Здравейте,
аз съм нова във форума, беше ми препоръчан от една близка позната, която е правила детокса. Изключително се заинтересувах , изчетох смятам почти всичко. Много съм ентусиазирана, защото искам да прочистя организма си. Имам проблеми със щитовидната жлеза от 2 години, поне тогава го открих след химическа бременност и мисед аборт. Килограмите са ми в повече , смятам, че е заради ЩЖ (щитовидната жлеза) , днес се изтеглих и съм качила още 1,300 кг, отдавам го, че съм в цикъл и задържам вода...дано. Искам да си регулирам и цикъла , чрез детокса, видях, че на много жени се е оправил. Моят именно заради ЩЖ е шантав, което е много изнервящо, искам да съм здрава, а някой ден дай Боже и мама.
Мислех, че пълнолунието е на 20-ти септември и се зарадвах, защото на 17-ти съм на рожден ден , но съм се зарекла този месец да го започвам, щом трябва от 17-ти ще е ! Мисля да съм на пъпеш и праскови, най-много ги харесвам тях.
Утре съм решила да направя и един ПОД ! мислех, още миналата седмица, но отлагах , та утре мисля да е денят !