Всички сте добре дошли в нея.
Когато успея, ще споделя какви са моите лични стремления и спомени.
Нарочно сменям отново само заглавието на темата. Тя не е дълга. Не е нужно да се пуска нова такава. Ще си пишем в тази отново.
БЛАГОДАРЯ

Марго, честито за двете чертичкиmargo77 написа:Здравейте познати и непознати момичета,
За тази година се записвам в отчетаната и пожелателна тема, а за следващата се надявам и обещавам да съм по-редовна.
За 2014 в личен и семеен план - много емоционална, динамична и изненадваща година - съпругът ми започна магистратурата, която отлага дълго време ( с приемни изпити, което си беше кошмар в къщи), Свети издържа повече от успешно малките матури в четвърти клас, през септември Саши тръгна в първи клас, аз бутам докторантурата полека, сменихме колата, и на 9 октомври за трети път в живота ми видях двете чертички...и за да е пълна картинката - в последните дни на годината стартирахме еднин опит да си купим собствено жилище тук...
За 2015 си пожелавам (пак хронологично като горе) - успешно да приключим с покупката на жилището и да се захванем с един голям ремонт - проект НОВАТА 2016 да посрещаме там, успешно и безаварийно да мине с бебе 3 и дай Боже през юни да си гушкаме малко здраво сладурче, две успешни сесии за тати пожелавам, успешно завършване на първи и пети клас за порасналите ми вече кандидат батко и кака, успешно отлагане на защитата с една година за мен и не на последно място все така да се обичаме и да сме заедно във всичко, здраве и пак здраве.
Хубав край на тази и успешно начало на новата от мен.
До скоро писане, вече имам време.