ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МЕЦАНКИ ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ, ЖЕЛАЯ ВИ СПОДЕЛЕНА ОБИЧ, ЖЕЛАЯ ВИ НЕЖНОСТ И ХАРМОНИЯ, ЖЕЛАЯ ВИ СИЛА И СМЕЛОСТ, ЖЕЛАЯ ВИ НИКОГА ДА НЕ СЪЖАЛЯВАТЕ, ЧЕ НЕ СТЕ СЕ РОДИЛИ МЪЖЕ
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК И НАЗДРАВЕ Мечта ли си?
Или те има?
Ти огън ли си?
Или дим? Защо си тъй неповторима,
щом този свят с повторим?!
Пожелавам си да останем все така жени, дори когато искат да сме безполови. Да сме все така слаби, когато от нас се искат героични метаморфози! Да сме все така силни, когато ни вменяват слаба позиция! Да обичаме, да чувстваме, да раздаваме, да любим и мразим дори, и всеки път - ПРОСТО ЖЕНИ!
Само за 1 година, този подарък се оказа най-използваният и смислен подарък, който съм правил.
Просълзи ме! Ани е късметлийка /тя даже го и признава/, рядкост са вече мъжете, които познават съпругите си толкова, че да поднесат съвършения подарък!
Само за 1 година, този подарък се оказа най-използваният и смислен подарък, който съм правил.
Просълзи ме! Ани е късметлийка /тя даже го и признава/, рядкост са вече мъжете, които познават съпругите си толкова, че да поднесат съвършения подарък!
Мдаааааааа, и аз го оценявам сега, от позицията на изминатала вече година....... Но това е друга тема. Сега мечтая за острова в Океания и центъра за детоксикация, който ще основем с вас.
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."