ФОРУМНО КОЛЕДНО тържество

Свобода на словото

КОЛЕДНО форумно тържество!

1. Съгласен съм да направим Коледното тържество извън София с 1 нощувка след Нова година?
2
13%
2. Съгласен съм да направим Коледното тържество извън София през почивните 9 и 10 януари.
1
7%
3. Съгласен съм да направим Коледното тържество извън София през почивните 16 и 17 януари.
1
7%
4. Съгласен съм да направим Коледното тържество извън София през почивните 23 и 24 януари.
1
7%
5. Съгласен съм да направим Коледното тържество извън София през почивните 30 и 31 януари.
2
13%
6. Искам Коледното тържество да е в заведение в София.
6
40%
7. Искам Коледното тържество да е в София, в помещение под наем с диджей и кетъринг.
2
13%

Общо гласове: 15

Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

ФОРУМНО КОЛЕДНО тържество

Мнение от cchery »

Здравейте, приятели!!! Т.к. сме в Коледния месец декември и отвсякъде ни заливат светлини, гирлянди, елхи, дядоколедовци, музики, изкушения, празници, партита, събирания и т.н...., то е съвсем в реда на нещата да си направим и ние форумно тържество!!!

Тази година, говорейки си с Дани в личен разговор, стигнахме до извода, че за да ни е по-спокойно, а и финансово благодатно, е най-добре да се съберем след...... Нова година!!! Пускам анкета, която да "сондира" мненията по въпроса. И да събере необходимата информация относно това на кой кога и къде му е удобно!!! Имаме доста време дотогава и се надявам да не бъркате за отговори в джоба с оправданията :oops: :oops: !!!

Ние с Дани даваме 2 предложения. Обаче, ако някой има още идеи, моля да споделя - всяко мнение е добре дошло щом се касае за това да се съберем и да се повеселим! :954 Нашите предложения са следните - да се съберем извън София в къща за гости, хотел или хотелски комплекс - за 1 нощувка! Или - да си наемем помещение тук в София, да си платим на диджей за музика и да имаме кетъринг за почерпка.

Добавила съм и трета възможност - просто да излезем на заведение в София. :)

Всеки има право да гласува със седем гласа, т.е. за всички от точките. Но ви моля да се ограничите до това, което най-много бихте искали да направим. Единствено за възможните дати през почивните дни на януари е добре да дадете гласа си за всички, които са ви ок, т.е. може и четирите съботи и недели. :)

ОЧАКВАМ ВИ с мнение!!! :) :)
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Re: ФОРУМНО КОЛЕДНО тържество

Мнение от cchery »

Аз гласувах за тържество извън София с 1 нощувка - нямаме нищо запланувано за никоя от събота и неделите на януари с изключение на 26/27.

Също така съм за тържество с диджей и кетъринг.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Гласувах за точки 5 и 6.
Т. 7 много ме блазни, но не знам дали това не е много скъпа оферта.
Иначе много искам да се видим следпразнично :1211
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Аз гласувах за заведение в София, но на нас ни е удобно да пътуваме края на януари 30-31, защото фирмата на Симо са поели голяма поръчка и ще работят и съботите първите 3 седмици а не искам да се получи както този месец стана с идването в София.Но естествено не е проблем да не се съобразите с нас и да се съберете където и както ви е удобно.Другите предложения също ми допадат, но финансово ще ми е невъзможно да отделя толкова средства.Освен празниците и РД, които имаме през декмеври имаме и РД на Райчето януари и са ни доста тежки тези двата месеца по дефолт :plezya se
Вярата не прави нещата лесни, прави ги възможни!
danid
Философска система

Мнение от danid »

Аз съм ок с всички варианти, само за 17 няма да мога, малко ми е под въпрос и 30, защото и при нас Януари е натоварен откъм празници.

Деси, това с ди джея зависи от броя хора, колкото повече сме, толкова по-малко ще ни излезе като сума.

За пример миналата седмица се събирахме с бивши колеги в ресторанта в сградата ни, направиха ни хапки и с безалкохолни ни излезе 500 лева за 30 човека, като остана доста храна. Ди джей си бяхме намерили за 150, но в последния момент не дойде и си намерихме 1 за 3 часа по 70 лева. Ди джея не е задължителен, с 2 колони и компютър може и сами да си го направим. Всичко зависи от избрания ден и броя хора, които ще се включат. Който има познати със заведения и ди джей да понададе ухо за условията, всяка информация би била полезна.

Ако не ви е далеч района на Аерогара пак мога тук да говоря, но трябва да сме над 30 човека, за да си струва. При по-малко е по-добре да отидем на място, където няма доплащаме за музика и ще си поръчаме каквото искаме.
https://picasaweb.google.com/danydinkova72/10#" onclick="window.open(this.href);return false;
Ver

Мнение от Ver »

Аз предпочитам да го направим в Сф,
без много суетня, ди джеи и прочее :)

Просто да се видим :)
И на мен ще ми дойде малко горница
това с наемането на къща.
Пък и доста по-обвързващо ми се струва :1028
(сакън да не се обвържа с нещо :128 )

Гласувах.
За сега нямам планове за Януари, но една
вечер си е една вечер :)

Нямам никакъв проблем да в края на Януари,
Цвети, изпуснах те този уикенд :923
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Вер, не си ме изпуснала...не пътувахме до София :940
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Просто повдигам темата с подновено желание за следновогодишно виждане с всички ви :940
Аватар
cvety_rz
Влюбена във вятъра

Мнение от cvety_rz »

Мама влиза на 28 в онкологията в Русе и няма да можем да пътуваме.Дано при нея да се развият добре нещата....всичко останало знам ще се нареди.Само здраве да има.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Цвети, желая здраве на майка ти, теб и всичките ти близки хора!!! :524
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

И така........ някой да има желание да се посъберем и повидим?!?! :1062 :1062

Публикувай отговор