Точки 1,4,5 и 7 се изпълняват стриктно.Мърмори написа:И така,записвам се и аз,защото не ме е страх публично да обещая промяната в мен.
ОБЕЩАВАМ
1.Всяка сутрин ще си ям закуската-ленено семе+ трици+сусам+мед
2.ще ям повече сурови храни и по-малко термично обработени
3.ще се храня по препоръките на Док за разделно хранене
4.ще вечерям рано,ако нямам възможност-няма да вечерям
5.ще пия много вода,мате и зелен чай
6.всеки ден ще си открадвам обедна почивка,в която ще се разхождам из Морската градина.Така ще се зареждам емоционално и ще спазя препоръката на Док за 5 км ходене пеш ежедневно
7.всяка седмица ще правя плодово-оризов разтоварващ ден.
Това е само много малка част от програмата, която съм си написала. Както вече казах-имам стъпките,имам желанието и хъса,имам всичко!
Обещавам,че ще достигна оптималното за мен тегло от 63 кг.На тези кг не съм била от 8 клас. Ще го постигна. Не не съм маниячка. Просто обичам да се състезавам със себе си.
Меци,бий печата!
[img]http://belkok.hit.bg/untitled%20copy.png[/img]
мецабаба: С най-голямо удоволствие иииииии обич даже !
Зори, ми ти..... почти си към стоте процента на твоя план-график. Сега остава да почне да дава и резултати и да ни правиш съпричастни с тях . БРАВО! И това ако не е стимул, не знам кое ще да е!Мърмори написа:Точки 1,4,5 и 7 се изпълняват стриктно.Мърмори написа:И така,записвам се и аз,защото не ме е страх публично да обещая промяната в мен.
ОБЕЩАВАМ
1.Всяка сутрин ще си ям закуската-ленено семе+ трици+сусам+мед
2.ще ям повече сурови храни и по-малко термично обработени
3.ще се храня по препоръките на Док за разделно хранене
4.ще вечерям рано,ако нямам възможност-няма да вечерям
5.ще пия много вода,мате и зелен чай
6.всеки ден ще си открадвам обедна почивка,в която ще се разхождам из Морската градина.Така ще се зареждам емоционално и ще спазя препоръката на Док за 5 км ходене пеш ежедневно
7.всяка седмица ще правя плодово-оризов разтоварващ ден.
Това е само много малка част от програмата, която съм си написала. Както вече казах-имам стъпките,имам желанието и хъса,имам всичко!
Обещавам,че ще достигна оптималното за мен тегло от 63 кг.На тези кг не съм била от 8 клас. Ще го постигна. Не не съм маниячка. Просто обичам да се състезавам със себе си.
Меци,бий печата!
[img]http://belkok.hit.bg/untitled%20copy.png[/img]
мецабаба: С най-голямо удоволствие иииииии обич даже !
По точки 2 и 3 се мъча малко,свиквам,настройвам се и т.н.,но ще ги изпълня в най-скоро време.
ПО точка 6 работя , ето днес е факт!
Ще отслабна,няма начин!