17 май:МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА СПОРТА, спортен празник в Дупница

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

17 май:МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА СПОРТА, спортен празник в Дупница

Мнение от cchery »

Майски празници в Дупница
17.05.2014 г. от 11,00 часа, парк "Рила" - гр. Дупница

Спортно Събитие на Специализирани фитнес програми от най ново поколение под Мотото
"Мога да живея така завинаги "

Steel Tonic
Steel Combat
Zumba Fitnes
Dance Fitnes
Kangoo Jumps

Ще участват известни лицензирани инструктори от България !!!

Малинка Йорданова Steel Tonic , Steel Combat , Dance Fitness & Zumba Fitness - Дупница
Калинка Йорданова Personal Trainer - Дупница
Биси Богомирова Zumba Fitness - Благоевград
Рени Цветкова Zumba Fitness - Кюстендил
Цветелина Харизанова Steel Tonic - Дупница
Диана Денева Steel Tonic , Steel Combat & Cango Jump - София
Виржиния Петрова Steel Tonic , Steel Combat & Cango Jump - София
Диляна Костова Steel Tonic & Cango Jump - София

Десислава Камчева Dance Fitness - Благоевград
Николай Манчев Steel Tonic - Благоевград

ОЧАКВАЙТЕ НЕОЧАКВАНОТО .... ЩЕ БЪДЕ СТРАХОТЕН ПРАЗНИК !!!

Моя бележка: това събитие е напълно безплатно и ще се проведе в почивен ден! Целта му е запознаване с новите (за някои) видове спорт в зала! Всеки може да вземе участие! Инструкторките, чиито имена са изписани с удебелен шрифт, са инструкторките от нашата зала, чиито тренировки посещавам и аз. Хубавото на събитието е, че ще е на открито, при това в парк - т.е. за всеки, дошъл с децата си, ще има спокойствието да тренира и децата му да играят на открито. Лошото ..... ми не знам, ще видим. Никога не съм била в Дупница. :1062

"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: 17 май:МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА СПОРТА, спортен празник в Дуп

Мнение от Kleo »

В парк Рила, Дупница е страхотно! Бях там семейно преди 2-3 години лятото. Има и басейни, и езеро с водни колела и лодки. И игрища, фитнес-уреди, зоопарк. Страхотно място за отдих сред зеленина и природа. Ще направя всичко възможно да отидем на 17-ти там, звучи ми примамливо. Събота е. На предния ден вечерта съм на пролетен бал на психолози в парк Гео Милев в София. Дано ме огрее и за двете събития :1216 :222 :954 Мерси за инфото, Черита!
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Здравейте . Всичко това е супер , но аз пак съм на работа :328
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Оказа се, че и Хри ще работи тогава, така че няма да дойдем в Дупница сега в съботата. :oops:
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ей, варненки, вие знаете ли, че и във вашия град е замислена инициатива по повод международния ден на спорта?!?! Ако не, ето кака ви Чери :1062 да ви спомене - http://www.varnanamladite.com/?idpub=507" onclick="window.open(this.href);return false;.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Браво, Чери, изявяваш се като всеобщ будител! Често се питам, какво ли щяхме да правим без твоята будна съвест, без твоята активна гражданска позиция, без твоето постоянство да си информирана и най-важното, да споделиш с всички нас новите си открития във всички области и сфери на живота? Приеми моята гореща прегръдка и моя респект, приятелко моя :922
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Браво, Чери, изявяваш се като всеобщ будител!
Ами направо да си ме чествате тогава на 1-и ноември ..... в деня на Народните будители :1062 :1062 :1062 .

Хахха, Деси, как си го написала.... чак ми стана едно такова.. че все пиша и подканям без някой да го иска :???: . Но да речем, че това не са лични послания, ами само възможности, които описвам..... и наистина има полза от това! :954

Аватар
bobichan
От писане глава не боли
Обратна връзка:

Мнение от bobichan »

cchery написа:Ами направо да си ме чествате тогава на 1-и ноември ..... в деня на Народните будители :1062 :1062 :1062 .
Ще, ще :1062
Ние сме на линия с децата :)
[url=http://www.vdahnovenia.bg/]Вдъхнови се за голямата промяна![/url]
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И така....... ние (аз, Момчил и децата) отидохме до Дупница. :954 Получи се много готин празник, една хубава и зареждаща разходка и разбира се - спортуване!!! Паркът в Дупница е страхотен - построен току в полите на Рила, включва в себе си река Бистрица, около която са построени красиви детски площадки, мостчета, беседки, някои от които с възможности за барбекю и много, много зеленина. Хареса ми и то много!!!! Но основното си беше гимнастиката. Бяха представени 5 стила - зумба, зумба-фитнес, стийл комбат, стийл-тоник и канго-джъмпс. Всяка от гимнастиките беше с продължителност 30 минути като най-много имаше зумба - просто така се получи. Аз се включих в стийл-тоника и кангото. Опитах малко от комбата, но.... имам жестока мускулна треска от домашните ми тренировки от вчера и честно казано нямах повече силички. Лично за мен беше голямо удоволствие този ден в Дупница. Събитието продължи до 2,30 часа, а ние после останахме в парка докъм 4,30..... децата играха на воля, а Коки все пак успя да направи и мач с няколко деца от Дупница :D - така че международният ден на спорта няма основание да ни се разсърди, че не сме го отбелязали. Ето няколко снимки от днес:
res_IMG_0126.jpg
Тук съм готова за стийл-тоника - разбира се, обута съм с файв фингърс :))))
(141.45 KiB) Свалено 785 пъти
res_IMG_0132.jpg
Бела пробва какво е да стоиш обут с канго-обувки :).
(81.28 KiB) Свалено 785 пъти
res_IMG_0139.jpg
Снимка с приятелите от групичката ни в залата..
(145.95 KiB) Свалено 785 пъти
res_IMG_0141.jpg
Тук към групичката се присъедини и инструкторката ни Диляна (вдясно с бялото яке)
(138.88 KiB) Свалено 785 пъти
res_IMG_0142.jpg
Я, колко съм висока и "стройна" с канго-обувките :))))
(121.73 KiB) Свалено 785 пъти
res_IMG_0172.jpg
А този приятел реши да се прави на красив...... и беше красив.... лошото е, че е принуден да живее живота си малка и тясна клетка :(((
(146.46 KiB) Свалено 785 пъти

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Анюша, мязаш на тийнейджърка :1216

Аз пък да не остана по-далеч от Верчето :221

Снимките от парка са разкошни, Чери. Личи си колко хубаво и весело сте си изкарали всички там! Твоите деца са щастливи и благословени с такава сияйна майка-купонджийка :954 Браво, прегръщам теб и Белюша! На мен също страшно ми се ходеше, още повече, че вкъщи обичаме парк Рила в Дупница, но Хри беше целият ден на работа, а той е единственият шофьор у нас. Нищо, следващ път ще отидем пак. През лятото басейните са очарователни, големи са, стават за интензивно плуване, за плицикане не чак, защото водата е хладка към направо студена, но цената на входа беше учудващо малка за такъв тип басейни. Така че си заплювам да идем там след около месец-два, когато вече ще е горещо и ще става за плуване, плаване :222 и др. неща :1211
Публикувай отговор