Странното е,че на сокчето не изгладнях.На ябълки все бях зверски гладна и може би затова прецаквах всичко.
Това е от мен.Лека вечер и успешен детокс!
Синузита се лекува по-трудно с гладолечение.Трябва доста дни да се гладува, докато стигнем да главата. Аз лично понатрупах "гладни" дни с годините и сигурно и това се е отразило.rosa_bg написа: Кали, разкажи ми моля те за твоя синузит. Как го излекува? И аз бих направила някой друг ден на изворна водичка, но нямам никаква подготовка. Не знам нито как да захранвам, нито нищо.
futarela написа:Сега коремчето е празно и нсъм 65.7 кг което си е супер )))
Kalia написа:Подготвям се за житенето през февруари, както и за големите 7- 7 дни на вода.
Там ще е истината![]()
Да ви дам и един съвет - ако се почуствате много отпаднали - купете си сода,обикновена,за пиене.
NEVE написа:а между другото, отсега се подготвям за житния режим на Петър Дънов и ще се радвам ако има още някой, който го прави![]()
Зорита, ми много сладък този Тайсън, бе.....Мърмори написа:Брех, много котешко тука бе! Айде и аз да се цопна с моя лигльо. [/color]
Роза, снощи и аз усетих болка в лявото око. Още я има и тази сутрин - основно е като си движа окото и се чудя дали също не се дължи на синузит или просто съм се претоварила. Кашлям, но след инхалациите, които вчера сама си правих, положението е много, много по-добре. Т.к. нямам инхалатор, си подгравям вода на котлона. Като заври капя вътре по няколко капки и и стоя около 5 минутки така като дишам с уста и нос. Определено има ефект. Стискам палци днес да се похвалиш, че си по-добре!rosa_bg написа:Имам чувството, че синузита ми е малко по-добре, но имам болки в очите. За първи път усетих и аз студа за който ми говорите. Само дето като си премерих температурата се оказа, че съм с 38градуса. Продължавам да си кашлям и вече се плаша.
Аз съм същата, когато ям ябълки, Мирка. Така че съм ги изключила. Но понякога, ако се чувствам много гладна, към цитрусовия сок добавям и ябълка - нали има пектин, който докторът препоръчва при силен пристъп на глад.mirka_ss написа:Странното е,че на сокчето не изгладнях.На ябълки все бях зверски гладна и може би затова прецаквах всичко.
Бъни, както вече писах, и на мен този ДЕТОКС соковете въобще не ми вървят - не ми се пие и се опитвам да докарам поне до литър и половина. А що се отнася до котките - обожавам ги. И си права за привързването към тях - неизбежно е. Моят никнейм - Чери е именно името на прекрасната ми сиамка, която гледах в студентското общежитие през първата си година от следването. После я занесох на майка, но котето никога не ме забрави. Дори когато се ожених и родих децата, нито мъжа ми прие, нито децата - не даваше да я доближат, камо ли да я галят. Но за мен нямаше никакви проблеми..... УНИКАЛНИ ЖИВОТНИ!Бъни написа:... соковете изобщо не ми се пиеха, пих насила.
...........................................................................................
Страхотни котета си имате , момичета! Много обичам котки! Преди години имахме един страхотен сиамец, беше станал 7 кг, голям мързелан по принцип, беше нашето първо момче... Но остаря милия и един ден просто изчезна. След него не съм се привързвала към друго коте толкова много,