Засега това от мене! Чао и до после! Стискам палци на всички, на които им е трети ден да издържат геройски до утре!
Калорично е и може да няма желаните минуси,danid написа:Как сте прекрасни? Аз пък съм на грозде, Зори припомни с какво да внимавам, с количеството ясно, но има ли и нещо друго, че не помня.
Усещам, усещам и няма да крия че ми е приятноСиренце написа:Боби, да усещаш конкуренцията?!
Благодаря ти за поправката, че снощи бях блокирала. (Нещо много често ми се случва на последък)Сиренце написа:Натриева е обикновената сол - Натриев хлорид, за предпочитане е калиевата сол, т.е. Калиев хлорид. Причината да не се препоръчва обикновената сол е, ченатрият е виновен за задържането на течности в организма. Оризът има свойството да го извлича от организма и затова правим ПО дни.
Ааа, Тилиии, после да не питаш от къде ти е дошло това злоtillia написа:Момичета, благодаря за напомнянията и ценните съвети! Приемам с радост и "лошия навик за лекции" и "конкуренцията"!![]()
![]()
Разбира се че е така, а и по-важни са резултатите, които говорят доста красноречиво. Но съм сигурна, че Док не веднъж е подчертавал да се яде месо чак на трети ден след захранването. Предполагам, че това го е пропуснал в първоначалните предписания, защото той така или иначе не е голям любител на месото.Cvet написа:Та спред написаното, считам, че двудневно захранване не е необходимо, но все пак това е въпрос на личен избор
bobichan написа:Обаче на обяд реших да мина на домати И мисля така да си изкарам. Те нали според някой автори са плод Толкова ми е лошо, че друго не мога да ям. Та предписания не предписания това е. А доматите са ми селски - биволско сърце, ммммммм вкусни, сочни и самодостатчни. Нямат нужда нито от сол, нито от зехтин. Просто перфектни!
Виновна, виновна. Доста се зачудих дали да пусна тази част от поста, но вече го бях написалаdroidd написа:Боби, не всявай смут в редиците, че и без това у дома ухае божествено, от вечерята , която приготвям за домочадието...... а такива селски екстри нямам.
Е аз уж за домочадието ги купих, но днес ми дойдоха перфектно :lol:VIKI1023 написа:Боби,аз още вчера ти завидях на доматите,но утре и аз ще си хапна салата от домати.Така ще захранвам салатка домати,краставици,а извара може ли да се хапва(нали е белтък)?Иначе и днес мина добре,аз обичам детоксите на плодове.
Продават се пластмасови, пълни със морска сол. Същите са като тези с черен пипер. Цената е към 3,50 лв, но можеш да я използваш многократно - гледай капачето да се развива, че някои от мелничките за пипер не се развиват. Преди 3-4 дни в Метро видях и стъклени електрически /на батерии/ по 20 лв. Аз лично ползвам от първите и съм доволна.Ql4e ZLAto написа: Затова ще взема да опитам и аз с морската - и искам да питам в каква мелничка се мели, за постигане на приличен за ядене вид?