И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Метод за здравословно отслабване и постигане на оптимално здраве
Заключено
mirka_ss

Re: И за здраве и за лек с детокса влизам в нов размер

Мнение от mirka_ss »

Да се присъединя от днес и аз.Тази година съм решила да съм редовна-може за ден или два,но важното е да включа.Не съм правила класическия детокс от 2 години,но днес много ми хареса.Явно съм забравила :roll: .
Странното е,че на сокчето не изгладнях.На ябълки все бях зверски гладна и може би затова прецаквах всичко.
Това е от мен.Лека вечер и успешен детокс!
Tami

Мнение от Tami »

:954 Здравей Мирче...добре си решила. Само полза от детокс мойзе да има...а си си избрала правилните дни. :) Аз ябълковия не съм го пробвала, но може би по същата причина...Аз като изям ябълка..все огладнявам....Ами така...пий си сокчето и се радвай на резултата. И аз мисля че отлично се справям този път...като се замисля дори че има половин торта от рожденния ден на мъжо от 13ти и като знам какжа е сочна, и режа парченца на всички и гордо отговарям че не съм гладна когато ме попитат децата :1053 ...може направо медал да си закача този път. И така ...слънчев детокс утре и успех ти желая! :954
Аватар
Ванчето
От писане глава не боли

Мнение от Ванчето »

Ето ме и мен!!! Не съм се отказала! :D Днес като цяло ми беше малко едно такова тегаво до обяд... соковете изобщо не ми се пиеха, пих насила. Но СЛАВА БОГУ следобяд нещата си дойдоха на мястото и успях да приключа с цялото количество течности преди 20.00 ч. Сега ще си запаря едно чайче , за награда, а като легнат децата и аз съм след тях ... ама веднага, изобщо няма да се чудя. Снощи съм спала като бебе, непробудно чак до 7.00ч сутринта, когато малкия се размрънка. Но все пак трябва да съм благодарна, че не го направи по-рано. :lol:
Глад изобщо не изпитвам, въпреки че ми се наложи да готвя за моите мъже... Вчера следобяд ми стана малко студено, но след един горещ душ, проблема изчезна.
Страхотни котета си имате , момичета! Много обичам котки! Преди години имахме един страхотен сиамец, беше станал 7 кг, голям мързелан по принцип, беше нашето първо момче... Но остаря милия и един ден просто изчезна. След него не съм се привързвала към друго коте толкова много, може би защото големия ми син вече се беше родил. Но както и да е, хубаво е човек да си има една такава мила пухена топка вкъщи!
Наистина е много хубаво да не правиш детокс сам и да споделяш всичко!
И аз днес не съм се мерила, ще го направя в дена на захранване като Тами. Този път съм решила да захранвам 2 дни, за първи път. На следващия детокс може да пробвам и три, ще преценя според това как се чувствам.
Наскомими, от сърце ти пожелавам много скоро да ни се похвалиш във форума не че ще правиш детокс с нас, а че ще ставаш мама! Стискам ти палци, дано всичко се случи както трябва! Успех!
Бубалина, благодаря ти! :922
Ами това е от мен, момичета, чувствам се много добре, оплаквания - никакви! Пожелавам същото на всички Вас!
Хайде, утре стартираме на финалната права...! Лека нощ и сладки сънища...!
Никога не е късно за ново начало!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Здравейте на всички! Исках да мина и да коментирам по мненията, нооооооооо просто няма време за това. И утре е ден! Набързо да кажа, че и днес си мина като по учебник. С тази разлика, че въобще не ми се пият сокове - едвам го докарах до 1,5 литра. Хапнала съм 5 мандаринки, разпределени за целия ден. Много вода изпих днес и основно гореща. Чай не обичам, но горещата вода ми носи някакво успокоение и си я пия.

Сега отивам на топло в леглото и ви желая спокойни сънища! Аз също спах страхотно предната нощ и смятам да повторя и тази! :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

Привет,
Ей ме на и мен, последна на отчет. Днес кантара ми показа 54,4. Пак интересна цифра. Ако след детокса остана твърдо на 54 ще е супер.
Днес следобед почти ми изчезна хремата, дано утре да се разкара съвсем! Почти нямах главоболие и значително по-малко ми е студено. Днес хапнах няколко зрънца нар, но не го отчитам като прегрешение :) Той е толкова сочен, че направо си минава за сок :221
Фюти ще пробвам и аз майчиния лист следващия път, въпреки че толкова свикнах с пшеничената трева, че ми е ок.
Кали, браво на теб и аз не ги слушам много докторите. Според мен минават на специално обучение за говорене на глупости, когато не знаят какво се случва точно с пациента. А също и специален по самоувереност! А и още един по "краснопис" и още прочее полезни.
Тази сода ме изумява все повече и повече. Има 1001 приложения. Тя е полезна да се пие не само за слабост.
Бубалина, спокойно ще дойде момента, в който ще се мотивираш. На мен след втората бременност ми беше страшно трудно. Колко провалени детокси имам... Всичко е в главата!
Чери, само едно магнезиево олио ти е липсвало за "Голям шлем" :1069
Зори, този гаден вкус мила са токсините. Дерзай :524
Мира, стискам палци да удържиш фронта.
Тами, браво - желязна си! Наистина нагласата е ключът! Твоята е много позитивна.
Мирка, аз не съм пробвала с ябълки, но доста момичета са се оплаквали от същото - че са много гладни с ябълковия сок. Това ме и отказа още в началото.
Е, мацки не остана! Само един ден. Имам чувството, че мога да продължа още поне седмица! Ще помисля утре по въпроса, въпреки, че съм накиснала ядки за ядково сирене за втория ден от захранването. Има време!
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
naskomimi

Мнение от naskomimi »

Добро утро, слънчеви детоксмомичета!
Много, много ви се радвам на ентусиазма, на волята, на задружността и на съпричастността!
Страхотни сте! :329 :329 :329

Вчера на работа беше ад - такава лудница, че не успях да ви навестя и видя как сте, но гледам, че се справяте страхотно! :1216
Благодаря ви за милите думи и за подкрепата и се надявам и аз да ви зарадвам на свой ред!

Абе то и аз се качвам всеки ден на кантарчето, да видя дали не качвам още, че онези 2 кг от нова година си седят, но да не стане по-лошо след зверските стимулации, но каквото-такова. /Бях си на страхотните 41 преди празниците, а сега 43, че и отгоре.....ама да не вземете сега да се шашнете - на повечето момичета, дето ме знаят съм казвала, но да изпреваря репликите - аз съм супер миньон 148 см. и идеалното ми тегло е 41-42 кг./ За мен съм си забелязала,че като не пия вода, не качвам - явно задържам течности. То не че е хубаво, но...и като ходя редовно и до вецето....Абе, ще се взема в ръце, но да видим кога. :1044

Още веднъж много, много целувки за един последен, но най-важен и успешен детоксден!
:922 :329 :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Добро утро от мене! :954 :954 Днес слънцето огрява други планети :1062 , но въпреки това денят е факт и е добре да му се зарадваме! Всичко днес ще бъде ПРЕКРАСНО!

Аз съм на финалната права с последно "зареждане" с ансол :1052 ..... ако верно добавя и малко магнезиево олио сутрин на гладно и мога спокойно да искам канонизация.... ебаси и отвратите. :lol: Тази нощ отново спах прекрасно.... просто чудесно. И в интерес на истината..... не ми беше студено. Събудих се 5 минути преди алармата да звънне :1139 ... наспала ли съм се или не, още не мога да преценя, но сънчо ще има чааааак довечера.

В момента пия чаша гореща вода. 1 литър неразреден потрокалов сок се блещи насреща ми. А 3 мандаринки ме чакат да им "дам шанс" :D по някое време през деня. Този ми детокс определено ще е такъв - шарен и комбиниран - соково-плодов! Нещо не ме влече пиенето на сокове, но се напъвам. Не се тегля - смятам утре да го направя. Дори подходих с известна доза страх към настоящия ДЕТОКС, защото почнах да отслабвам едва когата спрях да правя серийни детокси и разтоварващи дни :oops: . Стигнах до извода, че твърде дълго съм стресирала организма си със "заплахи" от глад (на всеки 28 дни, когато правех детоксите ежемесечно). И в крайна сметка тялото ми реагира със забавен метаболизъм, задръжка на течности, трупане на резерви, когато се поддам на изкушенията, и в резултат - едни 70-72 кг, под които 2 години не успях да сляза.

Но сега е друго - т.к. изкарах някакви вирусчета в рамките само на 1 месец, този път ДЕТОКСЪТ е верно за здраве :1209 . Чувствам се добре. Все още няма глад. Снощи имаше много сериозно замайване и световъртежи, но литър и половина вода стабилизираха ситуацията. Дори не мисля с какво ще се захранвам утре, т.к. нищо не ми се яде - това ако го бях казала миналата седмица по това време, щях яко да излъжа :mrgreen: :mrgreen: .

И така - чакам ви всички тук на отчет! Кой спрял, кой ял, кой се отчаЯл :1062 - не забравяйте, че самосъжалението и самобичуването разболяват, така че - главите горе и смело напред! :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Kalia

Мнение от Kalia »

Добро утро!
Отбивам се,за да ви пожелая успешен последен ден от детокса. :524
rosa_bg написа: Кали, разкажи ми моля те за твоя синузит. Как го излекува? И аз бих направила някой друг ден на изворна водичка, но нямам никаква подготовка. Не знам нито как да захранвам, нито нищо.
Синузита се лекува по-трудно с гладолечение.Трябва доста дни да се гладува, докато стигнем да главата. Аз лично понатрупах "гладни" дни с годините и сигурно и това се е отразило.
Иначе като съвет - спри млечните продукти.Те натрупват слуз в организма и са причина за синузит,хрема и пр.Също-можеш да си направиш прочистване на синусите с мед .Те извеждат секретите.С мед-вземаш 2 топчета захаросан мед (да не е много силен, обаче),поставяш си в ноздрите и лягаш-10 минути,докато се стече до гърлото(не е толкова гадно). След това доста секрети излизат. Също-аз си купих лампа за нагревки от лидл.Успех! :524
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Чела,не прочела поста ти Чери,хващам се за последните тти думи и смело се явявам на отчет-издържах вчера,продължавам и днес! Макар че от снощи съм с МЦ и днес чинно си изпих ансола и смятам да продължа,макар да знам,че няма да се види ефекта от детокса.Но ще се пречистя и продължа напред :222
Успех в днешния последен ден мацки! Дръжте се ,не остана :423
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
srundak

Мнение от srundak »

Мили дами,
Отдавна не съм се вясвала по тия мери - само на детокс време ви чета - ама ей така плахо, плахо. Както винаги - съм с вас - днес ми е втори ден детокс - вероятно ще ги направя само два, но пак си е нещо.
Така, че дами, продължавайте да дерзаете и Кали, добре дошла във форума - прочетох постовете ти в темичката за гладуването и мога само да ти кажа - шапка ти свалям.
Поздрави на всички!
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Мими, почвам първо с тебе :1062 . Искрено ти желая онова, за което се бориш, този път да има шанс. Не съм минавала през трудностите, които изпитваш в момента, но имам известна представа колко непосилна може да е борбата за дете. Така че, ще те чакам пак тук, или пък в спам-форума, да се похвалиш с нещо наистина прекрасно. Радвам се, че ни правиш компания и му казвай и на твоя грип да си ходи по-скоро - много са нахални тези вируси тази година :1058 :1058 .
futarela написа:Сега коремчето е празно и нсъм 65.7 кг което си е супер )))

Фюти, сега ще се състезаваме ли?!?! :razz: :razz: Аз все още не съм виждала на кантара 65 в резултат на моето тегло, но много се радвам за тебе - като знам колко много искаш да си 64 кг!! И да не забравя да спомена на всички, които не познават лично Фюти - тя е шеф-готвач във "Виктория", което иде да рече, че по цял ден е изложена само и основно на ХРАНА!!!! И при все това - детоксва до откат! Аз за друг такъв случай май не се сещам! :1062

Kalia написа:Подготвям се за житенето през февруари, както и за големите 7 :D - 7 дни на вода.
Там ще е истината :1216
Да ви дам и един съвет - ако се почуствате много отпаднали - купете си сода,обикновена,за пиене.

NEVE написа:а между другото, отсега се подготвям за житния режим на Петър Дънов и ще се радвам ако има още някой, който го прави :)

Калиа и Неве, не знам дали сте стигнали до съседните форуми, но тук си имаме специални 2 темички за Житния режим. Имаше доста запалени момичета последните 3 години, които го спазваха:

Житен режим - І

Житен режим - ІІ

А за газираната вода - не ми беше хрумвало даже, но днес ще си купя Михалково - хубава е на вкус и наистина освежава.

Бубка, справи ли се със задачката вчера?! Устиска ли на вечеря? :954

Суити, Дива, Мира нали не сте изостанали от редиците ни?! :1044 :)

Мърмори написа:Брех, много котешко тука бе! Айде и аз да се цопна с моя лигльо.
11122013847.jpg
[/color]
Зорита, ми много сладък този Тайсън, бе..... :954 :954 . Чак бих го пожелала за зет, ако..... нашата пикла не се беше издънила така жестоко миналата година по това време. И да, котешко е, щото.... ако можехме да се излежадаме като косматковците по цял ден, детоксът щеше да е съвсем песен!
rosa_bg написа:Имам чувството, че синузита ми е малко по-добре, но имам болки в очите. За първи път усетих и аз студа за който ми говорите. Само дето като си премерих температурата се оказа, че съм с 38градуса. Продължавам да си кашлям и вече се плаша.
Роза, снощи и аз усетих болка в лявото око. Още я има и тази сутрин - основно е като си движа окото и се чудя дали също не се дължи на синузит или просто съм се претоварила. Кашлям, но след инхалациите, които вчера сама си правих, положението е много, много по-добре. Т.к. нямам инхалатор, си подгравям вода на котлона. Като заври капя вътре по няколко капки и и стоя около 5 минутки така като дишам с уста и нос. Определено има ефект. Стискам палци днес да се похвалиш, че си по-добре! :)

Тами, много готин цветен постинг си ни пуснала :lol: :lol: . И моят мъж малко ме подразни днес, но не мога да се сърдя - от вчера грипът го налази и него и нали си е мъж, се вживява сериозно...... даже бих казала, че се изживява. :1062
mirka_ss написа:Странното е,че на сокчето не изгладнях.На ябълки все бях зверски гладна и може би затова прецаквах всичко.
Аз съм същата, когато ям ябълки, Мирка. Така че съм ги изключила. Но понякога, ако се чувствам много гладна, към цитрусовия сок добавям и ябълка - нали има пектин, който докторът препоръчва при силен пристъп на глад.
Бъни написа:... соковете изобщо не ми се пиеха, пих насила.
...........................................................................................
Страхотни котета си имате , момичета! Много обичам котки! Преди години имахме един страхотен сиамец, беше станал 7 кг, голям мързелан по принцип, беше нашето първо момче... Но остаря милия и един ден просто изчезна. След него не съм се привързвала към друго коте толкова много,
Бъни, както вече писах, и на мен този ДЕТОКС соковете въобще не ми вървят - не ми се пие и се опитвам да докарам поне до литър и половина. А що се отнася до котките - обожавам ги. И си права за привързването към тях - неизбежно е. Моят никнейм - Чери е именно името на прекрасната ми сиамка, която гледах в студентското общежитие през първата си година от следването. После я занесох на майка, но котето никога не ме забрави. Дори когато се ожених и родих децата, нито мъжа ми прие, нито децата - не даваше да я доближат, камо ли да я галят. Но за мен нямаше никакви проблеми..... УНИКАЛНИ ЖИВОТНИ!

Бобка, ти верно интересни килограми си въртиш на кантара :1062 - 55,5.... 54,4..... А от днес с какво ще се похвалиш?!

Момичета, оставям ви вече. Имам и работа..... и смятам да си я свърша при това добре. До по-късно![/color]

Заключено