Малките Съкровища

Свобода на словото
tita

Малките Съкровища

Мнение от tita »

Мили ми, мецанки,
днес ме осени идеята да си направим ....

ГАЛЕРИЯ със СНИМКИ

на нашите Слънца. :954
Сигурна съм, че това ще е най-красивата и сладурска тема, затова ... ето я и нея.
Представям ви моето съкровище, което вече е поотраснало, но винаги ще си е моето Слънчице.

В първи клас:
IMG_4748mini.jpg
(46.94 KiB) Свалено 755 пъти
Преди 2 години:
DSC_0077mini.jpg
(106.91 KiB) Свалено 755 пъти
Преди месец:
Giga mini.jpg
(46.9 KiB) Свалено 755 пъти
:954
Вие сте ... хайде да напълним темата.
Очаквам вашите снимки с нетърпение.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Re: Малките Съкровища

Мнение от Kleo »

Тита, слънчицето ти е голяма сладурана, да ти е жива и здрава, и все така прекрасна! :954
Синът ми е на 20. Изживявам мечтите си. Центрирана и щастлива съм :)
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Тита, слънчицето ти е голяма сладурана, да ти е жива и здрава, и все така прекрасна! :954
Изключително чаровна госпожица! :) Как й е всъщност името?!?
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

Радостина А. Ангелова - поетеса
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

Ето ги и моите слънца - Коки и Бели:

res_Koki_Beli.JPG
(138.77 KiB) Свалено 714 пъти
res_Kiki_BEli 2.JPG
(115.45 KiB) Свалено 714 пъти
"Умният мислещият човек по правило се съмнява във възможностите си, когато е изправен пред неизвестното."

tita

Мнение от tita »

Сладурковци! Щастливи деца! :954
Като ги гледам двете ... и някак ми се ще и аз да се похваля с две. Може след време ... кой знае. :D
А дъщеря ми се казва Гергана.
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

[img]D:\DESI_I_HRI\SNIMKITE_NI\Alex%20i%20sem.%20Mihailovi\2011_09[/img]
Не успявам да си покажа Алексчето, а ми се иска.
Как става този номер? :1044
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

Деси,най долу-под "прегледай,изпрати" в червеното поле има "настройки" и "прикачи файл". Кликаш на прикачи файл и тогава разглеждаш и качваш файл от компютъра си.Успех! Чакаме снимки :)
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
Аватар
Kleo
Вятър в косите...

Мнение от Kleo »

Ох, пробвах, ама сега пък ми се изписа следното: Изображението трябва да е поне 0 пиксела широко, 0 пиксела високо и максимално 640 пиксела широко и 480 пиксела високо. Изпратеното изображение е 600 пиксела широко и 800 пиксела високо. Но поне разбрах принципа де, за което сърдечно ти благодаря!
Аватар
bubalina
В началото бе словото

Мнение от bubalina »

За нищо :) Ми намаляй размера -аз го правя с microsoft office manager picture. Инак се мъчех като тебе с тия размери и пиксели....ама Черита ме светна :221 Тя си върви с Уиндоуса,ама...кой да се сети :1062
[url=http://www.baby-gaga.com/][img]http://tickers.baby-gaga.com/t/lamlamsbu20120313_-8_My+child++is.png[/img][/url]
tita

Мнение от tita »

Как най-лесно да преоразмемите снимка, за да я качите във форума:

1. С десен бутон върху файла, който искате да оразмерите > Open with> Paint.
2. Снимката се отваря в програма Paint, която е инсталирана заедно с инсталацията на Windows.
3. Ако сте със Win 7, в полето с инструменти горе има изведен бутон "resize"
Untitled-2.jpg
(80.46 KiB) Свалено 693 пъти
4. Използвайте процентите за преоразмеряване, защото ако зададете пиксели е много вероятно да изкривите снимката.
5. Запишете преоразмерения файл като използвате Save as от падащото меню в горния ляв ъгъл ( в синьо). Ако цъкнете върху дискетката, ще запишете върху оригиналния файл и ще си развалите качеството на снимката.
Последно промяна от tita на 19 Май 2012, 14:00, променено общо 1 път.
Аватар
cchery
Завършена форумна мечка

Мнение от cchery »

vihrogonche написа:Ох, пробвах, ама сега пък ми се изписа следното: Изображението трябва да е поне 0 пиксела широко, 0 пиксела високо и максимално 640 пиксела широко и 480 пиксела високо. Изпратеното изображение е 600 пиксела широко и 800 пиксела високо. Но поне разбрах принципа де, за което сърдечно ти благодаря!
Деско, наистина има ограничение в размера на снимките, които могат да се качват от собствения ти комп, както и за тези, които даваш като директен линк някъде от нета. Причината е, че понякога хората не съобразяват колко големи снимки са постнали и екранът се разтяга до неузнаваемост, което затруднява адски четенето.

За да си намалиш снимките, можеш да ползваш или Пейнт, като Тита го е описала или на същия принцип с microsoft office manager picture.

Публикувай отговор