Здравейте, момичета. И аз като
Ванчето се губя за по-дълго и ако ме питате защо или какво точно правя, имам само едно оправдание - не знам.... какво толкова правя. Истината е, че откакто фен-групата за художествена гимнастика във ФБ се разви толкова много, съм направо като... пристрастена. Ако съм във фейсбук, съм основно там - да чета, да споделям, да питам, да търся инфо. А съм и админ там, така че..... имам някакво оправдание.
Тази седмица почти нищо не успях да работя от нещата, които имам да правя - да предам курсов проект за интериорен дизайн по аутодеск 3д макс. Да сваля, разуча и напиша първото си домашно по аутокад, да допиша документацията по сайта топлевълплеър и да почна да правя собствения си блог, за който си купих прекрасна тема......

. Признавам си, че вкъщи ми е мега трудно да съм организирана и да отмятам задачи. Реално - пак съм такава, но тези задачи, с които се справям, са свързани основно с това, че вкъщи е почистено, подредено, купила съм храна, плодове, зеленчуци и нищо не липсва. Завела съм и съм прибрала Бела на тренировка, дори и Коко съм закарала на училище, когато закъснява. Но този тип битовизъм разкъсва времето ми и понякога въобще не ми се сяда да работя като знам, че дадена задача ще ми отнеме 2 плътни часа, а аз ги нямам.......
Другата причина е, че.... от цялата тази история с ученето на компютър, с домашни, курсови проекти, със сайта, който работих плътно 6 месеца, очите ми взеха да ме предават. Вечно напрегнати, вечно подути, вечно зачервени. И в крайна сметка дясното око нещо не издържа - събота късно вечерта почувствах болка в него - все едно някакво боклуче беше влязло. Опитах се да го извадя с разтъркване, с много разтъркване, с още повече разтъркване, но в крайна сметка направо си имах кръвоизлив високо горе в окото и си ме болеше доволно. Така и бягах на маратона на другия ден - нямаше какво да направя. Оттогава му сипвам 2 вида изкуствени сълзи, визин и сребърна вода. Към днешна дата е доста по-добре, но не е и добре.... има и някакъв оток на клепача. Не съм ходила на лекар, но и без лекар мога да си дам една препоръка - да обмисля много добре с какво искам да се занимавам в бъдеще, което ще включва и какво МОГА да правя, защото нямам втори чифт очи.....
Ванче, на въпроса ти за нашето пътуване към Гудалахара. Да, вече имаме сигурни билети за трите дена на състезанието. Според
сайта на международната федерация по гимнастика, мястото на провеждането ще е
Palacio Multiusos de Guadalajara -
https://www.marcaentradas.com/recintos/ ... uadalajara" onclick="window.open(this.href);return false;. То май няма друга зала там. Единственото, което не съм си резервирала, е колата под наем - но просто не бързам за нея, т.к. си имам отработена връзка в АВИС и знам, че веднага ще ми предложат кола.
В Испания ще сме група от фенове, но не нещо специално организирано. Единствената ми уговорка е с една приятелка, която от години живее в Мадрид. Но сме се уговорили да сме заедно в залата, някоя от вечерите да ме заведе да ям истинска паеля и така.
Ние с Бела пътуваме на 30-и май късно вечерта и кацаме в Барселона. Там ще спим и другия ден тръгваме за Мадрид с влак. Там ще си взема кола под наем, която ще ползвам до Гуадалахара. Градчето, в което ще нощуваме с Бела се нарича Alcalá de Henares.
И в общи линии това са ми плановете. Аз първоначално мислех да си взема колата под наем от Барселона, но виждам, че го дават 6 часа път и честно казано не ми се кара толкова. Особено на връщане. Предпочитам да ползвам влак, но тепърва ще разуча какви са възможностите в Испания. Ако имаш информация, ще ми е супер полезно

.
Нелка, наистина трябва да си удовлетворена от всичко, което си направила дотук за дисертацията ти! Естествено, предстои защита..., но там май няма да имаш проблеми.
Успя ли да се напиеш?!

За почистването на къщата, няма да те питам - мразя тази дейност.....
Kleo написа: ... И едно око, специално за теб, щом са ти долипсвали /продължавам шегичката/:
Хм, не,
Деска, както писах по-горе тази седмица не ми върви с очите, така че хич и не ми липсват...... :lol: