ФОРУМНА СРЕЩА - 11 ноември (вторник)

Свобода на словото
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

ФОРУМНА СРЕЩА - 11 ноември (вторник)

Мнение от cchery »

Здравейте, момичета. Малко набързо, но все пак искам да ви предложа следното - да се видим идния вторник, 11 ноември, в пицарията при Фюти.

Идеята с деня вторник е изцяло съобразена с мен (а и с Елито засега), т.к. аз понеделник и петък не мога. Ако за повечето от вас вторникът не е удобен, аз съм на линия и сряда, и четвъртък - така че ще изберем деня според кворума. Ако има много разногласия и за доста хора е неудобна другата седмица, оставяме за следващата, която стартира от 15-и ноември, понеделник. Часа - ще го уточним накрая.

Чакам вииииииииииииииииии! :954 :954
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
ellyto

Re: ФОРУМНА СРЕЩА - 11 ноември (вторник)

Мнение от ellyto »

Чудесно :) Надявам се всички, които се навият да дойдат да им е удобно вторника....малко егоистично от моя страна, за което ще ме прощавате, но другите дни на мен са ми вече ангажирани. Много бих искала да се видя с всички, които имат желание да дойдат :)
futarela
Философска система

Мнение от futarela »

Аз да отговарям ли ,че ще дойда :955 :1140
Истинското откритие е не да изнамираш нови пейзажи, а да придобиеш нови очи.[img]http://lines.ladoshki-forum.ru/showgif.php?imgfile=1_5Priroda_lines/1275646909.png[/img]
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз вторник мога да дойда в 9 и малко, знам, че ще сте там, така че ме бройте :329
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Дани, .... радвам се много, че ще успееш! И да ,там ще сме - нищо от по-късния час, в който ще дойдеш! :922 :922
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

danid
Философска система

Мнение от danid »

поръчайте ми салата с нахут тогава :221
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

danid написа:поръчайте ми салата с нахут тогава :221
Ами добре :D :D ..... Значи часът е 18,30 часа. Чакам всички, които имат възможност.

Публикувай отговор