвам гордост. :954 :954 :954

[img]http://p.elle.bg/1/0/105ef4dc57d4-21320-680x0.jpg[/img]
Заключено